LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)
Raspunsuri - Pagina 10

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Mai fetelor, mai stie cineva ceva de Ali? Oare e totul bine cu ea, nu a mai dat nici un semn de ceva timp!
Aliiiiiiiiiiiiii, daca ne citesti baga o postare
 Ioana  si
Ioana  si  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank"> 1
1 
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank"> 2
2 

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !" 

maraki spune:
maraki spune:
 Buna seara mamici, 

Tatiana la multi ani, sa fii sanatoasa fericita si plina de impliniri !!!
 Paula esti  modesta  Am vazut pozicile voastre si mi-au placut tare mult
 Am vazut pozicile voastre si mi-au placut tare mult  Pe toate de la 1-11 pg. Copiii au aratat excelent la serbare, a crescut Alexa de cand nu am mai vazut poze
 Pe toate de la 1-11 pg. Copiii au aratat excelent la serbare, a crescut Alexa de cand nu am mai vazut poze  Pe tine mereu te confund cu sora ta
 Pe tine mereu te confund cu sora ta  Pupici la copii si da-ne link-ul  cand mai pui poze
Pupici la copii si da-ne link-ul  cand mai pui poze 
 Mirela nu stiu daca-i trece cu nurofen, o sa planga de cate ori face pp  Dani nu mi se pare slab la 12kg si ceva! Al meu cred ca nu are 11 kg
 Dani nu mi se pare slab la 12kg si ceva! Al meu cred ca nu are 11 kg  Ai un baiat inalt, manca-l-ar mama pe el de frumos
 Ai un baiat inalt, manca-l-ar mama pe el de frumos 
 Giova dormi? 
 Bee sanatate Anukai 
 Cosmi ce face Stefanut? Nu ai mai intrat de cand te.ai speriat cu deochiul, santeti bine? 
 Dana ca-ntotdeauna pui poze reusite 
 Merg sa vad un film, trebuia sa ma duc la rest azi pt salariu dar am un junghi in spate  si nu merg prea bine
 si nu merg prea bine  Sper sa-mi revin pana maine, am luat un ibuprofen
Sper sa-mi revin pana maine, am luat un ibuprofen 
 noapte buna tuturor 
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Giova spune:
Giova spune:
 Bee insanatosire grabnica Anei si sa nu apara complicatii.
Paula te inteleg ca vrei sa fi discreta, oricum esti de apreciat .
.
Ioana da e cu carnitza tocata de vita. a iesit super buna, asa zice marele expert in lasagna . marco nu a papat azi, ca am terminat-o tarziu, dar maine tot ii dau si lui. daca vrei reta o trimit maine pe pm.
. marco nu a papat azi, ca am terminat-o tarziu, dar maine tot ii dau si lui. daca vrei reta o trimit maine pe pm.
Maraki nu dorm, la tv.
Mirela pai e inalt smecheria ta. Marco are 87/88 cm si 12500 gr. si noi tot desfacem la baita putzulica. nu va trece cu Nurofen. Uite Astery zicea ca e bine sa-i pui comprese cu Rivanol tinut in frigider. asa a trecut cu bine de decalotare Razvan al ei.
Mie mi-a stricat Marco cantarul. cum?
l-am cantarit inainte de baita, apa curgea...si marco a facut pipi pe cantar . asa ca...o fi ajuns pe la cipul ala...naiba stie...ca nu mai merge.am schimbat bateriile si degeaba.
. asa ca...o fi ajuns pe la cipul ala...naiba stie...ca nu mai merge.am schimbat bateriile si degeaba.
am descarcat pozele de la gradi si m-am uitat cu marco. a inceput sa-mi numeasca o groaza de copii si pe urma numai poje cu Paco vroia. greseala fatala...acum va face ca si Diana de Ingrid...imi va cere sa-l las sa vada pojele pe comp. si noapte buna.
 si noapte buna.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

ralirali spune:
ralirali spune:
 Neata neata. 
Gio, m-ai inveselit de dimineata cu pipi pe cantar. Mortal copchil, mai cunoastem una care face numai una si una :-). vreau si eu reteta de lasagna ca si noi suntem mari amatori de paste si carne.
Mirelaaaaaa, felicitari pentru baietoi. Sper sa vin eu deseara cu vesti despre o fetita 
Dana, am vizionat aseara pozele impreuna cu strumfa si a fost deosebit de incantata: in primul rand voia sa cante, dar i-am expolciat ca sunt filmulete. Apoi a fost incantata de coditele Oanei, vreau sa spunca dintre toti copiii pe ea a remarcat-o in primul rand (adevarul este ca are o privire de ingeras). CAnd a vazut-o pe Roxana cu cadoul in brate a icneput sa planga ca vrea si ea la Ciunu si cadoul este al ei, iar la final a concluzionat ca Tia gadi Mos Ciun...oricum ma innebuneste cu gadi, zilnic isi ia o gentuta pe spate si fie pleaca cu tenul la Biu(adica la Sibiu), fie la gadi la pii. Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si
 Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si  Bebestrumf2
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

ralirali spune:
ralirali spune:
 Si eu ma gandeam zilele trecute la Ali, Anasol, Irina si Doina de Iasi.
 PS: am pus poze si filmulete cu fetita mea cuminte care isi tine singura masca de aerosol. Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si
 Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si  Bebestrumf2
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

acina spune:
acina spune:
 Buna dimineata, 
Am aparut si eu.
Suntem bine , eu cam somnoroasa.
Intreba cineva de Ali, am vorbit eu cu ea ieri .Sunt ok toti, nu a mai postat din cauza atmosferei de pe aici.
Anca  16 sapt+ mami de Buburuz Andrei
 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
 (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

dana_ene spune:
dana_ene spune:
 'Neatza!
Ralu, are Tia un zambet atat de dulce... 
E bine daca vrea la copii, cand va merge la gradi o sa-i placa.
Abia astept vestile din seara asta  .
.
Acina, ce mai face scumpelul de Andrei?
Multumim pentru vestile despre Ali.
Poate totusi revine cu mesaje.
Giova, m-a distrat si pe mine Marco si pishu pe cantar  .
.
Maraki, astazi cum te simti?
Fetelor, va multumesc pentru ca v-ati uitat la poze. Aseara ne-am uitat si la filmarea serbarii, am revazut totul. Tare mandra sunt de Onutza mea, serioasa mamii.
Roxanica dupa ce s-a terminat filmul mai vroia... "IA IAU OANA" (= Mai vreau Oana!)
Si eu vreau sa mai scrie Cosmi, Ali, Moni, Cata si Alina...

Giova spune:
Giova spune:
 Neatza!!!
eu la cafea in varful patului. am pregatit spiridusul, a venit tati si l-a duys la gradi.
ar trebui sa fac curat, dar nu prea am chef, daca tot stau acasa...sa vedem.
Ralu vazut pozele azi noapte. aha...deci ala era aerosolul...m-am gandit eu, dar nu eram chiar sigura.
Trimit imediat reteta in PM.
deci tu vrei tot o strumfitza . sa fie cum vrei.
. sa fie cum vrei.
Acina o zi buna.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

anymony spune:
anymony spune:
 Sal fetele...mama ce ati mai scris.
Eu is cu casa si cu firma prinsa. nu am mai scris de mult
Plus ca nu am cu cine sa o las pe Ioana si incerc sa ma descurc cum pot-ca e si vremea asta ciudata.
cadourile is gata pentru toata lumea-asa ca stau linistita!
Ieri mi-am luat si bradut, natural cam la 1,80 din import-am dat 70 ron pe el. O sa fie mai inalt in suport, si sincer m-am cam saturat de brazi uriasi si goi. Anul asta am zis ca incerc altceva.
vineri mergem la Mos la Romagic, simbata dupa amiaza petrec si eu fara copil...
Ioana vorbeste din ce in ce mai bine, te intelegi cu ea de minune. Face tot ce ii spui, e ordonata, dimineata la trezire zice"pide mama badutu", si trebuie sa ma conformez ca daca nu mi-o ia inainte.
Stie 4 poezii,, iar ieri am cintat si Mos craciun cu plete dalbe. Asa ca are ce zice mosului, daca nu se intimideaza
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina 
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

asteryaro spune:
asteryaro spune:
 Azi dimineata, fiindca Razvanelu nu mai avea febra, l-am dus la cresa (aveam o presimtire), unde, surpriza! la ora 10 urma sa aiba loc serbarea.
Deduceti ca deja a avut loc, n-a fost cum banuiam eu, dar... a fost frumos... Razvan a plans mai tot timpul, atza dupa mine, inghesuiala mare de parinti, bunici, lacrimi multe, muci la fel  , poze putine, film 1-2 minute.
, poze putine, film 1-2 minute. 
Multumim celor care s-au gandit la noi. Noaptea a trecut repede si bine. Sper sa fi fost asa, un ultim puseu al racelii, si sa se duca naibii pe pustii laringita asta, ca mi-am zapacit copilul cu atatea medicamente.
Denisa, multumesc pt. PM. 
Aseara tarziu, asa cum imi propusesem, mi-am facut caltabosii si sarmalutele, si le-am depozitat la congelator. Mai am de facut carnati. Sper sa am si timpul necesar, fiindca de vineri se ia vacanta.
Dana, vazut si placut foarte mult poze cu iubirile tale  .
.
La fel si Gio  si Paula
  si Paula  , superbi copii!!!
, superbi copii!!!
Sanatate si numai bine tuturor.
http://www.elfyourself.com/?id=1331694396
Cristina, mami de  Razvan (31.01.2006)
 Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro