Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
RalucasS spune:
Buna seara , buna seara ! 
Eu ieri dupa ce v-am scris ca ma trezisem foarte bine dispusa, mi-am facut o mie de nervi cu vecinii din cauza javrelor din fata blocului care mai au un pic si te rup si ei ii pupa in fund, si daca te vad ca vrei sa le tragi una mai au un pic si vin sa te ia la bataie...
ii urasc si pe ei si pe javrele lor cu toate ca eu iubesc cainii la nebunie, ca doar stau cu un rottweiler in casa...imi vine sa ma mut sa nu ii mai vad, numai mosi si babe batuti in cap.
Trecand peste asta, noi deja am facut toate cadourile de Craciun pt la neamuri ca sa pot iesi si eu din casa, ca mai tarziu nu se stie, randunoiul s-a prins ca deja mosu are ceva pt el, si pana nu i-am dat cadoul nu s-a lasat, singurul cadou care nu l-am dat este cel pt bunicuta mea cea scumpa si draga, dar ea o sa il primeasca la timp pt ca o sa vina la noi de craciun. A...si mai sunt eu care inca nu mi-a adus nimic mosul mai devreme
, dar sper sa vina la timp.
Azi am avut program de curatenie cu randunoiul, care bineinteles a facut toata curatenia in casa , asa cum o face de cand eu am restrictie la pat, dar nu ma plang ca si inainte ma ajuta, eu am stes doar niste oglinzi, am facut de papica piure cu carnaciori la grata si varza murata ( ca de ieri imi era pofta) si am impodobit bradul, si toata ziua au cantat colinde la noi in casa, cu Furdui Iancu, Hrusca, Narcisa Suciu. A a venit si preotul cu icoana de craciun. Iar acum pe seara am facut doua tavi cu chec cu stafide, si deja am mancat un chec intreg eu si cu randunoiu ca a iesit bun tare.
Va
pe toate si
all!
28+
Lucas
diana_g spune:
hello,fetele!
cu greu reusesc sa recuperez dar incet,incet va ajung din urma.
vreau sa le felicit si eu pe fetele ce au inceput AMR-ul.sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine la sfarsitul odiseei
imi pare rau pentru randunicile ce trebuie sa stea la pat si le sfatuiesc sa asculte sfaturile doctorului;nu stiu daca va mai amintiti dar si eu la inceput am stat vreo 2 luni la pat si a meritata,uitati-va unde am ajuns
iar pentru cele racite,stati la caldurica si aveti grija de voi si de comorile din burtica.
eu am o nedumerire,vroiam sa va intreb de mult,ce parere aveti despre detergentii ce-i folositi la baie,cei pe baza de clor.credeti ca afecteaza bebele?eu saptamana asta cum am curatat cu tot felul de detergenti,mi-e frica sa nu-i fi facut rau copilului.
va pup pe toate

diana_g 30+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
elara spune:
Ioana, nu mai fi asa de suparata, ca nu e chiar atat de grava situatia.
Se trateaza.
Si mie mi-a iesit acelasi Streptococ B . Mi-a dat dr. sa iau antibiotic, am luat o saptamana ampicilina, mi-a zsi sa astept o luna, m-am dus iar la analize si acum astept rezultatul (de fapt promisesera ca va fi gata ieri, dar nu era; maine iar le sun). Sper ca am scapat de el.
Fii mmai curajoasa si mai optimista!!! Hai! Capul sus!
Eu am cateva intrebari:
- medicul ti-a recomandat antibioticul, avand in fata o antibiograma care sa evidentieze antibioticele la care este sensibila infectia ta? te-ai asigurat ca l-a ales ep cel mai infofensiv? Mie asa mi-a zsi dr. mea: "hai sa incercam cu ampicilina, ca vad ac e sensibil la ampicilina. daca nu merge, incercam altceva mai tare".
- de unde ti-a venit ideea sa astepti sa intri in trm III ca sa iei antibiotic? eu stiu ca am vazut acum cateva luni, la emisiunea Oanei Cuzino,la emisiunea ei CSID de la pro tv, un reportaj in care se spunea ca trimestrele I si III sunt cele mai restrictive la medicamente (cu diferite medicamete admise pt fiecare din ele) si ca cel mai sigur e trim II. Asa ca cel ami bine sfatuiestete bine cu dr. si urmeaza ce te sfatuieste el, nu decide sigura. Ok? Daca dr. zice sa incepi acum, incepi acum.
Te pup
dulce si lasa plasul ca-ti dau bataitza! ![]()
Elara
25+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Ali_bia spune:
buna!
nu am mai intrat demult, dar de azi o sa intru in fiecare zi
in primul rand am sa va zic ca am o fetita, a doua...
_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alina
23+
elara spune:
Diana, eu nu imi fac astfel de griji.
Doar nu ai baut din detergent nu? ![]()
Si apoi...de inhalat cat puteai inhala? Ai simtzit ceva deosebit? Ca te ia cu ametzeala sau greatza?
Iar prin piele nu cred ca afecteaza ca doar sunt testatzi. Dar ca sa fii si mai sigura pune manusi de cauciuc.
Eu cred ca pe bebe il afecteaza doar ce ne afecteaza si pe noi. Ori pentru ca asa ceva sa ii faca rau trebuia ca tu sa suferi o intoxicatie cu o astfel de substantza, ceea ce, dupa cum spuneam, ma indoiesc foarte serios ca e cazul.
Imi amintesc de o remarca f amuzanta si dragalasa a unei fete de aici de pe forum, la un subiect mai vechi gasit la "index subiecte"....ceva cu epilatul in sarcina parca. Asta fiindca la un moment dat ma preocupa si pe mine daca durerea de epilat inghinal provoaca au ba contractzii. Si a scris tipa ceva de genul: "Aoleu, ce de-a pericole! Am auzit de cineva isi facea griji daca oja e toxica pt bebe. Eu m-am decis sa ma ascund intr-un coltz si am sa stau acolo pana vine bebe!!! Serios acum: Mai, fetelor, nu mai fitzi asa fricoase!"
Pe mine m-a muzat teribil. Si m-a ajutat ca, de fiecare data cand mai simtzeam ca da paranoia peste mine si ma apuca angoase nejustificate, amintindu-mi remarca ei, sa ma dezmeticesc si sa-mi amintesc ca totusi sarcina e o stare fiziologica naturala, nu o boala si ca femeile fac copii de milioane de ani, au facut si bunicile noastre si mamele noastre si Slava Domnului c-am iesit normali (majoritatea
). Si pericole erau mereu, nu doar acum: munceau mai greu chiar, nu erau atatea studii despre toxicitate si efort fizic sau medicina nu ajunsese sa cunoasca atatea...
Concluzia? Curaj si pt tine. Nu te mai speria de orice 
Stii ce face CU ADEVARAT RAU??? Iaca stresul asta! Mai ales ca e si nejustificat. Credintza in Dumnezeu e cheia!
Mai bine citeste niste glume si razi. Asta face f bine tonusului psihic si implicit starii fizice. Eu m-am distrat teribil citind subiectul "cel mai neinspirat cadou"
de la topicul "femina intim" (ce o fi cautand acolo nu stiu, cred ca a fost postat gresit).
Mai ales faza cu matza de jucarie de la pag 13...a fost de milioane! ![]()
![]()
![]()
Elara
25+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Maia37 spune:
Pentru randunelele bolnavioare MULTA SANATATEsi 
Zoze cum ai Ca?
Naty ma bucur mult ca nu mai faci injectii si mai ales ca mergi acasa

Nicol felicitari pentru fetita cu coditze!Va fi frumos cu trei fete cucuiete!
Ioana despre secretia salivara e vorba?Maine merg la analize si mie nu mi-a dat exudat...
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
28+ cu
Vlad Andrei
bitza037 spune:
Ali bia..bine ai revenit......si ma bucur ca o sa intrii mai des.....noi suntem cunostinte mai vechi.Te vazusem pe mess in seara asta, dar m-am gandit ca te-ai dus la vecina,si nu am vrut sa te deranjez,dupa aia am citit pe forum.
Yupiiiiiiii,incep randunicilie sa fie active

Gata, eu va las ca sunt terminata de obosela, de cateva seri incerc sa ma asez in apt ca sa dorm si eu mai devreme,si de unde......ca 2 ore cel putin ma foiesc si ma uit pe pereti.Ca in dormitor nu am vrut sa pun TV.Noapte buna si vise placute.
Aaaaaaaaa,si poezioara este superba

IRINA 
+23

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
RalucasS spune:
Noapte buna si din partea mea, dragi randunici burticoase 
Somn usor si vise placute!
28+
Lucas
ramo_cata spune:
buna dimineata randunici...
noi ne-am trezit ca a plecat tati la serv si asa facem pe fiecare dimineata...am luat micul dejun,ca ne-am trezit cu o foame in noi....cred ca am avut un solicel in burtica...iar acum cred ca o sa mai facem nani,ca nu prea avem ce sa facem si ne-a luat si somnicul dupa ce am papat...
va pup si sa avem o zi frumoasa
ramo26
+
23 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'
kitzy spune:
Neata randunici!
Eu tocmai mi-am pus sa pap niste branzica cu smantana
Azi trebuie sa-mi sun medicul de familie sa vad daca mi-a scos analiza la rubeola. Eu nu inteleg o faza si la fel nici ea n-o intelege: de ce a trebuit sa repet rubeola? Doar in primul trimestru am facut-o si mi-au iesit anticorpii si nu dau semne ca as avea rubela si totusi medicul ginecolog mi-a cerut s-o repet. Nu inteleg!
22+ cu
Diana