Iasule, mandra cetate (64)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Poftiti la , ness, ceai, inka.
Bucatariti? La serviciu?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
ralnied1 spune:
'Neata!
Eu nu fac nimic. Ascult muzica si beau cafea. N-am chef de treaba azi. Dar de maine, intru in forta...
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
ralnied1 spune:
Inaugurare patinoar "Ice Dream" - Iulius Mall - vineri 21 decembrie, ora 17.00
La inaugurare, trupa „The Sky" si DJ SEBO vor „aprinde gheata" pentru toti cei prezenti.
Simbata 22 decembrie, ora 17.00 - atmosfera va fi „incalzita" de DJ Sean Jay Gee
Duminica 23 decembrie, ora 17.00 - gheata va fi „aprinsa" de DJ Chris Groove
Cei care vor intra pe gheata vor primi gratuit cite o sticla de Coca Cola. In plus, locatiile special amenajate din apropierea patinoarului vor oferi vizitatorilor bauturi calde si fast food.
Pentru iubitorii de patinaj, "Ice Dream" va fi deschis zilnic intre 10.00 si 22.00. Un bilet, valabil pentru o ora si jumatate, va costa intre 7-12 lei, in functie de virsta patinatorilor si de ziua de vizitare. Astfel, in timpul saptaminii, biletul pentru copiii pina la 14 ani va costa 7 lei, iar pentru adulti, 10 lei. In weekend, copii vor plati pentru un bilet 10 lei, iar adultii 12 lei. Pentru cei care nu vor veni cu patinele personale, "Ice Dream" le va pune la dispozitie 400 de perechi de patine, inchirierea unei perechi costind 7 lei.
Patinoarul are o suprafata de 1300 metri patrati si o capacitate totala de aproximativ 200 de persoane. „Ice Dream" va fi deschis pina in luna martie, fiind functionabil intr-un regim termic exterior care ajunge pina la 15 grade Celsius.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
'Neata!
Eu nu fac nimic. Ascult muzica si beau cafea.
super, .
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
ralnied1 spune:
sunt de parere ca am timp pentru toate de maine incolo...
azi ma duc la munca si trebuie sa mai tin locul la inca 2 colege. Deci n-are rost sa ma mai stresez si acasa cu alte chestii.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
daca este cineva care nu stie: azi s-a deschis Practiker... bd T. Vladimirescu 121
Foto Ralu
ghinetz spune:
Buna ziua. Si spor la curatenia, bucatarit etc.
Raluca, unde anume e patinoarul?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
l_carmen2003 spune:
Mama... v-am lasat la pagina 17 si v-am gasit la pagina 6 intr-un nou capitol! Si spuneti ca aveti treaaba! Spor la treaba atunci!
Va pup si va urez sarbatori fericiet si sa va aduca Mosu' tot ce va doriti!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Raluca, unde anume e patinoarul?
chiar in parcarea Mall-ului...
Foto Ralu
miki68 spune:
Eu sunt pe baricade ca spal rufe si sotul a plecat la Carrefour ca e "seara magica". De la 20 la 1 noaptea sunt reduceri de 20% la mai multe produse si cum "dumnealui" e shoppaholic, nu se poate abtine sa nu dea o raita.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei