LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova o sa mauit ma atent pe site aici au si ceva reprezentanta dar la care nu e cine stie ce.in ianuarie chiar o sa fie reduceri si merita am luat si in vara lucruri f ieftine din toate magazinele reduc pana la 70%.maine la pranz sper ca jean e de garda acum si o sa fie obosit dimineata.
Maraki e fain daca reglezi din aparat.in germania in feb sunt reduceri?
Eu nu dorm pentru ca s-a trezit piti

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi daca nu mai intri...drum bun si sa va distrati in tara. Noi duminica ajungem in Cluj, fara pitic , of course.
Sper sa reusesti sa-l adormi din nou. marco nu s-a mai trezit. vad ca se trezeste daca-l acopar.

ma bag si eu la somn, caci al meu barbat mai are de lucru. dar tot e bine ca termina si maine preda tot.

si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova acum m-am uitat pe site-ul La redoute, sunt multe chestii dragute poate o sa comand si eu ce vad ca au mai luat fetele si e ok ca altfel nu prea imi place sa iau haine de pe net. Nu stiu daca mai reusesc sa intru si maine, mersi de urari, mi-e cam groaza de drumul asta ca o sa fie f aglomerat. Voi sunteti numai duminica in Cluj ?sa imi lasi pls mobilul tau e PM ca mi-a expirat in tara ab pe care il aveam si implicit salvarile de pe cartela, sper sa ne vedel la o cafea si o poveste, o sa te sun sa ne intelegem.Pupcici.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Giova merci pt. intentie dar astazi mergem sa cumpere carut Nu putem astepta ca Angelo vrea sa se duca unde are chef, el nu asculta sa mearga frumusel de mana. Nu am facut scandal, nu am tipat, am zis doar ca nu merge metoda lor sa lege carutul cu sfoara. Nu putem astepta deloc, ne trebuie carut urgent chiar de azi Stiu eu cum sant socrosenii cand zic " deocamdata " Asta vara au distrus o roata de la carut si o sapt. mergeam afara si tot iesea roata la fiecare 5 m. Socra-miu nu a fost in stare sa repare roata, carut nou nu au cumparat, noroc cu Giorgos ca l-a facut cand a venit de la tratament. Stiu eu ce vorbesc
Azi ma duc sa-mi dea italianul restul de bani dupa care in cautare de carut. E nasol ca trebuie sa astept sa stranga din vanzari, nu pot sa ma duc mai devreme de 18.00 si ne mai ramane putin timp sa colindam magazinele. Aici se inchide totul la 20.00

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

am venit si eu acasa...nu stiu de ce, dar asa ma simt d eobosita si fara vlaga....
Clau care a venit la 4 dim. acaSA, e mult mai fresh decat mine. poate si din cauza ca a terminat totul si acum e mai relaxat.
am terminat cam tot, cand merg dupa pitic vreau sa vad daca pot plati curentul, daca nu...asta e...sa-mi vina acasa o factura cu kw aproximati de ei.
Maine dim. plecam si noi, asa ca mai am de calcat, facut bagaje si sters praful.
si gata.....mergem in vacanta!!!!

Maraki
sper sa-ti dea banii italianul. lasa ca la clau n-a vrut fostul sef sa-i plateasca o facutra ce i-a dat-o ieri. cica numai in ian. candf reintra. nu avea nevoie de bani, dar ca sa vezi ce kk sunt.
Sper sa gasiti carucior, hai ca in Toys erau o gramada si la 15 euro am vazut, e drept dintr-alea simple, mici de oras, voiaj.
Silvi trimit acum PM, daca nu ne vedem stai linistita. inteleg cum e sa ajungi in tara, sunt atatea neamuri de vazut, incat e timpul asa de scurt.... si drum bun sa aveti!!! mergeti incet si cu grija.
Mirelush ce faceti azi? va sarbatoriti?

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova nu are cum sa fie la 15 euro, ala de jucarie este 10 La toys am vazut cu 120 parca dar nu cred ca da socra-miu atatia bani. merg sa-l schimb pe Angelo, acum s.a trezit de aseara.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutarea gagici

am avut ieri o zii plina...ne am distrat super la restaurant am fost vreo 30 ed persoan e dar eu a tb pe la 4 sa plec ac la 5 am fost la spectacolul de dans unde a fost frumos dar cam imbulzeala si cam intunecat(discoteca de)

azi ma duc la CIUFOLICI cu STEF sa i fac o freza ca nu prea imi place cu parul mare....am facut ceva bagaje , am calcat , tb as fac ceva cumparaturi si maine dimineata si noi gata de drum

aseara a ramas gabi cu stef vreo 3 ore dar l a zapacit ac din 10 in 10 minute intreba....mamii?mamii? si se ducea la usa

MARAKINO stiu ce inseamana sa ramai fara carutsi pe al lui stef l a stricat mama
GIOVA sa va distrati si relaxati
SILVI drum bun si vacanta placuta

MIRELA sa ti traiasca frumosul si sa fiti sanatosi cu toti

daca nu mai intru vreau sa va urez CRACIUN FERICIT CU SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME FAMILIILOR VOASTRE

Mergi la inceput

Cosmi labartasi pagina bre!!!!
hai drum bun sa aveti si sarbatori fericite!!! Noul an sa va aduca tot ce nu va adus 2007!!!
Maraki sau la 50 euro? naiba mai stie. oricum mi s-a parut ieftin, in comparatie cu 3 mil. jumate cat a fost al meu. Bine alea ieftine nu erau de firma.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Ce faceti?
Da ce se intampla de e asa de liniste pe aici?
Unde-s restu' fetelor?
E ceva ce am pierdut eu?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Toanca asa e in prag de sarbatori, vine weekendul, liniste ca de obicei.
Cosmi drum bun, sarbatori fericite si sa va intoarceti cu bine Sper sa stea cumintel Stefi la frizer
Silvi drum bun si voua, sarbatori fericite
Giova si tu pleci maine, ce mistoooo

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput