Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

inca nu
este mai, este...dar daca o vad ca sta linistita pe bune de nu zic ca-i bolnava sau are ceva(Doamne fereste)...o si intreb...ce-ai te simti bine? si ea zice...da...sunt doai obosita

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

fetelor voi ce faceti in noaptea de revelion? ma refer la cele care aveti puiutul cel mai mic de 3 ani(nu la cele care aveti bb mic, mic)
oare sunt prea nebuna daca merg impreuna cu astia mici dupa mine la restaurant? masa deja este rezervata ...m-am tot gandit si razgandit...ei stau fara probleme pana la 12 noaptea si ma gandesc sa-i culc un pic mai tarziu de pranz...asa pe la 16 sa doarma pana pe la 19 si sa poata rezista mai mult ca de obicei oricum masa festiva dureaza cam pana in jur de 1,30-2...dar totusi imi fac probleme...oare o sa fiu singura cu astia mici dupa mine?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Cum nu am somn, mai bantui pe aici
stiam eu ca am uitat ceva...
Otilia e o scumpa Ana la colindat zici ca asta face mereu
Monica ce sa zic...anul asta nu mergem nicaieri din mai multe motive, dar vom merge la ai mei, vine si fratelo cu cumnata si nepoata si vom petrece impreuna.
Cand am mers de Craciun la cumntul meu am zis ca pe la 11 venim acasa ca no, Diana la 10 e in pat, de regula, dar am plecat de acolo la 1:30 si ea nu dadea semne de oboseala mai ales c-a jucat sarba si hora moldoveneasca cu cei mari si dansul pinguinului (acu' prin casa tot dansam pinguinul)
in taxi i s-a taiat filmul, de la caldura si cand am coborat o luase ta-su in brate ca nu mai avea echilibru se uita la el cu un zamet larg si apoi o data i se inchideau ochii si-i cadea capul...a ajuns direct in pat, am sters-o doar cu servetele umede sa nu-i sara somnul si nani...
Eu cred ca vor fi ok la restaurant si-n atmofera aia vor rezista fara pb...va zic de acuma DISTRACTIE PLACUTA!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha,ce-mi placu filmuletul cu cadourile. Ce haioasa era Diana cum dadea ea cadourile alea mici deoparte ca sa ajunga la cel mare...

Monica,chiar daca noi nu mergem la restaurant din motive prea bine cunoscute ,asa voi proceda si eu cu Robert...il voi culca mai tarziu de pranz ca sa reziste pana la miezul noptii si un pic peste.Tu iti faci probleme ca nu vor rezista sau de ceea ce va spune lumea? Voi sa fiti sanatosi si sa va distrati la maxim,restul nu mai conteaza.
Aaaa...si la fel voi proceda si la cumatrie.Sper sa reziste cat mai mult la prima petrecere data de sora-sa.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

nu-mi fac probleme de ce o sa spuna lumea...ci ma gandesc sa nu-i obosesc inutil in ideea de a ne mai distra si noi adultii nitel
va multumesc pentru sfaturi si incurajari

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Am deschis
CAPITOL NOU AICI

va pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex si ruxi