Craciunite casnicute sexy(151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor,
se pare ca Stefania inca nu a nascut, am intrat acum la cafenea unde mai scrie ea si ziceau fetele ca este inca in salon(cu fetele care au nascut si admira puisorii lor) in asteptarea puiutei ei...care se lasa asteptata inca nu i-au indus nasterea...si mai ziceau fetele ca incearca sa nasca natural...fara epidurala
Nastere usoara Stefi! suntem cu gandul al tine
mai v-ati trezit cu gandul numai la pofte
Danelutza sa ne zici cum a fost cu moshul
Olga, Craciun fericit! sa fiti sanatosi si cumintei sa va aduca Moshul si Bunul Dumnezeu tot ce va doriti drum bun
miha, acum tu avrai dezlegare si le-ai facut si pe ele sa pofteasca ?
Marilena, asa este...pacat...cu fina mea nu am reusit sa vb si varul meu zice ca nu mai este nimik de facut
eu am bocit de dimineata(nu-sh ce-am dar in ultimul timp sunt f sensibiloasa) cand am ascultat colindul www.trilulilu.ro/wolfy_4you/455f9955893294" target="_blank">asta
azi ne apucam sa facem papa pentru cei saraci...ca sa indeplinim proiectul lui alex
va pup pe toate
sa aveti o zi buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

quote:
Originally posted by Danelutza

Pofticioase si rusinoase! Ce poftiti voi acolo dupa canapea?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Cuscra eu il poftesc pe mos Craciun al meu , dar tocmai a plecat de la Roma si ajunge peste vreo 7 ore acasa, asa ca... stau cu ochii beliti pe pereti pina ajunge

Bianco am tot strigat dupa adresa ta, dar nu m-ai bagat in seama

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am terminat si ultimi bani pe care ii aveam si nu sunt suparata ca alti numai am si asta e pentru prima data.

Sa va zic ca i-am luat copilului masina cu telecomanda ce daca e fetita.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

noi am terminat proiectul de donatie al lui alex...v-am zis ca acum cateva zile a zis ca sa facem ceva pentru oamenii saraci care dorm in cort la colt de strada...asa ca astazi ne-am pus pe treaba si am facut(amandoi si cu ruxi cat a putut ea ) dar l-am lasat pe alex sa bucatariseasca f mult...sa ma ajute ca doar a fost ideea si proiectul lui
am facut painici umplute cu branza sarata si marar aici si un pandispan in doua culori aici
le-am pus in pungulite si de fiecare pungulitza am legat o jucarioara mica de la mc(dintre jucariile lor si pe care nu le mai baga in seama)
acum asteptam sa mergem sa le dam...alex este tare emotionat...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna sexoaselor!
Olga, iti dorim si noi SARBATORI FERICITE!!!!si tot ceea ce iti doresti!!!!
Ia spuneti voi ce faceti dupa canapele????hai ca tre sa stiu !!!!
Monica bune idei are Alex!!!
Miha doar tu ai voie acum in post sa "poftesti", restul Nu!doar ne uitam!!!
Stefania, nastere usoara!!!noi asteptam vestile!!!
Lianaaaaaaaaaaaaaa!!!Soniiiiiiiiiiiiii!!!!Biancaaaaaaaaaaaaa!!!!UNDE SUNTETI???

Doina Bita

Mergi la inceput

Gusta si Isabella are o masina bengoasa, fara telecomanda, dar ea e foarte incintata. Ce daca e fetita, ii plac masinile si caiii, bineinteles cei adevarati

Monica foarte frumos gestul lui Alex, cred ca e emotionat, mi-ar place sa pot da si eu, dar aici saracii stau in casa, asa ca ducem la o prietena a noastra care nu sta prea bine cu bugetul.

Doina ai taiat pina la urma porcul, ca astazi e ignatul.

Soni ce bucataresti acolo pe ascuns, ca te vad, mi-am pus binoclu si vad pina la Torino

Liano ai plecat la coafat, n-ai mai revenit nici astazi ?

Stefania te asteptam acasa cu bambina/bambino.

Mergi la inceput

da...alex este f emotionat...insa din pacate azi a plouat din nou torential si oamenii nu mai sunt la colt de strada...cred ca s-au adapostit sub vreun pod ceva...ca asa fac de obicei...asa ca asteptam sa apara.

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput