Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by try
Pupam si pe Amira, mey ce-mi place asa cu puzderie de bebelusi, e asa frumos cand ai mereu cate-un nou-nascut de admirat, cate-un sugar de laudat. Cum stati cu geloziile doamna mamica?

Robert e foarte dragastos si protector cu surioara lui. O singura data a avut o iesire,ca sa-i zic asa,in care mi-a cerut f hotarat sa o bag inapoi pe bebe in burtica. Dar probabil ca gelozia la el se manifesta in alte moduri,tipa,urla,se izbeste,arunca jucariile...si asta doar cand i se pare ca nu e in centrul atentiei,cand vb la telefon sau cu taica-su.Sau,el care era disperat sa iasa afara la plimbare,la copii in parc,acum nu mai vrea si pace. "Vleau sa stau numai in casa,cu tine." Oricat am incercat sa nu-l neglijez se pare ca am mai dat si rateuri.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetili, daca nu aveti motive sa va amuzati :D , va dau eu! azi e serbarea lui Paul, e spiridus, si bineinteles ca de cumparat nu am gasit costumas, de inchiriat era prea tz, asa ca apuca-te Ioano si fa-l tu cu manuta ta, nu conteaza ca sunt anti-talent la croit si cusut de mana :D

COSTUM DE SPIRIDUSH A LA ONITZA!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANA!!sa fii sanatoasa, la fel de surprinzatoare si minunata ca si pana acum, sa fii feircita!!!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

am niste zile nebune, nebune la birou
Da, acu am lasat tot si ii zic Anutei celei bucalate si frumoase, sa creasca mare, sanatoasa si la fel de minunata si ptr mami ei. Calatorie placuta si fara peripetii!

Miki, am vazut puii mici, copiile alea de baieti frumosi (si eu inclin sa zic ca baietii seamana cu tati) si zic si eu ca Andreea, tu esti asa ca o liceeana, nicidecum mamica *2.Sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti

Mey Monicutzo, mey ....hai pune si tu acolo la Miha ca nu mai e (sau e iar? si nu-mi spuse si mie) si simbolul de bebe Amira. Ca numa tu poti rezolva asta

Hai mey Miha, ce rateuri, mey...e firesc, nuuuu, las ca o sa vezi cum o s-o manance din privirile alea de frate mai mare

Bobito bine ca ai mai dat de veste.Poate mai treci in fuga, macar.

Roxana si tu esti cu finish de an?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana,foarte frumos costumul de spiridus. Bravo,te-ai descurcat de minune. De ce ar trebui sa radem?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cat mi-a luat mie sa scriu un mesaj, a aparut si costumul de spiridus...care e f frumos si inspirat, asa ca Onitzo , sincer, asa la inghesuiala si panicata de lipsa de timp si ajutor, nu ma ducea capu' sa fac un asa costumas frumos. Paul o sa fie un spiridus special, ptr ca mama i-a facut costumul si ptr ca i l-a facut cu dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ana, La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!.
Otilia, am uitat sa spun ca ti-a iesit un tort grozav, trebuie sa fii mandra, mai ales ca zici ca-i prima experienta!

Am citit numai din 2 in 3, asa ca nu-s foarte la curent cu noutatile. De maine incepe sa se simta aer de vacanta, avem serbarea la gradinita, apoi joi pe cea de la servici, si de luni sunt in concediu pana pe 7 ianuarie! Trai, neneaca!

For2nity, Felis, imi pare tare rau ca aveti necazuri,sunt convinsa ca puiutii vostri va vor da puterea sa luati decizia cea mai buna.

Miria, e foarte trist , intr-adevar, dar , cum spunea cineva inainte, trebuie sa te bucuri ca bunica ta a avut privilegiul sa-si cunoasca stranepoata si sa o vada crescand. Unul dintre cele mai mari regrete ale vietii mele este ca bunicii materni la care am tinut enorm , nu au apucat sa-i vada pe nici unul dintre copii, cred ca ar fi fost atat de fericiti! Bunica s-a stins in 1998,iar bunicul in 2001, cu cateva luni inainte de nasterea Biancai... Singura care a trait pana cand avea Bianca vreo 2 ani a fost bunica din partea tatalui , la care am tinut destul de putin, fiind o fire mai rece si dificila. Asta e viata.

Miki, da-mi voie sa-ti spun ca ai niste baieti minunati, Yannis in mod special ma binedispune cand il vad in poze ce mutrite poate sa faca si ce grasun este, e frumos tare si dupa cum se arata , cred ca o sa aiba ochi albastri. Mie sa stii ca nu mi se pare ca seamana asa de tare, Yannis iti seamana ff bine, pe cand Alex ii seamana mai mult lui tati.

Andreea, bunicii Mariucai nu-i primesc si pe ai mei vreo saptamana, asa? Nu mi-ar strica o mica pauza.

Iata o avanpremiera la serbarea de maine AICI, si bradutul nostru dn acest an AICI, care deja e gata ornat, din cauza nerabdarii tineretului, plus cateva poze de la modesta noastra zapada de Bucuresti!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

MIHA, AIME am pus mult suflet e adevarat, am niste emotii cat casa, nu-mi vine sa cred ca e prima lui serbare!!
AIME mama si ce-ai nimerit-o!!!! am fost in criza de timp nu gluma!!!
Am inceput sa il croiesc aseara si am terminat de cusut o mare parte din costum la 5 dimineata la 7 am plecat la sv, si cand m-am intors am mai lucrat pana acum cand am reusit sa il termin ..nu pare mare lucru de facut, la prima vedere, dar am avut mai mult de modificat la ceea ce coseam initial!!!!! ...beteala am vrut sa ii vina la o cingatoare, dat am pus-o mai jos un pic, fara sa vreau ii vine un pic pe fund, dar e asa haioooooooooos!!!
MULTUMESC DE COMPPLIMENTE!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Onitzoooo, esti tare, soro, jos palaria, daca stiam ca ai asa talente, te tocmeam si eu! Cand o sa vezi vrabia Biancai, o sa faci infarct, e sinistra, Andreea stie!. O sa va delectez poimaine cu minunea

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

am scris ditamai mesajul si am dat din greseala reseteaza.

LA MULTI ANI ANA!sa cresti mare,sanatoasa,sa ramaii mereu dulce si voioasa!

Mergi la inceput