Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am sunat pur si simplu si mi-au spus ca sambata e liber

4s si 2 zile!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by dma2007

am sunat pur si simplu si mi-au spus ca sambata e liber

4s si 2 zile!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Am sunat si eu la Medlife si intr-adevar au locuri, dar nu si pentru ecografia facuta in sarcina.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

dma si mersi frumos de raspuns!!!!!!eu maine sunt 16 dpo si ma sa vedem saculetzul ...simptome nici eu nu prea am...decat ca sanii sunt mai sensibili si mai umflati (dar din cauza asta ma tot pipai si uneori am impresia ca nu mai sunt asa sensibili si atunci incepe paranoia la mine)
tin pumnii la toate ce merg maine la eco...aaa si io sunt nr..5...park ptr eco maine...prima mea eco de bb!!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, bafta maine la eco si asteptam vesti bune.

oanasm, nu te mai gandi la simptome ca si eu le-am avut o perioada, apoi nu mai aveam nimic si dupa cateva zile au revenit....deci sunt zile si zile.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by maryb

fetelor, bafta maine la eco si asteptam vesti bune.

oanasm, nu te mai gandi la simptome ca si eu le-am avut o perioada, apoi nu mai aveam nimic si dupa cateva zile au revenit....deci sunt zile si zile.

maryb 7+ cu mic

comoara mea

maryb...da...am sa incec sa nu ma gandesc...partea proasta e ca nu am gasit un laborator care sa-mi dea rezultatele la bhcg mai repede de 10 zile ...cu atat mai mult acum ca vin sarbatorile...

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si la mine simptomele au fost doar cand si cand, in special in sapt 7 si 8 am avut greturi, sanii m-au durut de mai devreme insa. De vre-o sapt nu prea mai am greturi, dar ieri la eco totul era in regula, asa ca nu va faceti griji ca mai dispar din simptome

Didi 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by anaxena

narcisa te omor!!!de unde iau eu cirese acum,mai ales din Ro???
maine il vad pe bb!!
ce-o fi bb??ma roade rau gandul asta!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Ana Maria...Iertareeee...Nici macar nu erau bune...Aveau gust chimic...Si nimic nu se compara iarna cu o portocala buna sau cu un mar curatat de coaja...Crede-ma...Nu mai vorbesc de mancare...Gataaaa...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput