Prima de Craciun
As vrea sa stiu si eu cate dintre voi au luat sau urmeaza sa ia si cam cat e de mare. Asteptam si eu una de vreo 4-5 mil. dar pe masura ce trece timpul si nu apare incep sa o pun la indoiala.
Din cele auzite pe la prieteni si pe la rude, cam toata lumea a luat asa ceva asa ca cred ca am sa fac ca trenul daca pe mine ma sare.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Raspunsuri
claujro spune:
La mine NIMIC. Asa ca se poate si altfel...
Rectific: am primit bonuri cadou de 7 mil.
Paris
danis spune:
depinde de domeniu, de politica firmei, de salariul pe care il ai si uneori de vechimea in companie... nu ne-ai spus lucrurile astea, nici ce anume te face sa astepti o prima de 4-5 milioane...
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
Amethyst spune:
4-500 roni mi se pare foarte bine ca prima de craciun. Poate ne spui unde lucrezi sa trimitem un cv
Acum serios, la noi se dau prime diferite, in functie de rezultate. Unii nu primesc nimic in plus de-un cozonac sau o sticla de vin. Dar prima de craciun mai mare de 100-150 euro nu cred ca a fost. Dar eu nu iau anul asta nimic ca sunt acasa cu bebe si sper la nenorocitii aia de 600 ron sa vina mai repede
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
crisbar spune:
sa raspund....sa nu raspund....
eu am luat prima de craciun inca un salariu. dar asta e politica firmei si se intampla in fiecare an. anul trecut n-am pupat nimic, am fost acasa in concediu de igrijire copil.
caramel spune:
50% din salariu.Este trecuta prima de Craciun in oferta de angajare,deci n-a fost o surpriza.