Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna dimineata!

ma bucur mult de tot pt tine alina..sanatate si numai bine!

ioana, zi si mie cum se cheama exact analiza aia la care ti-a descoperit streptococul si care tre sa o facem intre sapt 35-37? ca vreau sa o fac si eu neaparat, dar sa stiu ce sa cer.

ieri, eu am fost la dr...in principal suntem ok..mi-a spus sa iau no-spa pt contractiile astea pe care le am, chiar daca nu sunt dureroase..oricum sunt deranjante, chiar daca nu dor (ca se intareste burta tare si devine mai grea)...ideea e ca cica normalul ar fi daca ar fi cam 3 pe zi maxim..dar la mine sunt mult mai multe...acum am si dimineata si seara...numai aseara de ex cand am venit de la dr am avut cred ca vreo 5 una dupa alta.

in rest suntem ok, col inchis, mi-a dat sa-mi fac setul 2 de analize.
m-a cam enervat dr ca era full acolo, mai erau pe putin vreo 10 femei care asteptau..si m-a cam tratat pe fuga...am vorbit mai mult eu, iar ea mi-a zis cam putine..nici macar nu mi-a spus cat are bebele..lungime, greutate...dar ma rog..asta e...e bine ca e bine si toate la locul lor..inclusiv cocoselul, care tot acolo e!

_
25+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Capitolul 55

Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!

Ela.. in 26+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Diana, nu prea e bun clorul, de-aia si pt piscinele de inot exista retineri (alea obisnuite). Dar, na, la bazin intra la pasa, dar ca sa speli cada, fii serioasa!...
Kitzy, n-are nici un sens sa repeti rubeola!
Bitza, o iei pe urmele Butucicai?? Nasol...eu doooorm...

naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput