LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 20

desiree spune:
benchetuieste...de nu se mai opreste...benchetuieste...
cred ca v-ati prins ca imi folosesc noul telefon in alte scopuri...si la capacitate maxima!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

aelita spune:
Dragelor,
bine v-am gasit in prag de sarbatori !! Mi-a fost tare dor de voi !
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia

Dbunny spune:
quote:
Originally posted by aelita
Dragelor,
Ajutati-o pe SoniaSofía (2ian2007)
18s+ (DPN 18mai2008)

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

chinico spune:
ioi istenem ca nu mai pot...
shineva sa-mi spuna si mie cum sa ma impart..mai am de munca la munca. casa e cu fundul in sus, ca si shefa, care miroase ca adie vantul schimbarii (mai miroase ea si altele d'ale ei mirositoare,si atunci flutura cu mana in fata nasului, ranjeste si face pfuuiii!)...cumparaturi? nu. bagaje? nu. liste pt. bagaje? nu. de calcat? sa tot fie de vreo 2 ore bune...
si noi cica maine plecam. mai sa fie...
inca ma intreb ce fac cu beoaca 12 ore in masina. hm...o carte? o tabla? o canasta?...nope.
la multi anisori tuturor fulguletilor iubiti pe care nu i-am felicitat fix fix fix (dandusoooo..) in data cea frumoasa..
nu citit, nu raspunzit.
va tzucam care mai balos care mai apasat.
data viitoare scriu din ro. jdiu....
du-ma acasa mai tramvai, du-ma du-ma ce mai stai...ma omoara de vreo saptamana. na si voua - poate scap eu..

almo spune:
Katrinel, prietenii la nevoie se cunosc nu?
merci de intrebare toti suntem bine, uite am scapat si eu de un examen, mai unul, anul asta iar de la anul care vine, de la capat. constat ca noua romanilor ne este dat sa invatam toata viata.
nicole alearga toata ziua prin casa, ca ea nu stie sa umble incet. Cum ziceau si alte mamici aici pe forum, de la o zi la alta te uimeste cu ce mai invata. ii plac f mult cartile (i-am cumparat o multime de carti pt varsta ei sau mai mari, ca e f greu sa gasesti carti pt copii asa mici) si ii mai place sa ii desenam tot felul. incearca si ea, dar se plicti repede. apoi ne da noua creionul si ne arata hartia sa-i desenem. eu sunt cam nula la desen, dar noroc ca adi are putin talent. de ex ii deseneaza tot felul de animale dintre jucariile ei, si ce e interesant, ca de multe ori abia incepe un desen, ca nicole merge si ii arata printre jucariile ei tocami ce voia adi sa ii deseneze .
printre cele mai mari progrese al ei, e ca face puzzle dintr-o singura piesa(niste decupaje de lemn, simbolizand diferite personaje de desene animate, care se pun pe o placa de lemn).
o alta jucarie preferata e "winnie the pooh" pe roti pe care o plimba prin toata casa si il pune e winnie sa cante toata ziua.
ii place sa danseze dar in special dupa muzica polulara dar cum avem doar TVR international destul de rar prindem o emisiune de muzica populara.
e inebunita dupa "baby einstein" la care sta neclintita si absorbita pe toata durata filmului care e de aprox 30min. ar putea sa vada multe unul dupa altul, dar nu o lasm noi. noroc ca atunci cand vede genericul la sfarsit spune "data" si e ok daca oprim DVD-ul.
i-am cumparat un dvd de masina. e o idee buna pt mamicile care calatoresc cu copii drum mai lung, ca ii tine ocupati, doar ca e "addicted" ca uite nicole cum intra in masina, chiar daca nu vede ecranul in fata ei il cauta.
tre sa lucrez ceva ca sunt la servici.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
Fetele cu sunca... poate imi scapa ceva, lamuriti-ma si pe mine...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
prezent!! adica..ai strigat fetele cu sunca, nuuu?? ca nush ce-ai scris in continuare, dar m-am simtit datoare sa raspund la apel :))))))))))
mersi mult pt explicatiuni la peanut butter, stiam ca e bun, da' nush cum dom'le, toate par mult mai logice cand is zise de mata.... :)))))
Deea, mami de

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

a_deju spune:
quote:
Dragelor,
18s+ (DPN 18mai2008)
YU PIIII!!!!!!!!!!!!
bun veniiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

flore26 spune:
quote:
Dragelor,
18s+ (DPN 18mai2008)

Flore

dianocica spune:
aelitaaaaaaaaa bine ai revenit
pfuai..sa vezi ce chef tragem de ziua sofiei.... nu mai bine incepem de acum cu o visinata mica
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

saryta spune:
Aelita bine ai revenit!
... hai povesteste-ne despre tine, Sofia si bb mic.
SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)