*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (90)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Fetelor eu nu am nici un nr de tel unde sa pot anunta nasterea si cred ca voi naste zilele astea.Voi incerca sa scriu inainte de a pleca spre spital.

danonique 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Gatta, super frumos braduletul tau !!!! Si mie imi place la nebunie cu se asorteaza rosul cu verdele bradutului.

Eu, dupa ani de zile de adevarat "fanatism" al brazilor naturali...., de anul trecut am luat un micut si frumos bradut de plastic pe care numai de foarte de aproape il vezi ca este de plastic...
Cat despre miros.... in apartamentul meu, din cauza caldurii, incepea sa se usuce dupa 2-3 zile... drept pentru care numai in aceasta perioada se simtea un vag iz de brad....Acum, fac aromaterapie cu uleiuri de brad.. Si-mi imaginez ca miroase bradutul !

Laura 32+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Eu ma razboiesc cu sotul meu de cativa ani buni pe tema bradului artificial. Nici nu vrea sa auda de asa ceva. Are el un pitic si in legatura cu ornatul, respectiv doamne feri' sa nu agatam si bomboane de pom in el si alte bunataturi. In fiecre an tre' sa leg bradul de calorifer ca la cate are pe el o tot ia haisa, ba intr-o parte ba in alta daca nu e "priponit" bine.

GUGU 38+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 2 ZILE!!! creste morcovu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Foarte frumos arata Gina !!!
Multumim mult !

(Doamne,... de unde ai atata putere si energie ???!! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Gatta, super frumos braduletul tau !!!! Si mie imi place la nebunie cu se asorteaza rosul cu verdele bradutului.

Eu, dupa ani de zile de adevarat "fanatism" al brazilor naturali...., de anul trecut am luat un micut si frumos bradut de plastic pe care numai de foarte de aproape il vezi ca este de plastic...
Cat despre miros.... in apartamentul meu, din cauza caldurii, incepea sa se usuce dupa 2-3 zile... drept pentru care numai in aceasta perioada se simtea un vag iz de brad....Acum, fac aromaterapie cu uleiuri de brad.. Si-mi imaginez ca miroase bradutul !

Eu ma razboiesc cu sotul meu de cativa ani buni pe tema bradului artificial. Nici nu vrea sa auda de asa ceva. Are el un pitic si in legatura cu ornatul, respectiv doamne feri' sa nu agatam si bomboane de pom in el si alte bunataturi. In fiecre an tre' sa leg bradul de calorifer ca la cate are pe el o tot ia haisa, ba intr-o parte ba in alta daca nu e "priponit" bine.

GUGU 38+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

...
pentru ca mi-am imaginat un ditamai bradul "ancorat" de calorifer si pe tine privind neputincioasa...
Stai linistita, mai ai randare pana se face gugu din burtica mai mare si atunci va dicta el si sotul se va supune....
Si, este incredibil ce bine poate sa-si "indoctrineze" o mama pe fiul ei....
Ii poti sugera lui gugu -alex sau luca (imi place luca la nebunie !!!) cum vrei sa fie bradul si apoi el dicteaza cu voce tare
Pana atunci... lasa-l si pe sot sa se bucure si el !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by danonique

Fetelor eu nu am nici un nr de tel unde sa pot anunta nasterea si cred ca voi naste zilele astea.Voi incerca sa scriu inainte de a pleca spre spital.

danonique 37+

Danonique , activeaza-ti PM-ul , ca sa pot sa-ti trimit parola e-mail-ului comun, unde potzi gasi nr. de tel. al multor zuzici si unde ti-l potzi lasa si tu pe-al tau.

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Ciao fetelor,

Reusesc cu greu sa tin pasul cu voi.

Multumesc, pt sfaturi fetelor (sun binevenite).
Din pacate, si eu am rani la sani si n-o pot pune pe Adela sa mai suga - mi-e frica sa nu fac vre-o infectie. Prefer sa ma chinui cu pompa (mi-am luat de la Chicco). A prpos de muls: zicea o fata (para Mitzu) ca si-a etalat pomapa "in functiune" - nu esti singura; si eu fac la fel, mai ales cand vad ca ma mulg de 30 min si se-aduna 15 gr.

Si Adela a facut colici, dar ne-am "dres" cu bonnisan, ca "desert" dupa masa, cand ne-apuca cate-un sughitat de 20 de minute. bagam cateva picaturi de bonnisan si gata.

MA bucur tare mult ca Bianca Lalei este din ce in ce mai bine.

Mai citesc si ma mai bag si eu in seama.

Va pup.

Roxana si Adela !

Ginette, ma bucur sa aud ca sunteti bine, chiar daca au aparut si mici probleme, tu cu ranile si bebelina cu colicile. Vroaiam sa te intreb daca ai incercat sa pui pe sani mameloane din silicon? ele te protejeaza, acum nu mai stiu in ce masura, daca ai facut deja rani. pupam fetele.

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Laura, pai cred ca raspunsul il stiu de pe acum. Copii sunt innebuniti dupa dulciuri si cred ca o sa mai am parte si in continuare de brazi cu "bunatati" de Craciun, asta pana cand se va face Gugu cavaler si atunci v-a prefera un brad ornat cu "bunaciuni"

GUGU 38+ Alex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gatta cum fac sa imi activez PM?

danonique 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Si la mine este primul an cand fac brad artificial...de fapt , primul an cand fac brad la mine acasa. Pana acum obisnuiam sa-mi petrec vacanta de Craciun la mama , la Campulung ...si acolo aveam mereu brad natural de 2.5 m , plin de crengi , nu ca ametitii aia din pietzele din Bucuresti.
Si la mine este f. cald iar bradutul natural s-ar usca f. repede...oricum , am de gand sa iau niste coronite de brad natural , ca sa nu lipseasca totusi mirosul de brad din casa.

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Am terminat de facut listuta cu programarile la cezariana. Vedeti daca este bine.

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput