Iasule, mandra cetate (64)
Raspunsuri - Pagina 8
alic spune:
Stefi a nascut azi-noapte pe la 2 o frumusete de fetita, de 3,2 kg, pe care binenteles ca o cheama Stefania!!!

amandoua sunt bine! au trecut si hopul asta!
asa ca, fetelor, sa ciocnim un paharel in cinstea lor!
ALICe

eu
miki68 spune:
Helau fetele! Luati de-aici o cafeluta si dupa aia repejor inapoi la treaba. Mai departe, raspund punctual:
1. Bebe Stefania - sa fie sanatoasa, norocoasa si sa aduca numai bucurii parintilor
2. Ralu, n-am stiut de reducerile de la C. decat aseara, tarziu. Oricum, sa nu-ti para rau. Sotul a zis ca aglomeratia care o arata astia la tv in magazinele din Buc. era "parfum de tei" fata de ce era aseara in C. Cu greu a gasit un loc de parcare (si a durat o ora sa iasa din locul unde parcase). S-a dus "chitit" sa ia un sist.surround pt. noi, o combina frigo si o mas.de spalat pt. mama si tot pt. ea niste mazare congelata. So, s-a miscat rapid a platit electronicu' si electrocasnicele (este casa speciala) si pe drum spre iesire a agatat 2 cutii de mazare bonduelle. La casa nu erau decat 2 persoane pt. ca restul inca umblau printre rafturi. Totul in circa 15 min. Maine ii livreaza combina si masina maica-mi pana sus, la usa (rasuflu usurata).
Hai, acu' va pup si spor la treaba! Cand mai pot, mai intru.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ralnied1 spune:
Salutare!
Stefania, bun venit pe lume!
Slimatei(Stefania), felicitari, sa va traiasca printesa! Frumos cadou de la Mos Craciun si pentru ziua ta, care se apropie!
Cris, acum ca mi-ai zis, nu cred ca mai regret...
Eu azi n-am facut nimic pana la ora asta. Si nici nu stiu cu ce sa incep. Cred ca imi pun sa vad un film. Poate imi vine si cheful de munca.
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
mephala30 spune:
La multi ani, Anymony! 
Bine-ai venit pe lume, Stefania!
Mamico, refacere usoara si mult laptic.
Ralnied, cum sa te uiti la film? Pai ziceai ieri ca azi faci treaba toata ziua. Ti-a pierit cheful? ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
slimatei spune:
sint sotul stefaniei.........abia acum am ajuns acasa....multumim de urari..cit de curind am sa trimit si foto.
mai avem putin...putin...
cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
Stefania, bun venit pe lume!
Slimatei(Stefania), felicitari, sa va traiasca printesa! Frumos cadou de la Mos Craciun si pentru ziua ta, care se apropie!
multumim de urari.......fetita noastra ,la 20 min dupe nastere imi facea semne cu minutza..........o dulceatza de fetitza
mai avem putin...putin...
cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ANY!
Sa fii sanatoasa si fericita!
Bine ai venit pe lume micuta Stefania!
Viata sa-ti aduca numai bucurii.Refacere grabnica mamicii! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ralnied, cum sa te uiti la film? Pai ziceai ieri ca azi faci treaba toata ziua. Ti-a pierit cheful?
pai de ieri pana azi... a mai fost si o noapte la mijloc...
am facut treaba azi de nu mai pot: am spalat si am reusit sa impachetam cadourile. Asa am mai reusit sa le adun de prin casa. Ca prea erau toate imprastiate in toate directiile.
Si acum ma gandesc ce sa fac de mancare pentru seara asta.
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Cine erau imprastiate prin toata casa mey? Cadourile?
![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cine erau imprastiate prin toata casa mey? Cadourile?![]()
da, cadourile...
si tare ma temeam sa nu uit sa pun ceva, la cat erau de aiurea peste tot.
Acum le-am rezolvat si am casa plina de pachetele impachetate, pungi de cadouri... chestii de astea... Dar macar sunt grupate si problema e rezolvata. Ma simt mai bine.
Foto Ralu