Prima de Craciun
Raspunsuri - Pagina 5
alinaalex spune:
La multi ani si un An Nou Fericit!
Ella, si eu tot in sist. sanitar lucrez, dar la noi incepand de anul asta s-a dat prima de sarbatori, de fapt prima de fidelitate ii zice, la voi n-au dat nimic???
Toma Lavinia, am verificat, intr-adevar nu beneficiez de prima, s-au incurcat aia de la salarizare si din greseala le-a dat la mai multi angajati care sunt in CIC, iar altora care lucreaza nu le-a dat nimic...asa ca am luat banii de pe cad si i-am dus inapoi...
sotul are firma, asa ca s-a autopremiat
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!!
olguta12 spune:
Cu toate ca OFICIAL m-au angajat pe 11 Septembrie 2005, anul acesta am primit $1000. Sincer nu mi-a venit sa cred. Nu stiam daca sa rad sau sa plang... Cert e, ca mi-am imbratisat sefa, chiar daca e stangace si rece de obicei. Pe ea a apucat-o plansul de fericire, deoarece mai nimeni nu o imbratiseaza. Lucrez pt o firma in care sint 105 angajati, si nu au sarit pe nimeni. Incerc sa-mi inchipui cam cat au primit cei care sint in companie de 15-20 de ani... La ultima sedintza de inaintea sarbatorilor, ne-au spus ca vor imparti peste 1 milion de dolari salariatilor. Am crezut ca glumesc baietii. Tare ma bucur ca m-am inselat.
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
miraklucker spune:
Pe noi ne-au c-am tras in piept anul aceste cu prima de Craciun. Daca anul trecut ai putut sa-ti alegi intre o saptamana de vacanta sau 1000fr bani in plic....eu angajata numai de 3 luni am primit jumatate...........anul acesta au ajuns la concluzia ca in Elvetia se primeste mai putina vacanta decat in Germania, unde mai exista o firma. Asa ca s-a primit a 5-a saptamana de vacanta, iar noi ceilalti care avem deja 5 saptamani oficial bonusul pe nota de plata. Adica noi astia cu mai multa vacata am fi vrut si mai multa, iar restul lumii ar fi vrut banii.Oricum ar fi fost 200 oameni tot nu ar fi putut fi impacati. Plus un bon cu un catalog unde poti sa-ti comanzi ceva.......nu mare lucru. Anul trecut a fost un cos mare cu ceva produse alimentare.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
MadHawk spune:
Hmmm...conteaza? De ce?
Ca sa-ti faci sange rau, chiar si involuntar? Eu am ajuns la concluzia ca este mai bine sa nu stiu primele/salariile altora!