Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
ramo_cata spune:
gata am aparut si noi....am fost la d-na dr sa-mi iau concediu med...am mai vb ce si cum,i-am zis ca sunt bine...mi-a zis sa iau in continuare utrogestan,deocamdata sa nu mai iau ovule,sa mai facem o pauza ...ce bine...ma saturasem pe fiecare seara de cracit...dar mi-a zis ca mai bine sa stau acasica de rev,ca e mai bine....uff prima data cand i-am zis ca vreau sa merg lla sora mea la buc a zis sa merg dar sa nu uit de patut acum s-a razgandit,...
ce sa fac o sa stau acasa....si asa ca 70% eram pt statul acasa de rev....si-asa n-am mai stat de multisor,mai stam si acasica ,gata cu plimbarile....
dar nu conteaza pt bebic stau daca e nevoie tot timpul numai in casa...
ramo26
+
23 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'
numeioana spune:
Fetelor, vin de la medic. Sunt disperata si imi vine sa plang. Dupa ce ca am stat 4 ore sa astept rezultatele de la analize... surpriza: streptococ B in secretie!! Doctorita a zis ca e de rau daca nu il tratam si daca nu scapam de el. Mi-a dat Augmentin, 1 la 12 ore si asta imi mai lipsea, sa iau antibiotic!! Prea eram eu fericita ca ma simt bine!!
Simo, ce ne facem? Acum suntem in aceeasi oala!
Ioana
30+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bitza037 spune:
offff, Ioana ce rau imi pare de vestea asta!!!!
Eu nu prea am fost pe faza, asa ca lamuritit-ma si pe mine: v-ati simtit voi rau de v-ati dus la analizele astea, sau v-a zis dr. sa va duceti???
scuze, daca pun intrebarea aiurea....
IRINA 
+23

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
numeioana spune:
Nu, bitza, eu ma simteam excelent! Este o analiza prezenta in lista pentru 7 luni. Cica ar fi obligatoriu sa fie facuta intre 35 si 37 de saptamani, dar e mai bine sa fie facuta mai devreme, pt ca nu se stie la cate saptamani nasti. E bine sa stii daca ai aceasta bacterie in secretie, pentru ca in timpul nasterii pe cale naturala se poate infecta copilul si exista riscul sa dezvolte infectii f grave care sa determine pneumonie, surzenie... samd. M-a speriat doctorita. A zis ca Doamne fereste, copilul poate sa faca septicemie si sa moara, daca nu se stie de prezenta acestui streptococ B in timpul travaliului.
Fetelor, daca doctorul vostru nu va face analiza asta cereti-o voi, ca eu una am intrat in panica! Daca nu se scapa de el pana la nastere pe tot parcursul travaliului mamei i sa pune perfuzie cu antibiotic ca sa nu se duca infectia la bebe.
Offffffff, iar imi vine sa plang!!
Ioana
30+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ramo_cata spune:
ioana-stai linistita ca o sa se rez cu tratament...
mai fetelor pe mine ma uimesc stirile astea ...am vazut acum o stire despre o fetita nascuta cu malformatii, sarcina supravegheata si cu eco,mamica dusa pe timpul sarcinii la o clinica particulara si tot degeaba...dr se pare ca nu si-a facut datoria cum trebuie...off doamne fereste si ajuta-ne sa nu trecem prin momente asa de grele pt un parinte....saraci parinti erau distrusi...

sa fie bine...
ramo26
+
23 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'
bitza037 spune:
Merci Ioana,deci este vorba despre analizele de infectie care se fac pe la 7 luni.Merci

lasa, nu te mai supara, priveste partea buna a lucrurilor...adica ca ai descoperit-o si ii veniti voi de hac......ca altfel.......
IRINA 
+23

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
numeioana spune:
Acum nu stiu ce sa fac, sa mai astept cateva zile sa intru de-adevaratelea in trim. III? Sau sa incep chiar acum sa iau antibioticul?! Offf, parca as mai amana cu vreo 3 zile... Doamne, sper sa nu intru in depresie!!
Ioana
30+ si
David
ramo_cata spune:
ioana acum am citit si al 2 lea msg si vad ca nu e chiar asa de simplu...dar tu trebuie sa ramai increzatoare ca o sa fie bine...trebuie sa fie bine...doamne fereste de bolile enumerate de tine....
mai fetelor dar sefa noastra unde e?nu a dat nici un semn de viata...oare ce se intampla...sta ascunsa dupa crengutza asta de brad si citeste sau are ea ceva....de nu vorbeste cu noi....
ramo26
+
23 sapt
clauclau spune:
Ioana, imi pare rau de vestea asta, dar priveste partea buna a lucrurilor, bine ca ai aflat si tratezi lighioana. Am facut si eu analizele astea acum vreo 3 saptamani si cand am fost dupa rezultate chiar aveam ceva emotii, dar nu a iesit nimic. Insa si eu sunt suspecta de infectie urinara si cred ca nu o sa scap de antibiotice.
Asa ca nu mai plange ca se trateaza, sunt rele mai mari de atat! 

. Groaznic mi se pare ca a trebuit sa stai 4 ore dupa rezultate, mi se pare chiar nedrept!
CLAU
29 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Nicol,
, sigur era ceva sub nr 40; 37-38??Intre timp am citit rasp lui Sovi, vezi ca stiam?Apropo de atatea fetite, sa stii ca si al meu zice "Aoleoo, ce ma fac cand creste si o sa aveti amandoua mormane de tzoale, farduri, creme,etc, eu n-o sa mai am loc in casa!!!"
Ariel, ai tu dreptate dar vezi ca eu sunt platita de Univ de Medicina, ca si cadru universitar si noi nu ne putem lua concediile de odihna decat in vacantele studentilor-e mai complicat; dar voi intreba. Exista o sapt de vacanta in februarie, dar aia deja nu ma ajuta, e prea tarziu, asa ca cred ca tot la prima varianta raman. In fine...omul meu vrea musai sa plece de la serviciu de la 1 ian, are doar o promisiune de a intra intr-o afacere din care sigur vor iesi bani, dar sigur mai tarziu...noi avem ceva pus deoparte, nu murim de foame dar va fi oricum o perioada grea-grea (asta apropo de cumparaturile voastre de bebe, adaugand imposibilitatii mele de a ma deplasa...)
Ioana, heeeeeyyyy!Calmeaza-te!Doamne, cand auziti de luat antibiotic sau orice medicament parca va apuca sfarsitul lumii. Vreti sa va fac o lista cu tot ce am eu de luat pana la sfarsitul sarcinii???Mai bine nu, ca n-o sa ma credeti. Hai,
, calma si fa antibioticul; TREBUIE; si TRECE!
eu azi am fost bine doar ca as face pipi continuu. Iulia a dansat azi continuu, doar fix cand a venit taica-su s-a potolit si cum a plecat...iarasi top-top.
naty 24+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png