Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Buna! Ma numesc Claudia, urmaresc de cativa ani site-ul asta, si in sfarsit am si eu ocaziasa ma inscriu. Data mea de nastere este 26.06.1981 iar DPN este 15.07.2008 (sunt insarcinata in 11 saptamani). Cum procedez sa ma inscriu in lista pe care am vazut-o mai sus pe forumul asta? Eu nu prea am mai scris pe forumur, asa ca nu ma prea pricep. Multumesc de ajutor,va pup si toate cele bune.

dia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cristina_26, doctorul e intr-adevar un dragutz...Vorbim in englezo braziliana si si stie cate ceva despre Romania (nu ca ar fii important)...Oricum, am facut un scurt research inainte de a-l alege pentru ca aici mamicile nu au forum cum avem noi...Deh, fiecare cu bunele si cu relele...
Nu il mai suport pe caine...Am un catzel mic si chiar daca ii fac baie in fiecare zi nu il mai supoooort.I-am spus sotzului meu sa-l trimita pe luna daca se poate pana nasc...
Aici a inceput un mare scandal cu laptele pasteurizat (acela in cutii de carton).Acum doua luni, studentii de la Univ de Stat din Sao Paulo au descoperit ca producatorii trateaza laptele cu soda caustica.Dupa ce cutia de lapte iese din garantie, producatorii o duc din nou in fabrica, o trateaza cu soda caustica (gramaj mic, bineinteles dar orisicat) si o repun din nou in vanzare...Pot face asta de pana la 6 ori...Si daca vrei sa vezi de cate ori a fost retrasa, tratata si repusa in vanzare cutia de lapte, te uiti pe fundul cutiei unde veti vedea multe numere dar si izolat o cifra cuprinsa intre 1 si 6...Aici deja doctorii au recomandat opri laptele clasic, la punga ori daca se cumpara cutie cu lapte pasteurizat sa nu depaseasca cifra 2...Nu stiu cum e in Ro dar de curiozitate puteti sa va uitati pe fundul cutiei...Va pupa Narcisa pe toate si pe burtici la fel

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si eu tot fetita imi doresc si am o presimtire ca asa va fi.asta pt ca sarcina asta e altfel decata fost cea cu cris...
MADA,de ce nu vrei sa le spui parintilor de sarcina?crezi ca ar fi reticenti la o asemenea veste?nici parintii mei sau ai sotului n au fost cine stie ce incantati,adica n au ei nicio treaba,nu i prea intereseaza...dar mie nu mi pasa..
BIRIBU,o sa vezi ca atunci cand s o face fata mai mare,va fi f interesata de brad.nici noi nu am cumparat brad natural,pt ca cris/scuzati cacofonia// trage in permanenta de el,trage la suturi in minge si mingea aterizeaza direct in brad....,asa ca asta ne mai lipsea,sa stau sa adun ace de pe jos...chiar acum sta pe olita ca face caca si trage cu inversunare de brad...,iar globurile cad..noroc ca sunt din plastic si nu se sparg..
eu ma relaxez,am mancat juma de cutie de inghetata..inca ma mai incap 2 perechi de panaloni,desi am o burta de gravida in luna a 6 a.a mea e formata de sus si se vede bine de tot....toata lumea se mira cand aude ca de abia am 3 luni jumatate...probl mea e ca nu mi gasesc pantaloni sau salopeta atat de mari,chiar va rog daca va duceti prin oras sa va uitati care e cel mai mare nr de pantaloni de gravida...
LOCCA,bine ai venit si sarcina usoara!
IRDA,INTRA SI TU MAI DES!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna fetele!

Rali rali felicitari pentru pereche.....nu puneti si carucioare colorate la listutza?

Si eu care o "vedeam" pe Anaxena cu primul carucior aflat pe listutza!

Maine o sa ploua cu vesti bune de la ecografiile fetelor!

Mona.....m-am simtit "trasa de manecutza" asa ca m-am conformat.......eu nu prea pot sa scriu ca-i Dari calare pe mine si vrea si ea sa tasteze...si mai rau ma enervez...iar seara pic ca musca!

Aseara mi-am facut de "lucru" si m-am uitat asi la ecografia Dariei morfo de trim 1 si la a lui bebe mic.....e clar ca-i diferit ce-au intre picioare........si Dari era doar cu 4 zile mai mare ca varsta a sarcinii......am inteles ca pana pe la vreo 11 saptamanai toti sunt baietei..ca e clitorisul mare si labiile nedezvoltate inca.

Conteaza ca-i sanatos.......chiar daca-i fetitza, chiar daca-i beietel!
Tot aseara am mai auzit de o "transformare" de-asta...din baiat in fetitza.........acuma...nu stiu la cate saptamani i-a zis ca-i baiat , dar la 18 i-a zis clar ca-i fata!

Asa ca nu ma bazez prea tare pe determinarea sexului inainte de 15-16 saptamani cand se vede clar diferentza!

Cu dimensiunile m-am calmat.....fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare, conteaza ca-i ok!
Am programare pe 27 dupa Craciun sa-i arat dr analizele si eco morfo-fetala!

Pupicei ca vine "inamicul"

Irda Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Am mai pus cateva poze de la eco cu bebe...poate va dati si voi cu parerea!

Sunt la semnatura la poze Daria albumul bebe2!

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Buna fetele!
Bun venit noilor gravidute!
Am iesit si eu cu gandacelul meu pe afara, bineinteles ca am facut jdemii de cumparaturi si cand sa intru in bloc nu stiam cum sa fac, am vreo 5 trepte si trebuia sa iau pe sus carutul cu baiatul in el plus cumparaturile:portocale, mandarine, apa minerala, apa plata, etc...deci in total aveam vreo 30 kg aproape de ridicat,,,dar cum dr mi-a zis sa ma feresc de efort nu stiam cum sa fac, asa ca am urcat intai sacosele, apoi am luat bebe in brate-9,5 kg, si am tarat caruciorul pe cele cateva trepte....apoi am luat liftul si am ajuns in regula acasa...Deci, fetelor, cumparati-va carucioare cat mai usoare ca va spune cineva cu experienta. Al meu carut are 9,5 kg, sunt carucioare si mai grele dar sunt si mai usoare....Asa ce sa zic, este bun, se face si landou, o sa il mai folosesc si pt bebe 2...dar problema mea este ca bebe1 o sa aiba un an jumate cand o sa nasc si ma intreb cum ies eu cu doi bebei la plimbare, carucior din ala dublu nu mi-ar incape in lift, bebe1 o sa fie totusi mic ca sa mearga numai pe jos asa ca nu stiu efectiv cum ma voi descurca....Cred ca ii urc in masina, pun caruciorul in portbagaj si ma duc in parc si acolo daca bebe1 oboseste il pun pe banca langa mami, iar bebe 2 in carucior...
Oricum, e greu si acum ...mai am treburi de rezolvat si nu pot sa-l iau pe baietel cu mine peste tot...va dati seama cand or fi doi?
Trebuie sa caut o tanti sa ma mai ajute din cand in cand, nu mereu... ca ce sa fac daca au murit si socrii si parintii, iar sotul are un serviciu de asa natura incat ori e plecat din localitate, ori vine seara tarziu...
Asa ca cine are parinti si socri sa-i pretuiasca ca tare rau este fara ei, fara ajutor...e mare lucru sa ai cu cine lasa copilul cateva ore!!!!
Hai ca v-am plictisit cu problemele mele....
Va pup pe toate!

9 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narcisa, nu mi-a venit sa cred cand am citit ce ai postat despre laptele pasteurizat!!!NU mai poti avea incredere in nimic in ziua de azi..

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Multumesc pentru rapunsurile care ma vor ghida spre dr Iosup.

Peste 2 ore voi fi deja in cabinetul ecografistului pentru masurarea pliului nucal. Si eu si sotul suntem f linistiti stiind ca ceea ce ne da Dumnezeu e exact ceea ttrebuie vietilor noastre, dar si emotionati un pic ca o sa vedem ce face bbe mic.

Mona, felicitari pentru vacanta, si planurile mele ot cam pentru lucru ianurie, si ceva din februarie ar fi, ca apoi sa imi iau restul din cele 90 de zile acceptate de concediu medical. Sper sa rezist pana atunci. Eu pot intra in prenatal de pe 5 mai....

Biribu, mie dr cardiolog mi-a indicat sa iau Dopegyt, cate 1/2 tableta dimineata si seara, in cazul in care tensiunea trece la masuratoarea de dimineata peste 130/90 cateva zile la rand. Eu iau chiar si 1 daca vad ca sare de 140/100, iar in rest, iau 1/2, si daca ma simt f bine si stau in casa linistita nu iau deloc. In schimb incerc sa scot sarea din mancare cat mai deplin. Marea mea surpriza va fi cum se va comporta corpul meu cand sarcina va avansa si circulatia sangvina va fi alta...totusi sper ca fiind deja obisnuit cu 140/90, care este tensiunea mea "normala", de ani de zile, sa nu se sperie prea tare...

O zi linistita celor care inca va mai chinuiti la serviciu, iar celor care deja va bucurati de timpliber, odihna placuta.

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Madinutza....ai grija cu ridicatul de greutati ca bebe inca poate fi afectat de un efort prea mare!

Eu n-am mai iesit cu Dari la cumparaturi cu carutul de vreo luna si ceva.......ca ultima data cum am venit (tot asa incarcata cu de toate....si tot asa le-am dus pe scari in transe) m-au pocnit din nou sangerarile care abia se oprisera!

Eu nu zic ca-i musai sa patesti ca mine.....oi fi eu mai sensibila, dar incearca sa te menajezi cat poti!
Pupici

Cu laptele...no comment....ne luam vaca si o tinem pe balcon...in ultima instantza!

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor ma inscriu si eu la listuta voastra
DN 02.10.1981
DPN 27.08.2008

tocmai am aflat zilele astea ca sunt
ma rog sa fie bine
imi pun utrogestan intravaginal 4/zi