Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miki pai e simplu, ca nu seamana...ordinea ar fi YA,AY,AY ... ESTE?

sa va fie de bine botezul

otiiii unde sunt suncile mama?
am admirat torturiiiiiiiiii ,miammmmmmmmmmmmmmmmmmm, ce frumoaseeeeeeeeeeeeeeeeee

si neuronul a luat pauza revin

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miki, am ghicit primul e Yannis, iar cel de-al doilea Alexander... seamana extraordinar de bine unul cu celalat.Mi-m dat seama doar dupa preot care-i unul si care-i celalat .Ai doi copii frumosi, frumosi...sa va traiasca, sa fie sanatosi si fericiti!!!...iar tu mami esti foarte frumoasa
Miria, sincer, nici nu stiu ce as putea sa-ti spun. Damiana e o scumpa si-o frumoasa si cred ca s-a distrat grozav la petrecere.
Danette, pe Iris cea frumosa si delicata. I sta grozav de bine in rosu.
Bits, mey eu i dau "furculita de furculita" dar cum e o capoasa nu vrea decat foarte rar, ci o prefera tot pe cea de bebelus, cica pestisorii o ajuta sa manance. Chiar i ziceam lui Mihai ca i-o voi arunca, dar si asa ne certam mereu cu ea ca nu mananca...deci, o las sa manance si cu una de la jucarii doar s-o vad ca mananca. Toata lumea are senzatia ca-i mancacioasa, cand o vede asa mare, dar de unde...nici eu nu stiu din ce creste.Si cu casuta se joaca ocazional, in rest zace acolo si am eu un obiect in plus pe care trebuie sa-l sterg de praf. Il invitam pe Ken la noi sa se joace impreuna.
Try, las' ca la anul il vei impodobi impreuna cu Alex si atunci va fii mai fericit fiind rodul muncii lui.
Monica, ma bucur ca v-ati distrat bine si mai ales ca n-ai fost obosita
Cici mamica si fete frumoase... mey, cu atata apa poate creste bradul ca-n povesti si nu va incapea in casa...
[b]Ionela,

Va si sa aveti o zi frumoasa!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ma gandeam ca doar eu sunt pe aici si ce vad...nici Otilia si nici Paxela n-au somn

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Try da bine le zici mamico
azi am cauat saniuta, si mama intors cu bebelus, parcare, walky talky, dar sanie poate maine, am facut tur de magazine real, auchan, cora si nici urma rafturi goalee si preturi de 10 modele, se vede ca a nins ieri
vad ca racitii mei sunt mai bine , ea mai bine ca el, dar la el nu ma asteptam la minuni, in schimb raceala asta a mai usurato de 500 grca de asa imi sta mie bine cu stress griji etc

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ochi_verzi

Ma gandeam ca doar eu sunt pe aici si ce vad...nici Otilia si nici Paxela n-au somn

Diana 22.11.2004

eu ammmm unu mareee, da ia intrebati-o pe delia ce se face la ora asta?, se joaca canta danseaza rade o sa adorm in fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna fetelor. Ce bucurie , intru si ce vad lista galbena, v-ati pus pe treaba nu gluma. Sa fie intr-un ceas bun.

Amina e bine, creste, neaparat trebuie sa o dau la o gradi pentru ca socri pleaca la cumnata in Iran, si nu stiu cu cine o voi lasa.

Miria, toate vor trece, fruntea sus. Si eu am suferit acum citiva ani dupa tata, dar sa sti ca rana din suflet s-a cicatrizat incet, incet.

for2nity, felis cei mai importanti sunt copiii, sa vi cresteti intr-un mediu calm, va urez putere pentru asta.

Si acum uram LA MULTI ANI tututror sarbatoritilor.

VA UREZ DE PE ACUM UN CRACIUN FERICIT SI FIE CA DOMNUL SA ADUCA IN CASELE VOASTRE TOT CE ATI VISAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetele dragele sigur ca era usor sa ghicesti, vroiam doar sa vedem daca chiar seamana.Pai Alexander avea 5 luni la botez, pe cand yannis 3 juma, plus ca lui alex deja i se schimbasera ochisorii in caprui, capritu mic ii are inca albastri.Sunt curioasa daca mama, care nu i-a vazut crescand decat in poze isi va da seama.

Oricum e fun sa te joci cu pozici de fratiori, o sa le fac un album cu cele mai reusite fotografii de la aceeasi varsta.Am impresia ca Yannis are mutrica de bb mai mare decat arata Alex la varsta lui...opppss, am inceput sa fac comparatie.

Mihaela la noi e chiar invers cu furculita.Eu vreau sa-i dau din aia de bb invatacel pentruca el se joaca la masa, se uita pe pereti in timp ce manuieste furculita si nu o data si-a bagat-o in oki, gura, urechi..deci nu vreau accidente.

LA MULTI ANI !!! ANA cea frumoasa.Multe bucurii si multa sanatate.Fericire sa aduci parintilor si viceversa.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI ANA! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
eu citesc cam tot..noutati nu am ptr.ca fata mea e la bunici in vacanta..si vb serios,acolo chiar ca-i in vacanta,nu tu certuri,nimic interzis..numai rasfat.
Paxela,pupam Delia petrecareata!
Miki,extraordinara asemanare...frumosi amandoi.Iar tu esti ca o fetita de liceu.
Miria,asteptam poze
Otilia,cand veniti?Si 'LA MULTI ANI' ptr.Anuta blonda si frumoasa.Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Bobita,pupam si albastrelele tale
Mai vb

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! ANUTA
sa cresti mare si sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti
Oti si pe tne si pe sarbatorita
drum bun si sajungeti cu bine si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi

Bobita multumim si tie si fetitelor la fel

va pe toate
sa aveti o zi buna

monica
mami de alex si ruxi