LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 19

almo spune:
chiar citeam de "katrinel care le stie pe toate" dar cum am citit din 2 in 2 pagini si doar ultimele 2 capitole, nu m-am prins de ce. apoi nici cu donianu mi-e rusine asa ca se pare ca noi astea din Canada stim cam multe nu?
mai trimite-mi te rog odata linkul la poze de la ziua Oanei, sa o vad pe Alessia. da chiar, e cu doua luni mai mare decat nicole. cand am intalnit-o pe alina in ro zicea ca alessia are 8 luni, nicole avea doar 6.
Pe sotul ainei nu am reusit sa-l cunosc, pt ca ea s-a casatorit cand eu ma pregateam sa plec in Canada. am ratat astfel si nunta si intalnirea cu alte prientene dragi, care urmau sa vina la nunta.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:bine , domne, il increc si cu gem ca pana acum doar simplu am servit. proteica as in carne? ca daca da...m am scos. eu , nu el. de fapt cred ca si el...peste vre un an..
Originally posted by Donia
adica pe paine si cu gem de zmeura (sau orice alt gem, doar ca zmeura e la cinste in casa).
Da, proteica as in carne.
Daca vrei baga un ochi www.hc-sc.gc.ca/fn-an/food-guide-aliment/basics-base/quantit/index_e.html" target="_blank">aici, pagina guvernamentala cu ghidul alimentar canadian, scrie cate portii din cele patru grupe de alimente (carne si alternative(1), fructe si vegetale(2), lapte, lactate si alternative(3) si paine si grane(4)) trebuie sa mancam zilnic in functie de varsta si sex. Si mai scrie pe acolo si ce contine fiecare grupa (de ex. alternativele carnii sunt si peanut butter si tofu si fasole si linte) si ce cantitate inseamna o portie.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Dbunny spune:
desiree hotel central
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Donia...pai de unde e-uri? se agatza sunca in salile celea speciale timp de 10-12 luni...cel mult sare se pune pe ele...
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
donia, eu ii zic sunca pentru ca nu stiu cum sa.i zic altfel in romaneste, dar nu e din aia presata mezel
ivan si dayanara

Ktrinel spune:
almo..ce bine ca nu ma mai arata lumea numai pe mine cu degetul!! :))
ce mai face Nicole? mai povesteste-ne...dar tu? cum e la munca? mami, adi, sorin, toti sunt bine?

Donia spune:
quote:
Donia...pai de unde e-uri? se agatza sunca in salile celea speciale timp de 10-12 luni...cel mult sare se pune pe ele...
Cum se cheama sunca asta? Ai vreun link? in engleza... sau chiar in romaneste?

Faceau si ai mei jambon afumat fara nici un E, nici conservant, nimic... dar era plin de sare, nici la desarat nu prea iesea... plus ca afumatura deja nu e prea sanatoasa.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

desiree spune:
, sarna pentru efort, dbunny
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Cum se cheama sunca asta? Ai vreun link? in engleza... sau chiar in romaneste?Sunt foarte interesata de metoda de preparare, cum de nu se contamineaza, cum se conserva, etc. Macar o poza pune...
Faceau si ai mei jambon afumat fara nici un E, nici conservant, nimic... dar era plin de sare, nici la desarat nu prea iesea... plus ca afumatura deja nu e prea sanatoasa.
da, e un jambon,dar neafumat; se foloseste si sare, dar nu e asa sarata sunca... cured ham
nu gasesc link cum se face..dar uite:http://www.fundacionserrano.org/calidades.aspx?fecha=Tue+Dec+18+17%3A05%3A25+GMT%2B0100+2007&s=25

dayanara spune:
donia, uite si aici in engleza http://en.wikipedia.org/wiki/Jam%C3%B3n_serrano
ivan si dayanara

Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
donia, uite si aici in engleza http://en.wikipedia.org/wiki/Jam%C3%B3n_serrano
Yup...asta e!
Dayanara... iti place sunkita? de pata negra ai incercat? ti se topeste in guraaaaaa, da-i si vreo 500 de euro sunkoku...(a nu se intelege c-am cumparat eu, da?