FIV cu dr. Silviu Predoi?
...a mai facut cineva???? Am inteles ca Medlife si-a deschis un centru super modern de asistenta materno-fetala condus de dr.Predoi si ehipa lui.
A mai facut cineva cu el?
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Raspunsuri
elenaraluca spune:
Buna Victoria!sunt Raluca si eu sunt pacienta dr Predoi!inca nu am facut fiv dar voi face la inceputul anului viitor!Despre el as avea numai cuvinte de lauda,e un medic extraordinar si sper sa ne ajute sa avem un bebe!Tu ce problema ai?daca vrei sa vb cu fete care au facut fiv cu el intra pe forumul fiv de la reclama.(intri la fiv partea a12a plina de succese)te asteptam pe forum!
luci.eilm spune:
Victoria, eu sunt una din fetele ce fac FIV la MEDLIFE. Cum spunea si Raluca, dar i s-a cenzurat, intra si citeste pe reclama(fara stelute). Vei vedea ca Lumiiordache a facut si ET, iar in ianuarie vor face Claudia_prea si Raluca, ulterior si Marinita. 
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
Victoria spune:
Buna fetelor, multumesc mult pentru raspuns!!! Am fost la el ( sunt abonata la Medlife), mi se pare un dr. deschis si care iti acorda atentie( am mai facut 2 FIV-uri, cu "vedetele" Protopopescu si Marinescu, si ma indoiesc ca mi-au retinut vreodata numele si fatza...).Plus ca acolo totul este nou si modern( Giulestiul m-a daramat psihic...).Am inteles ca un FIV acolo e 5.000 RON.Sunt programata in ianuarie la Comisia de sterilitate...luna asta fac analizele hormonale.O iau de la capat....
Succes la toate,
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
camy_isf spune:
Salut
am intrat pe forum si am vazut ca si voi sunteti multumite de domnul doctor Predoi. eu sunt de 2ani pacienta lui si acum am o fetita minunata!
acum am auzit ca nu o sa mai lucreze la medlife si o sa fie la clinica lui..promed system.
voi stiti ceva?
mersi
cris8 spune:
Buna fetelor,
sunt si eu pacienta dr Predoi de 2 luni, mi s-a parut super ca doctor si ca om la prima vedere...acum vom vedea in continuare...incercam sa avem bebe de 3 ani, am fost la multi doctori insa dr Predoi e primul care mi se pare ca trateaza cu seriozitate problema noastra...si e adevarat, merg la clinica dansului, promed system. Preturile sunt comparabile cu cele de la Medlife...important e sa reusim, ca ajung la capatul puterilor...