*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (90)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

A, fetelor, Irinuka si Laurici...
nu fiti ingrijorate...
Patutul meu este vechi, a fost al lui dimitris si de aceea am pierdut suruburile....
Bine, adevarul este ca de cand l-am cumparat sertarul de jos era prea mic si nu intra in canturile respective...
Dar, atat! In rest, un sanatos patut de lemn. Si frumos as spune eu . Chiar si acum dupa 4 ani si jumatate!

P.S. sincera sa fiu habar n-am cum o sa rezolv problema... Astept sa vina cumnata-meu in bucuresti si sa se uite si el poate are el o idee...

Laura 32+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Creata multumim !
Gugu sunt sigura ca toata lumea o sa-si indrepte un gand bun maine catre tine.

Eliza
http://good-times.webshots.com/album/561791550vuHvhJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

aha, laurici dimitrici, am inteles acum. sper sa va lumineze cumnatul. o cale de rezolvare sigur-sigur se va gasi.
mi se pare normal ca un patut frumos si sanatos sa fie folosit de ambii frati.

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gugu iti tin pumnii stransi!!!! sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!

37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Irlandeza, presuspun ca socul e mare, sa vezi ca nu ti-e intreg copilasul. Dar, sincer iti spun! Dupa ce il dadeam cu capul de pereti pe doctor, ii multumeam lui DD ca este sanatos in rest. Am reusit sa aflu toata pvoestea Lalei si cand am citit ca doctorul ei CREDEA ca nu are un plaman mica Bianca, imi venea sa il strang de gat pe nenorocit!! Sau cum i-a spus unui prieten, ca i-a facut masaj cardiac fetitei lui. A facut, la ora de varf, de la fostul magazin Junior pana la Municipal (adica cam 20-30 minute distanta cand e nebunie), 5 minute!!!!! Si stiu sigur, pentru ca a plecat de langa mine si a ajuns langa sotul meu, care era la spital. Si copilul n-avea nimic, fusesera procedurile standard.

Deci, cu atatea povesti triste in jur, sa ne bucuram, cum spunea si Gina, de fiecare secunda si fiecare clipa alaturi de cei dragi noua si sa fim recunoscatoare pentru minunile din burtici.

Acestea fiind spuse, ma retrag si eu de pe forum.

Sa ne vedem maine cu bine si cu vesti bune! Eu de dimineata ma duc la doctor, sa imi faca analizele de trim. 3.

Ciao! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by creata2008
Gina, gatesti, iti faci poze, ai grija de 2 fetite si de sot... ce altceva mai faci?? Ca vad ca nu te potolesti deloc... Te-am vazut si in noile poze... esti atat de... MAAAAAREEEEE!!! Pai ti-a crescut burtica bine de tot! Se vede treaba ca ai un fortos locatar!

Mai lucrez de acasa pentru companie.(Sotul este General Contractor si avem compania noastra de constructii).Ma ocup de hartii, reclama, plati si in acelasi timp ma pot ocupa si de copii, treburile casei,etc. Multumesc de aprecierile legate de burtica!

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Gatta, super frumos braduletul tau !!!! Si mie imi place la nebunie cu se asorteaza rosul cu verdele bradutului.

Eu, dupa ani de zile de adevarat "fanatism" al brazilor naturali...., de anul trecut am luat un micut si frumos bradut de plastic pe care numai de foarte de aproape il vezi ca este de plastic...
Cat despre miros.... in apartamentul meu, din cauza caldurii, incepea sa se usuce dupa 2-3 zile... drept pentru care numai in aceasta perioada se simtea un vag iz de brad....Acum, fac aromaterapie cu uleiuri de brad.. Si-mi imaginez ca miroase bradutul !

Laura 32+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Haide-ti ca ma bag sa fac listuta cu cezarienele.

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gugu iti tinem pumnii si speram ca totul va decurge repede si fara probleme.Pup!

danonique 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

CREATZA nu a ramas inca ALexandru. Am zis ca o sa ne dicteze inima numele potrivit cand o sa-l cunoastem pe bebe. oricum a doua varianta e Luca, altele nu mai avem.

GUGU 38+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 2 ZILE!!! creste morcovu'

Mergi la inceput