*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (90)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by danonique

Gatta cum fac sa imi activez PM?

danonique 37+

Te duci in meniul din stanga paginii , sus la "Mesaje private" ; dai "Options" si acolo bifezi "activeaza mesaje private "...Bafta !

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mariana, azi am vb. cu dr. gine si mi-a zis si mie sa ma duc cu buletinul si adev. de salariat. Banuiesc ca tre' sa fii contribuabil, ca sa beneficiezi de 'nastere gratuita'. Sau nu?

Mitsule, felicitari pt. pompa. Si cu dermalinul tocmai asta e ideea: sa nu miroasa a nimic! O sa vezi tu bebe mic cum miroase el insusi

Virgo, si al meu e tare 'sughicios' De vreo 2-3 ori pe zi baga cate o repriza. La fel a fost si frate-su mai mare. Da' mie mi-e tare drsg

Gatta, mor de invidie! Ufff, e asa de frumos bradul tau.......Imi vine sa-l desfac pe 'albastrelul' nostru si sa plec la cumparat podoabe rosii. Da nu mai am energie. La anu'.....

Creata, tu unde te relaxezi asa frumos si bine? Ca am pierdut aceasta informatie. Sa-ti tihneasca, mamica-frumusica!

Gratiela, vreau s-o vad si eu pe Ozanaaaaaaa!!!! Si felicitari pt. rezultate!

Gugu mama, tu in 2 zile vrei sa rezolvi tot ce mai ai pe lista aia? Acuma iti admir vanita si restul treburilor. Minunate. Si aveti o casuta tare faina!

Miri, bafta cu kkreala! Sa treaca repede! Smecta este si pe acolo, nu? Nu ai incercat? Banana, orez fiert cu morcov.......si nu mai stiu.....

Dau send sa-i pun la Markus desene cu "Doamna si vagabondul" si revin.

Venera , mama lui Markus
AMR 11 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Sal'tare!!!

nemary si eu... Ma gandeam ca la cum esti tu cea mai burtoasa ziza ne-ai facut surpriza... Ma asteptam s-o anunti pe Gatta, da' la cat e ea de ocupata, am crezut ca mai avem de asteptat pana intra... Btw, Gatta, super tare bradutsul! Dar... am vazut eu bine sau e artificial? Nu o sa iti lipseasca mirosul ala de cetini specific Craciunului? In fine...

35s -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mitshu, stai linistita, am si nr.tau notat si pe cel al Alinei Tudor, cineva tot ar fi vazut sms-ul de la mine, daca ar fi fost cazul, dar mai avem 6 saptamani.
Eu sunt bine, azi ne-a venit si noua mobila de bucatarie, bineinteteles ca nu au iesit toate corpurile bine si tb sa mai vina odata. ziceau ca in seara asta dar se pare ca sunt neseriosi, nici macar telefon nu au dat sa ne spuna ca nu vin, si le-am mai dat si toti banii ca de, asa a zis sotu'

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Gratiela, felicitari lui Ozi pentru rezultate!

Monica, misto noua tunsoare! Iar Toronto zici ca e Bucurestiul noaptea, cu zapada!
Placut mult si pozele de la nunta. Sunteti proaspeti, ca sa zic asa. 2006.

Marianna, cum poti sa spui ca tie nu-ti simte nimeni lipsa?? Incearca sa fii mai activa, sa te bagi in seama si o sa vezi ce urlam dupa tine.

Miky, unii o tin pe drumuri, altii pe acasa, tu pe party-uri! Mama denaturata ce esti!

Fetelor, mai am 5 pagini din capitolul 88, apoi 10 pagini din 89 si am ajuns la zi! Yupiiiiii!

Asa e, Creato, si-mi place de mor!! Macar acum pe ultima suta de metri sa ma distrez si eu un pic.

Te

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 19 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello zuzelor

felicitari Ginger si Lala pentru clopotei sa va traiasca

fetelor eu am cam lipsit dar am fost la nasi si ieie au avut probleme cu netul care nu le merge de o saptamana, si stau tocmai la pitesti

Voi ce mai faceti, sper ca bine sanatoase foioase ca vad ca ale noastre prognoze si calcule nu prea sau potrivit. Noi suntem bine, bubulina se agita mai mereu acum o cred ca nu prea are loc dar m-a terminat, am cam inceput sa am contractii, bine eu zic ca nu e ceva foarte serios e ceva normal, eu zic ca sunt contractii ca voi ati spus ca sunt ca durerile de ciclu sper totusi ca bubu;ina sa nu se grabeasca, promit ca o saincerc macar sa intru sa slut daca nu am timp ca maine sunt la serviciu
va pupic pe toate

Louiza 34s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Zuzici, cam asta o sa fie programul miercuri.
PE la 13 amiaza internarea
Pe la 16-17-18 operatia
cand o sa ma trezesc nu stiu, dar anunta eu pe cineva.
SA VA GANDITI LA MINE SI PUNETI SI VOI O PILA LA DD PT NOI.

GUGU 38+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 2 ZILE!!! creste morcovu'

Gugu, iti tinem pumnii si ne rugam la DD sa fie totul bine , Alex? sa fie un mancacios si sa-ti vina lapticul cat mai repede.

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by danonique

Gatta cum fac sa imi activez PM?

danonique 37+

Mi-am permis sa-ti trimit un mesaj cu adresa si parola pe e-mailul tau. Ai acolo datele de contact .

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 17 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Miri, sper sa te pune doctorul pe picioare cat mai repede!

gatta foarte frumos bradutul!
Toate faceti braduti ca la carte, ordonati si frumosi?
E, eu am pus in al meu de toate culoriile, toate formele si toate sensurile!

Pupici tuturor,
Micsunea
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gugule, cu bradutul vei vedea tu cum dicteaza juniorul. De ex. Markus nu a vrut sa punem bomboane in pom. Prefera tot felul de clopotei, oameni de zapada si Mosi Craciuni de ciocolata, pe care-i tine intr-o cutiuta a lui si de unde se serveste cand are chef. Asa ca poate scapi si tu de bradut 'overloaded' Tre' sa 'educi' copilul corespunzator
Si pe mine ma enerva tata in copilarie, care ancora tot asa ditamai bradul natural de calorifer (ce-i drept, superb, ca e vanator in timpul liber, si intotdeauna facea rost de brazi superbi). Si tinea mortis in fiecare an sa punem toate podoabele pe care le aveam in pom. Iesea foarte multicolor......nu urat, dar nici pe gustul meu fin

God, fetelor, ce AMR am!! Ma ia cu calduri cand vad scris rosu pe alb :))
La mine miercurea viitoare va decurge asa:
- ora 09:00 - internare
- intre 9 si 10/11 - recoltat sange analize, pus branula, bla-bla-uri de astea
- ora 11-12 - cezariana!
Cel putin asta am stabilit cu gine azi la telefon. care mi-a mai zis ca pe 25 dec. e de garda. Mai ca ma batea gandul sa zic, hai sa nastem de Craciun, dar vreau neaparat o anumita dr. anestezsita, si ea e numa in 26 de garda. Las' ca e bine si asa.

Revin.

Venera , mama lui Markus
AMR 9 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta frumos bradutul

L-am impodobit si noi pe al nostru .Piticul mi-a spus ca anul asta il impodobeste el ca sa il gaseasca fratele lui pregatit . A fost tare dulce .

Iata-l :

http://quick.holdthatpic.com/169583

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput