Iasule, mandra cetate (64)
Raspunsuri - Pagina 4
anymony spune:
Fetele am fost ieri dupa brad...Mi-am luat din Nicolina unul din import cu 70 ron..nu prea inalt , cam la 1,80 dar frumos...cu suport o sa se inalte sigur. Erau frumosi in alexandru.mari-brazi adevar cu 7o ron. pussesem 2 deoparte dar am zis ca is prea mari. sunt in alexandru preturi bune. si la hala sunt la 50 ron destul de faini dar tot ff inalti, adic pina in tavan.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mariussimiuc spune:
Stefania,nastere usoara si un bebe sanatos!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
miki68 spune:
Vai, vai, am ajuns pe pag. 3... Ia, hai, mobilizarea! La cafelutza toata lumea, dupa aia continuati treaba cu spor. Eu mai am una pe cap, acu' inainte de Craciun: s-a trezit maica-mea ca vrea combina frigo si masina de spalat noi. Am vazut ceva la Carrefour, da' ma gandesc cu groaza cine le cara pana la etajul 6. Oare "nenii" de la magazin care duc marfa pana langa bloc fac si serviciul asta contracost?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mephala30 spune:
Buna dimineatza si multumim de , Miki.
Cred ca se poate rezolva cu bani. De ce nu?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
adi69 spune:
Miki,noi ne-am luat recent saltea dubla maaare,si era scris negru pe alb ca nu transporta decat pana la scara blocului insa cu o rugaminte si un banut a urcat pana sus,e adevarat ca era singur soferul si a trebuit sa-l ajutam..da.. se poate.
Buna dimineata la toata lumea,eu dau un nes cui vrea..
Sant in criza de timp,n-am facut nici o prajitura pana la ora asta,de obicei erau gata fursecurile pana acum,anul asta am pierdut timpul cu Catalina,cu serbarile si cumparaturi pentru ele..repetitii si antrenamente.
Deseara este serbare la Palatul Copiilor si urca si boboacele de la balet pe scena cu un dans de doua minutele(sau mai putin).
ralnied1 spune:
'neata!
Eu am inceput treaba in forta, acum, ca ma vad presata de timp.
Prin urmare, o cafeluta de la voi, tare bine imi prinde.
Cristina, la mine sotul a dus combina pana la etajul 7 cu liftul. El cu un coleg. S-au chinuit un pic, dar au reusit pana la urma.
Oricum, incearca sa vorbesti dinainte cu cei care ti le aduc acasa, ca sa nu te trezesti ulterior cu surprize.
Eu am patit-o cu mobila. La magazin, fata de acolo ne-a zis ca daca le dau ceva la baieti, sigur mi-o aduc in casa, mai ales ca apoi aveau ei obligatia sa o monteze - asa era oferta de la magazin.
M-am inteles cu ei, dar dupa ce au adus-o sus, au cerut mai mult decat era stabilit. Din cate am inteles, ei ar fi crezut ca se duce totul cu liftul, numai ca 2 corpuri nu au incaput in lift, si le-au urcat pe scari.
N-am avut ce face, am fost nevoita sa le dau... Altfel, nu mai voiau sa o monteze. Si atunci chiar nu aveam chef sa ma mai duc sa fac scandal.
Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun
miki68 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
'neata!
Eu am inceput treaba in forta, acum, ca ma vad presata de timp.
Prin urmare, o cafeluta de la voi, tare bine imi prinde.
Cristina, la mine sotul a dus combina pana la etajul 7 cu liftul. El cu un coleg. S-au chinuit un pic, dar au reusit pana la urma.
Oricum, incearca sa vorbesti dinainte cu cei care ti le aduc acasa, ca sa nu te trezesti ulterior cu surprize.
Eu am patit-o cu mobila. La magazin, fata de acolo ne-a zis ca daca le dau ceva la baieti, sigur mi-o aduc in casa, mai ales ca apoi aveau ei obligatia sa o monteze - asa era oferta de la magazin.
M-am inteles cu ei, dar dupa ce au adus-o sus, au cerut mai mult decat era stabilit. Din cate am inteles, ei ar fi crezut ca se duce totul cu liftul, numai ca 2 corpuri nu au incaput in lift, si le-au urcat pe scari.
N-am avut ce face, am fost nevoita sa le dau... Altfel, nu mai voiau sa o monteze. Si atunci chiar nu aveam chef sa ma mai duc sa fac scandal.
Foto Ralu
Pai si eu am patit-o cu mobila de bucatarie. Nu au vrut nicicum sa mi-o aduca pana in casa, cu toate ca le oferisem o suma frumusica pt. serviciu. Asa ca am petrecut o frumoasa dupa-amiaza de vara in fata blocului pazind mobila, pana a reusit sotul sa mobilizeze niste amici. Da' parca acuma nu prea mai e de stat afara, asa ca...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mephala30 spune:
stiti ceva de Stefania? a nascut?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
stiti ceva de Stefania? a nascut?
a scris Cristina (kriss) mai devreme, pe la Odisee:
quote:
Originally posted by kriss79
vesti despre Stefania: "inca nu i-au facut inducerea,sta in salon cu fetele ce au nascut deja,se uita la puiutii lor si abia asteapta sa-si stranga fetita in brate.Ii face monitorajul de 3 ori pe zi,iar daca pana maine nu se intampla nimic,ii face inducerea..a refuzat si epidurala , isi doreste sa nasca 100% natural...Doamne ajuta!"
Foto Ralu
kriss79 spune:
Raluca, tragi cu ochiul?si eu trag la mamici de Italia..
Mesajul acela era de pe la ora 14..
Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)