Gravidutze si mamici de CLUJ-41
Raspunsuri - Pagina 20
antoni spune:
unde ati disparut toate fetelor? cand in sfarsit am si eu net? offfff....
Meli+
Timea-Larisa
http://community.webshots.com/user/melindapapp2005
ALEX29 spune:
offffffff tu MELI draga imi pare nespus de rau pt ce se intampla cu tatal tau .....cam greu de dat sfaturi in sitUatzia asta
matusa soacra mi era intr o situatzie aproape la fel asa ca soacra mea a fost nevoita sa angajeze pe cineva ...daca vrei pot sa ma interesez sa vad daca ar vrea sa aiba grija de tatal tau
d na respectiva e infirmiera
MULTA MULTA SANATATE 
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
redai spune:
Meli imi pare rau de tot pentru tatal tau. Esti o fire foarte tare. de admirat. La cine ai fost la medic cu el? incearca la dr.Albini, la spitalul de la gara. Am un var pe care l-a tratat. Dar depinde si de diagnosticul care il are.ooofff mai poti? Eu as fi terminata in locul tau. Sunt si o fire mai sensibila....
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
antoni spune:
Lore-am fost si la gara, la d-na dr. Hegedus Emese, dar a fost "dat afara" in sensul ca doctorita mi-a spus ca nu mai are ce sa faca, nu raspunde la tratament. dupa care am fost sus pe babes la psihiatrie, la dr horatiu Salvan(un medic super, adica ca si om, ca si medic nu stiu ca nu e specialitatea mea) si la dr.Corina Marginean.asta e, nu am crezut niciodata ca va ajunge asa. ta doare sufletul sa vezi ca parintele care te-a crescut, cui poti sa-i multumesti pt tot, a ajuns asa.sunt gata cu moralul, poate si de asta sunt eu asa mai panicata si pesimista, si chiar multe mi s-au adunat.divortul alor mei, divortul meu( hihi, de asta n-ati stiut, asa-i), boala lui tata, 2 ani de tratamente ca s-o avem pe galusca asta prapadita(care a meritat tot)si o gramada de complicatii dupa nastere. asta este.scuze inca odata ca m-am descarcat, dar e bine cateodata. si ma bucur ca va am, pot cere sfat in orice
Alex-mersi mult, am o tanti care vine 4 ore. eu m-am gandit sa iau pe cineva care sa stea permanent, cineva care nu are unde sta si sa nu plateasca nimic, nici pe mancare sau asa, numai sa nu fie tata singur, dar cine rezista, nu?
Meli+
Timea-Larisa
redai spune:
Meli din punctul de vedere al divortului tau sa stii ca fiecare dintre noi trebuie sa isi refaca viata cum crede ca e mai bine. inseamna ca ai divortat pentru ca ai avut motive intemeiate. Asta ar trebui sa te bucure, pentru ca acum ai un om deosebit langa tine, ai o fetita sanatoasa. Sunteti o familie implinita. Dumnezeu ( in orice crezi tu) o sa iti dea putere sa mergi mai departe. Cum e zicala, ce nu te distruge , te face mai puternic/a. Asha ca noi suntem aici langa tine de cate ori ai nevoie. daca vrei sa vb cu cineva putem si sa ne intalnim. Daca te-as putea ajuta cu ceva...spune numai.
sunt sigura ca tote fetele de pe forum incearca sa te imbarbateze.Suntem
care incerca sa ne ajutam.
nu este o rezolvare sau o idee pentru problema ta, dar am incercat sa iti ridic un pic moralul 
Poze David Vlad
mami_alexia spune:
Buna seara si de la noi.
Oana, da, ma numesc Adriana Ruxandra.
Meli imi pare tare rau pentru toate greutatile. O sa treaca si o sa vezi ca o sa fie bine. E minunat cand poti sa te trezesti dimineata si sa multumesti Lui Dumnezeu pentru tot ce ai. Ai credinta si totul va fi bine.
Ramo si Meli, aveti doua papusi frumusele!
Noi raportam ca avem cercelusi, suntem tare fericite, o sa va punem maine poze sa ne admirati si voi.
O schimba mult la fata cerceii
Cam atat deocamdata, mergem sa papam.
O seara placuta va doresc!
MAMI & bebe ALEXIA
redai spune:
mami de alexia felicitari pentru cercelusi. Unde ati reusit sa ii faceti gauri pana la u7rma?
Poze David Vlad
antoni spune:
Lore-mersi mult

abia astept sa vina ora 9 sa-i fac baita si s-o culc, asa mi-e de somn de nu mai pot, am o oboseala in mine....numai nu situ de ce chiar asa.mi-a adus azi sotiorul niste carbonara dar tare nu mi-a cazut bine.brrrr
eu pe aici, mai pove
Meli+
Timea-Larisa
OanaAlina spune:
RAMONELLA-galusca ta s-a schimbat intr-adrvar foarte mult de la nastere! acum este domnisoara in toata regula! imi place la nebunie montajul! trebuie sa incerc si eu!
vroiam sa va intreb care este programul de seara al vostru??? si cum ii faceti sa doarma atat pe bebelusi.... de la 22 la 9 mi se pare un vissssssssssssssss!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi