Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Oti, am reusit sa vad pozitele voastre...Doamne imi vine sa-i mananc nasucul Anutzei ce patrunsa este de operatiunea colind si pe ea si pe nashici...ah si ce mi-a placut cum primea merinde in coshuletz...Bravo! felicitari...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Primiti cu colindul?

nu plec nicaieri Monicutzo ca la astia acilea numai Ajunul e important de maine e o zi normala asa ca incer sa sarbatoresc ca acasa.aseara am stat pana la 12 cu Ken si am taiat la salata boeuf.mi-a facut terci din cartofi dar i-am pus asa de forma ca sa nu dezamagesc copilul.
Monico sa stii ca am bagat curcanul la baitz sa vedem cum o iesi.am emotii ca e si mare(5kg) si toata friptura noastra sta in el.
varza mi-a iesit nasoala rau(are gust de fermentat) asa ca am renuntat sa mai fac sarmale si fac ardei umpluti.ciorba radauteana,un tort,salata boeuf,curcanul si niste saratele cam asta e meniul la noi.aaaa si pt dimineata am facut mini pizza pe care le-am congelat.si am comandat o Tamaioasa romaneasca sa o facem lata

Onitzo cum ti-a iesit cozonacul?eu l-am lasat pt Anul Nou caci nu mi-au ajuns nucile si rahatul.la mine cred ca framanta barbata-miu ca eu is istovita cu cresterea copkiilor ha ha ha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Craciun fericit va doresc tuturor si sa va aduca Mosul tot ce va doriti.
Pupici puiutilor si multa sanatate tuturor.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor, dragelor,

Va dorim din suflet sa aveti Sarbatori fericite, un Craciun Fericit si cu multe multe bucurii iar Anul care vine sa va aduca multe impliniri si sa va prinda cu multi bani prin buzunare, ha ha

Am avut si noi petrecerea de 3 anisori, a fost foarte frumos, am avut vreo 10 copii in total printre care si Alex si Adrian ai lui Andra, sunt niste draguti baietii si frumosi asa ca ii tinem pe langa noi, ha ha am puse pozitze de la party iar acum il asteptam pe Mos Craciun sa vina.
Sper ca Mosul sa va aduca la fiecare dintre voi cadoul mult visat si inca o data Craciun Fericit si cu bucurie.

Va pupam pe toate cu drag si multumim de urarile pentru ziua Alexiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Pai cozonacii mi-au iesit pana la urma, in sensul ca au crescut fff frumos, dar nu stiu ce gust au sau daca sunt moi, pufosi! vad eu maine, cand il tai! ma bucur totusi ca i=am facut eu, la ora 1 noaptea, mirosea in casa a brad si a cozonac, ma topeam de fericire!!!
Multumesc mult pentru sustinere!
Acum sunt cu sarmalele pe foc si cu leg la fiert pt salata de boef, mai am azi de facuyt ciorbita de perisoare si pilaful de orez... ...plus de facut cumparaturi la cadouri pt parinti, paul, ca vine MOsul in noaptea asta, nu?

Mi-a facut-o Paul original: taica-su e plecat in oras, eu fiind singura acasa, il verific cam la 5 min ce face, ca sunt cu toate cele pe foc, iar fi-miu a dat yama in bomboanele din pom.. a reusit sa manance 3 cand l-am prins eu.....nu l-am certat, dar l-am trimis in camera sa se joace si am luat toate bomboanele din brad ca altfel le termina azi...le pun iar la noapte, dar cate 2 cred pe zi

Ma duc la sarmale si revin sa vad pozicile Otiliei si ale Ceciliei.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna seara la toata lumea, venir-am si noi cu mos ajunul? ne primiti??? daca nu ne primiti noi tot venim!

tuturor sarbatoritelor de pana acum, sanatate si mult noroc in viata!!!

noi am tot fost ocupate pana acum, si inca nu am terminat tot, dar mai sper ca voi termina pana vine mosul

spor la trebaluit tuturor si mai vorbim

vreau si eu colinde de craciun!!! cine ma poate ajuta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

In Ajun de Craciun, cu caldura in suflet, David si Patrick va doresc voua si puiutilor, si mai mici si mai mari, sa aveti parte de zile de basme, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese.
Sarbatori Fericite !

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani si de la noi pt toti cei sarbatoriti pana acum pe care nu am mai ajuns sa-i felicitam si celor ce se vor sarbatori in aceste zile de sarbatoare.

Ionela uite aici gasesti colinde, dar nu stiu daca le poti copia, insa le poti asculta acolo pe site.

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

CRACIUN FERICIT!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Dama, vai ce craciunei frumushei ai...sa-ti traiasca sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii pe toti
Cici, cele doua printese frumoase(ce tinute elegante au avut amandoua si tu de asemenea) ca de obicei i-aam vazut si pe try si prichindeii ei frumosi foc si pe ei...sa va fie de bine petrecerea...tare fain si tortuletul...si absolut tot ce era pe-acolo

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput