*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (90)*
Raspunsuri - Pagina 11
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Lala vreau si eu sa vad bradutul tau!Ca eu n-am . Aici n-au aparut inca brazii de vanzare..auzi si tu..si suntem cu o saptamna inainte de Craciun.
Te
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 19 ZILE!!!
Uite-l :
http://quick.holdthatpic.com/169583
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
gugushtiuc spune:
Fetelor, tati al nostru maine are program de infrumusetare. Tuns, ras, frezat!!! tare agitat e, doar trebuie sa arate bine la prima intalnire cu Gugulica. Oare sa-l trimit si la solar?
GUGU 38+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 2 ZILE!!! creste morcovu'
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Fetelor, tati al nostru maine are program de infrumusetare. Tuns, ras, frezat!!! tare agitat e, doar trebuie sa arate bine la prima intalnire cu Gugulica. Oare sa-l trimit si la solar?
GUGU 38+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Tare dulce . Lasa-l mami ca are omul emotii
Al meu cica maine face masina bec ...sa nu imi treaca prin cap sa nasc in ea si sa fie doamne fereste murdara
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by miki_baby
Lala vreau si eu sa vad bradutul tau!Ca eu n-am . Aici n-au aparut inca brazii de vanzare..auzi si tu..si suntem cu o saptamna inainte de Craciun.
Te
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 19 ZILE!!!
Uite-l :
http://quick.holdthatpic.com/169583
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Este SUPERB!!! Iar eu ma oftic ca toate aveti fundite si eu nu am!
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 18 ZILE!!!
nemary spune:
quote:
Originally posted by danonique
Nemary ti-am trimis sms.
danonique 37+
l-am primit
Mari 33+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gugushtiuc spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am fost la o proaspata mamica in vizita care mi-a dat lectii de facut baitza la bebe, masaj si gimnastica. Ce frumos a fost, simteam ca ma topesc. Asa de fericita era fetitza in cadita, statea cu burtica in sus si dadea de zor din manutze si picioruse.
GUGU 38+ Alex?
danonique spune:
Miki baby eu si informatica nu avem nici un punct comun asa ca spre marea mea rusine nu reusesc sa-mi activez PM desi dupa explicatiile primite de la fete pare destul de simplu.
danonique 37+
gugushtiuc spune:
Sa ma opreasca cineva ca mai am putin si mananc si frigiderul!!! Am trei ore de cand molfai intruna cate ceva.
GUGU 38+ Alex?