LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Astery, va doresc o noapte cat mai linistita. Sanatate!

Mirela, foaaaaarte tare poezioara. De milioane!

Am venit de la serbare.
A fost foarte frumos. Copiii au fost superbi, au cantat, au spus poezii, au dansat, foarte-foarte dragutz a fost totul.
Fii-mea a fost serioasa si dezinvolta, a spus poezia foarte bine si sunt tare mandra , dar cand a aparut Mosul si a trebuit sa mearga sa-si ia cadoul... ups... s-a cam ferit de el . In schimb Roxana n-a avut nici o treaba. S-a dus la Mos, s-a asezat in bratele lui si a vorbit cu el cand a intrebat-o cum o cheama si cati ani are.
Si acum ne tot explica "DAT MOSU TZATZANA". Fericire mare cu daruurile... canta, tiuie, piuie care mai de care pe aici.

Am pus ceva poze in drop: http://www.dropshots.com/danae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele.
Daca ajut pe cineva nu o fac sa fiu laudata sau sa demonstrez ceva. Incerc sa ajut cat pot si cat mai descret. Acum m-a ajutat o doamna din Anglia sa indeplines visele unor copii si cu ce am mai pus si eu am reusit sa le aduca Mosu cateva daruri si celor care nu mai credeau in el. Cosmina...pt. ca ne cunostem mi-a cerut sa-i ajut fetita din clasa ei. Am crezut ca nu pot sa o ajut, am avut unele probleme chear cand ar fi trebuie sa ma ocum mai mult de cazuri. Dumnezeu a vrut sa o ajut si pe fetita si nu numai.
Am dat un anunt pe net cine are nevoie de ceva si am primit cereri de toate felurile. Pe unele le-am indeplinit pe unele nu. Poate vine Mosu si la anu sau si in timpul anului si mai indeplines si alte vise. Am crezut ca mor cand au sarit toti copii pe mine ca vor si ei daruri de la Mosu... Mi-au rupt sufletul ca nu le pot da si lor ceva. Am fost la scoala si am dus darurile.
Ce-a mai mare bucurie este atunci cand vezi un copil cum se bucura de ce-i duci. Eu am avut un an greu dar foarte bun. Sper si la anu sa fie cel putin la fel de bun.
Nu as fi vrut sa discut de ce fac eu in luna lui decembrie... dar daca tot ati aflat v-am povestit si eu cate ceva.
Va pupic si ma bucur ca mi-ati acordat timp sa-mi cititi randurile si sa-mi vedeti pozele.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Serbarea a avut loc intr-un restaurant frumos din cel mai mare parc din oras. Dupa spectacol fiecare copil a stat la masa si a primit cate o pizza si un suc natural. Foarte frumos organizat!

Roxanei i-am pregatit si ei un cadou, iar dupa ce a terminat Mosul cadourile pentru copiii din grupa, l-am rugat sa-i dea cadoul si Roxanei care a fost foarte sigura pe ea, s-a dus la Mosul, i-a raspuns la intrebari, s-a asezat in poalele lui pentru poza (am avut angajat si un nene care a filmat si a facut poze profesionale).

Am avut niste emotii mari.... dar tare frumos a fost.

Fetelor le-am luat cadouri identice, o gramada de jucarii, de nimicuri care le-au bucurat nespus.
Cadourile mai consistente le vor primi acasa, sub brad.

Mergi la inceput

Paula, felicitari si tot respectul meu!
Am remarcat-o pe Alexa in costumul Albei-ca-Zapada. O scumpete! Roxana s-a bucurat in fata pozelor si striga "PADA!" (Alba ca Zapada).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana, felicitari mamico pentru 2 fete cucuiete si dezinvolte!...intru acum sa vad pozele!
Paula tot respectul, DOAMNA!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana am vazut pozele, frumoase fetel. ma bucur ca totul a iesit ok si ca roxanei nu i-a fost frica de mos.
Paula sa dea domnul sa fie cat mai multi ca si tine. Nimeni nu zice ca te lauzi, iar Cosmi nu a zis-o cu rea intentie. sti si tu, doar o cunosti.oricum, felicitari inca odata pt. gestul frumos!!!
Anasebe si marco mananaca rar de tot guma, el ma innebuneste cu suzeta si bobo.
Cristina va doresc o noapte usoara, si sa nu creasca mult febra.

eu sunt cu un marait pe langa mine, cu lasagna la cuptor, moarta de oboseala. abia astept sa apara tat-su' sa-l ia in primirte, caci m-a terminat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La MULTI ANI MARIO!
La multi ani Tatiana!
Mirela felicitari pentru baietel! Ce te faci cu 3 barbati in casa? Sa inteleg ca e anul baietilor? In afara de Acina, nu face nimeni o fetita?
Sanatate multa la bolnaviori (in grupup carora a intrat si Ana de azi- guturai, momentan atat. Cu maraiala la greu!).

Bee,

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele ma bucur ca v-am inveselit oleaca.am uitat sa va zic ca nu-i compusa de dani,ci preluata de la mamici de nov -dec.
am fost azi cu dani la controlul de 2 ani.are 97 de cm si 12,800kg,slab si inalt.si ne-a tras de putulica ,sa vedeti jale cand vrea sa faca pipi,aproape ca plang si eu cu el.si cica sa-l mai trag si eu,ca mai trebuie dezlipit,daca nu poate ajunge la operatie.I-am dat nurofen,poate ii mai trece durerea,mi-e o mila de el....

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (20+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu am de ce sa fiu suparata pe Cosmina. Este o fata buna si m-a ajuta mult cand am avut nevoie. A sarit sa ma ajute fara sa ma cunosca...si as am devenit prietene. Acum a vazut campania mea si m-a rugat sa ii ajut fetita.
M-a surpins ca s-a discutat pe tema asta. Am citit tot ce ati discutat. Nu este un secret ce fac, dar vreau sa fiu discreta.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bee, sanatate si pupici Anei!
Cristina, nu stiu ce sa intamplat azi dar mi-am imaginat ca a venit dr si nu am mai insistat! Tin pumnii sa nu mai scada febra si sa nu aveti nevoie de antibiotic! Pupici tizului si o noapte usoara si linistita!
Giova ai o reteta buna de lasagna? Cu carnitza.....ca altfel la mine in casa nu prezinta interes?!!!
Mirela, pai Dani sta excelent si la kg si la inaltime. Eu zic ca e super pentru 2 ani, chiar nu ai motive sa fii nemultumita!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput