*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (90)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

LalaD si bradutul tau e frumos!
Seamana cel mai mult cu al meu, ca are multe culori!

Micsunea Ce bine e de sarbatori!
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Irlandeza si Nemary multumesc mult. Nu reusesc sa intru la nr de tel ale fetelor.V-as cere prea mult daca v-as ruga sa-mi scrieti nr voastre la aceeasi adresa?

danonique 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mi-am schimbat semnatura!

AMR - MAXIM 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by micsunea

LalaD si bradutul tau e frumos!
Seamana cel mai mult cu al meu, ca are multe culori!

Micsunea Ce bine e de sarbatori!
34+

La noi dicteaza piciul . Nu exista posibilitatea sa nu folosesti absolut tot ce se gaseseste in cutia de ornamente . Asa incat in fiecare an cumparam cateva noi in rest atarna tot ce gaseste in cutioi .
Nici gand de aranjamente cromatice

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Irinouka, Ven, multumesc! Si eu sper sa fi ales bine!

nemary, ce frumos din partea ta ca te-ai gandit la mine! Imi pare rau ca ti se intampla chestia cu mobila, mai ales ca ai mai spus tu ca acum ai inceput "aventura" cu mobilatu'... Da' cred ca trebuia sa te astepti Rar mai gasesti ceva sa fie bun din prima... Noi am renovat o casa de curand si nimic nu a iesit asa cum ne-am dorit... Mereu se mai gaseste o chichitza... Ata ete!

Gatta, ce frumos! Pai daca o sa si miroasa a braduts in casuta... La cum arata... O sa fie un Craciun de basm! Hihi! Abia astept sa ajung si eu acasa sa fac bradu' si sa miroasa a rasina si a porto'... Si a sarmalutse! Mmmm!

35s -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am observat ca pe prima pagina lipseste link-ul catre capitolul anterior . Poate il pune cineva

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by danonique

Fetelor eu nu am nici un nr de tel unde sa pot anunta nasterea si cred ca voi naste zilele astea.Voi incerca sa scriu inainte de a pleca spre spital.

danonique 37+

Danonique, activeaza-ti PM ca sa-ti trimit numarul meu!

Te

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 19 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si mie imi place sa ornez bradul cu toate culorile Aveti niste braduti minunati! Sotul meu se chinuie de ani de zile sa ma convinga sa luam brad artificial, dar inca nu a reusit (dar, daca avem si anul asta un chelbos, cred ca de la anul artificial scrie pe bradul nostru).
Gugule ce putin mai eeee!!! Sa vezi ce galerie punem la cale miercuri Suntem alaturi de tine!
Gina de unde stii ca maxim 3 zile? Ce putin mai ai si tu! Ma iau emotiile! Foarte frumoasa listuta cu cezarienele, multumim
Oare ce s-a intamplat cu lista noastra de e defecta in partea de jos?
M-au sunat de la bebelusultau si am anulat comanda pt fasele ombilicale. Pe la sfarsitul saptamanii vine comanda, prin curier rapid

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

HEELP!

Vreau si eu pompa primii pasi, din aia electrica!
O trimit pe mama sa o cumpere, dar de unde poate sa o cumpere?
Ca vine la mine in 4 zile si nu are timp sa o comande pe net, unde o gaseste la magazin?

Se gaseste la farmacie?
Micsunea
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Virgo, ce de cumparaturi! sa le folositi impreuna sanatosi.

noi desi am cumparat bradut, inca nu l-am impodobit, am zis sa facem mai inatai putin acuratenie si pe urma, si cum sotul lucreaza aproape non-stop, cand termina nu mai are chef de nimic, iar singurica nu pot face totul prea repede. asa ca, eu sper ca sambata sau duminica sa impodobim si noi bradutul(si sa cumpar si eu ulei aromat cu miros de brad si o sa-i stropesc crengile)

Gina, 3 zile...mereu ma gandeam la tine, ca mai e putin si vine si 20 dec.

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput