Mamici de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
fecian spune:
Buna seara burtici
Ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca bebicii la fel. Nu va mai stresati cu DT si TT pentru ca sunt doar rezultate statistice. Testele serioase sunt cele de amniocenteza, pe rezultatele de la acest test va puteti baza, restul sunt estimari. Stati linistite, nu va stresati degeaba.
Fetelor nu ma certati prea tare...Am intr-adevar o perioada nu prea placuta, si nu am parte de prea multa intelegere din partea sefilor. Tot ce ii intereseaza pe ei e sa le mearga lor bine, indiferent de consecinte. Nu le pasa daca tie iti e rau sau iti e somn, sau esti obosita ...trebuie sa faci ceea ce ti s-a spus dar si cu zambetul pe fatza.Apoi mai vad si colegii care se uita ciudat la mine ca si cum as avea un membru in plus sau ceva...Serios am impresia uneori ca as fi animal de la circ sau zoo asa de ciudat se uita...(copii de gradinitza)
In fine, abia astept sa vina concediul sa ma pot bucura de cateva zile in compania lui puiu. O sa stam ca doi porumbiti acasica si o sa facem camera lui puiucu mic.
Saptamana trecuta pot sa ma bucur ca l-am simtit pentru prima data pe dansatorul nostru intranautic...a fost magic, jumate de ora cat am simtit dansul lui in burtica am fost fermecata, nici nu m-am putut misca..
Acum va pupic fetelor ca fug la somnic ...maine iar urmeaza o zi grea...
Sa aveti grija de voi si de bebicii vostrii din burtica. Noi o sa fim pe aproape si cand avem timp mai trecem sa va pupam.
Felicia 17+ viitoare mami de ou cu surpriza
simonacip spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by MsBB
[simonacip s-ar putea sa te bat la cap pt sfaturi daca ai asa experienta in bucatarie. Eu fac parte din categoria fetelor rasfatate de mami hihihih sau mai bine zis am fugit de mami cand era vb de gatit asa ca am experienta mai mult la catarat in copaci si jucat toate jocurile pamantului ahaha
Adri 18+ , posibil
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
--------------------------------------------------------------------------------
MsBB, pai daca-i p'asa si eu fugeam de mama cit puteam cind era vorba de bucatarie, preferam sa maninc un borcan de dulceata in pat citind , dar cit timp am stat cu sotul la socru(mare bucatar),vreo 3 ani de zile, am mai prins din zbor una alta si mincarea pe care o fac eu e cu totul altfel decit cea pe care o face maica-mea. Dar nu mi-a placut niciodata sa ma incurc cu cineva prin bucatarie, asa ca nu am stat cine stie cit cu socramiu in bucatarie, isi facea singur marile mese, eu doar ma inspiram pe ici pe colo.
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
simonacip spune:
Gabitzam, eu merg miine la 3D la Albu e genetician bun, tocmai pe probleme de acest gen. Iosup intr-adevar nu face 3D decit la Centrul Fortis, nu si la CMU unde e 2D.
Te sfatuiesc sa nu-ti faci multe griji, daca nu am fi citit experientele celorlalte fete si nu le-am fi avut pe ale noastre...
Dr mea spune ca-i e si rusine sa recomande DT si TT cind stie cite rateuri da..Parerea mea este daca poti s amergi la dr ALbu la Giulesti, eu am mare incredere in el, in ochiul lui. Stiu din sursa sigura ca a depistat SD la o sarcina gemelara si cu acordul mamei, a intervenit si a scos fatul cu SD si a ramas cel sanatos...Iti dai seama ca numai ochiul lui format a putut sa deosebeasca intre cei doi puiuti.
Silvia, il simt toata ziua pe bb, suntem deja intr-o comuniune nemaipomenita, ma face sa zambesc d emulte ori pe parcursul zilei si sa ma gindesc numai la lucruri frumoase
Mihaser, felicitari pentru rezultate!
Noi azi mergem la petrecerea de Craciun la sot, sper sa fac poze si sa le pun, David nu e intr-o forma grozava,a re o afta la gura, probabil luata de la cresa. Chestia e ca mi-a facut si febra, de 2 zile sta cu mama si-l doftoriceste. Sper totusi sa fie ok ora aia pe care o vom sta la bradut cu ceilalti si poate va spune si poezia pentru Mos..desi tare ma indoiesc
Aaa, spunea cineva de bradut, ma lasa memoria. Eu l-am facut e grozav desi e de plastic, o sa va pun pozici. Imi pare rau ca ai dat 100 roni pe el ca sa te tina asa de putin...probabil sta linga calorifer. Eu sincer m-am temut de atitea ace pe jos de aceea am ales varianta de plastic. David inca mai cunoaste lumea gustand fel de fel de obiecte, lucruri, ca atunci cind era mic
Va pupicesc pe toate..Cine spunea ca pune numele Luca baiatului? bravo!!! Eu nu reusesc sa-l conving pe sotul sa-i punem Luca...Of, of, ce barbat capos am!
Asa ca mai investighez..veniti si voi cu iedei fetele si mai spuneti si de nume..
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
alexuta75 spune:
gabitzam, eu am fost la Centrul Fortis, acolo are aparatura pt eco 3D 4D. Daca ai fost deja o data la el, ii dai tel si il rogi sa te primeasca acolo sa iti mai faca o eco. Sincer, nu stiu daca la 2D se poate masura pliul nucal sau se poate vedea osul nazal, fiindca eu am facut de la el 3D. Eu sunt la serv si nu am aici nr lui de tel de la centru, dar cred ca il gasesti pe net. Vezi daca are program si du-te chiar azi. Si nu te mai stresa. Gandeste-te la bb. Asa imi zic si eu de cate ori am o zi proasta. Iti tin pumnii.
18 saptsi mami de Alexia
gabitzam spune:
Simona, unde la Giulesti anume? E cabinet? Se fac programari? Da-mi si mie un numar de telefon.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by fecian
Buna seara burtici
Ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca bebicii la fel. Nu va mai stresati cu DT si TT pentru ca sunt doar rezultate statistice. Testele serioase sunt cele de amniocenteza, pe rezultatele de la acest test va puteti baza, restul sunt estimari. Stati linistite, nu va stresati degeaba.
Fetelor nu ma certati prea tare...Am intr-adevar o perioada nu prea placuta, si nu am parte de prea multa intelegere din partea sefilor. Tot ce ii intereseaza pe ei e sa le mearga lor bine, indiferent de consecinte. Nu le pasa daca tie iti e rau sau iti e somn, sau esti obosita ...trebuie sa faci ceea ce ti s-a spus dar si cu zambetul pe fatza.Apoi mai vad si colegii care se uita ciudat la mine ca si cum as avea un membru in plus sau ceva...Serios am impresia uneori ca as fi animal de la circ sau zoo asa de ciudat se uita...(copii de gradinitza)
In fine, abia astept sa vina concediul sa ma pot bucura de cateva zile in compania lui puiu. O sa stam ca doi porumbiti acasica si o sa facem camera lui puiucu mic.
Saptamana trecuta pot sa ma bucur ca l-am simtit pentru prima data pe dansatorul nostru intranautic...a fost magic, jumate de ora cat am simtit dansul lui in burtica am fost fermecata, nici nu m-am putut misca..
Acum va pupic fetelor ca fug la somnic ...maine iar urmeaza o zi grea...
Sa aveti grija de voi si de bebicii vostrii din burtica. Noi o sa fim pe aproape si cand avem timp mai trecem sa va pupam.
Felicia 17+ viitoare mami de ou cu surpriza
Felicitari ptr bb miscator
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
elena_g spune:
MSBB...da am si auzit inainte sa merg la ea ca este buna..dar stii ca nici acum nu pot spune ca nu este.Ma gandesc ca mai bine iti zice ca i se pare ceva si sa se insele decat sa nu semnaleze ceva ce ar putea deveni grav mai tarziu.Eu nu cred ca nu este buna ...doar ca imi este teama sa ma mai duc...ma gandesc sa nu plec de fiecare data cu cate o temere......Iti dai seama ca si mintea mea functioneaza bizar dupa faza prin care am trecut.Dar...la recomandarea cuiva am fost in seara asta la dr.Dinu.Mi-a placut f.mult tipul...si ....bebica e super ok...dadea din manute,le-a dus la capusor...un pui nazdravan si sanatos in primul rand.Nici nu stiu ce sa fac ,sa ma duc si la Iordache...mai am un pic si iau la rand toti medicii din oras.Voi luati vitamine...mie acum mi-a dat sa iau Materna cu Seleniu si Tardyferon.Pup
Am dat un copy -paste ,nu vazusem ca s-a deschis un nou capitol si am scris la cel vechi.
andreap spune:
Gabitzam,mi-a dat si mie Simona nr.de telefon..deci,Dr.Albu 0722.97.14.00,in incinte Spit.Giulesti mi-a zis,Dr.Iosup(presupun ca la Fortis,eu am nr la care am facut programarea acasa,deci nu stiu daca e acelasi..diseara pot confirma)0724.46.46.46.Bafta!Eu merg la Fortis pe 20 la 12.30.
Eu una recunosc sincer ca mi-e teama de TT.Noi avem in grupul nostru de mamici(Simonacip stie..) o mamica cu baietel cu SD..deci am prins frica.Ma rog la D-zeu sa iasa bine analiza,sa nu ajungem la amniocenteza....
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
inais spune:
Gabitzam citeste acest topic: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90774 ...sper sa fi mai lamurita.
Si eu l-am citit...
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica pe
DanaH spune:
quote:
Originally posted by aldaesme
Si sa nu uit...locuieste vreuna din fetele din Olanda in Delft sau Twente ? Stau in ianuarie 3 zile in Delft si apoi 3 in Twente si ma gandeam ca poate ne-am putea vedea burtile intr-o seara
esme
aldaesme, eu stau in delft. ar fi tare fain sa ne vedem. numai sa imi dai detalii, cand, unde. eu s-ar putea sa ma duc vreo 3-4 zile in romania pe la sfarsitul lui ianuarie. sper sa nu fie tocmai atunci.
Dana [/gravi] 20+
Dana