Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
nicol_conte spune:
Hello Bitza ! chiar stau pitite randunicile astazi.Tu te-ai apucat de cozonaci?
Ramo -ai dreptate , asa este, sunt ai nostri,fetite sau baieti...numai ca lui tati nostru i se par cam mult 3 fetite(si cu mine 4), dar asta e .Ieri a fost socul mai mare, azi cred ca deja s-a obisnuit cu ideea.Il vad eu acum la 2 cand vine sa ma ia acasa..
Cat despre transformarile astea,ce sa zic, mai mult se transforma baietii in fetite decat invers. Doctora mi-a dat si o explicatie, cum ca unele fetite au clitorisul mai mare si asa poate parea o putza,in prima faza,dar apoi se regleaza marimile, bebe mai creste si gata....baietelul se transforma in fetita..
Orice , numai sa fie sanatosi ,ca stim ce inseamna spitale, branule si alte chinuri pentru ei mititeii...
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
21+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
clauclau spune:
Maryb, din pacate , cumnata mea draga a pierdut bebelusul
. Nu v-am mai zis atunci ca sa nu va intristez si pe voi. Deja a trecut, acum si-a revenit si o sa incerce in continuare pentru un bebe mic, drag si in primul rand sanatos.
Multumesc ca te-ai gandit la noi. 

CLAU
29 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
maryb spune:
clauclau, imi pare sincer rau de cumnatica ta....a fost sarcina oprita in evolutie sau sarcina cu ou clar ?
oricum, ma bucur ca si-a revenit si ca in curand va incerca din nou pentru un bebic sanatos in primul rand.
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
ariel_7000 spune:
iaca m-am intros si eu de la medici, cu toate medicalele in brate! din pacate nu mai pot face maine analiza de urina sa vad daca a decedat bestia, pt ca iau antibiotic iar si sigur ies analizele "masluite" si pana dupa Revelion nu are cine sa mi le faca, asa ca ramane sa repet analizele la anu'. m-am pupat cu doctoresa si ne-am urat Sarbatori Fericite si mi-a zis ca pana la anu' sa nu mai dam ochii una cu alta, decat in conditii fericite!
wow! ce fericita sunt ca am scapat de drumul zilnic pana la spital! deja am devenit de-a casei si ma cunosc cu toate asistentele pe acolo, pacat ca nu ele cor fi si in maternitate, as fi avut un avantaj...
acum mananc si ma pregatesc de petrecere, la care voi merge fara alexutza
, ca amintrebat la munca si mi s-a zis ca nu pot sa o iau, ca petrecerea e strict pt angajati si prezenta obligatorie! asta m-a dat pe spate! cum poti mai nene sa obligi omul sa vina la petrecere???? eu ca eu, ca am medical si daca vreau ma fofilez, numai ca eu vreau sa merg, ca nu mai pup eu distractie prea curand si mi-e dor de colegii de la fostul sediu, pe care nu i-am mai vazut de fix 1 an. dar am colegi care pur si simplu nu au chef sa mearga. faza cea tampita e ca s-a anuntat program de lucru pana la ora 13, dar pe fetele de la mine din departament le tine la program normal, adica pana la 16.30 schimbul 1 si 18.00 schimbul 2
, si cand a intrebat sefa mea daca fata de la schimbul 2 nu poate sa se duca acasa dupa munca, i-a zis directorul sa ia taxiul si sa vina. OBLGATORIU!!! sper sa nu ma puna sa dansez, obligatoriu:)))
acum ma fac frumoasa, mi-am tras o masca de ananas, care nu stiu ce esfect are, dar sigur nu ma face cindy crowford:))) si incep sa caut in disperare ceva dragut in care sa si incap....ca cevaurile mele dragute, ehehhehehe, sunt din vremuri de mult apuse.
apropos, am luat 8 kg pana acum!!!Casa Republicii scrie pe mine....daca ma uit in oglinda nu par chiar atat de mare, dar pe cantar suna atat de aiurea 73 kg!!!! pana unde s-o mai duce oare??? ca data trecuta am ajuns la 68 si am dat in depresie....bine, dar plecasem de la 48 kg, oops!ehhh, dar daca si-a revenit Raduleasca, nu ma fac eu frumoasa inapoi???hehehehe. s-o vedem pe Zana, ac tot e ea rivala lui Raduleasca.
hai ca va pup si ne "vedem" maine, daca ma lasa teroalex, ca ramane la mine si nu merge la gradi, ca are serbare si nu tre' sa se uzeze ingerasul:)
alexutza 4 ani + si
23 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
clauclau spune:
Poezie pentru Mos Craciun:

Mos Claciune, Mos Claciune,
Anul asta tot, pe bune,
Ca am fost baiat cuminte,
Am la tine-o lugaminte :
Noaptea aia de-ai sa vii,
Nu-mi aduce giucalii,
N-am nevoie de patine
Sau vle-un tlenulet pe sine,
Nu vleau pusca, niti pistol,
Oli vle-un ulsulet nasol,
Sa n-aud de tlotineta,
Niti volba de tliticleta,
Sau vleo balca cu motol,
Vleau si io un flatiol,
Ca fiind singul meleu
Habal n-ai cat mi-e de gleu,
N-am cu tine ma giuca,
Povesti sau discuta
Chestiuni ca întle flati,
Sau gagici, ca-ntle balbati,
Ca volbind io cu mamica
Si taticu’ si bunica,
Am concluzionat, sa stii,
Ca doal tu ma poti selvi :
Stii tu balza aia chioala
Latatita-odinioala
La adlesa de mai sus
Cand pe mine m-a adus ?!
Fala bascalie-ti spun,
Iti plomit c-am sa fiu bun
Inc-un an, poate chial doi,
La’ ca ne-n#355;elegem noi !...
Ia-o tu, mai pe depalte
Si esplica-i, ca ea poate,
Vino cu o stanga noua,
Da-i cadou o pana, doua
Sa mai fac-un gest, de mila,
Nu c-as poseda vleo pila,
Doal asa, un mic ocol,
Sa-mi aduc-un flatiol,
Cat mai lepede, ulgent,
Stiu cat esti de competent,
Iala de va fate gat
Ca timp n-ale pentlu-atat,
Tletem deti, la planul doi,
Da’ lamane intle noi :
Daluiestele-o vacanta,
Asta-n ultima instanta,
Ca la fel, si-ai mei palinti,
Sunt de-o vleme-asa cuminti,
Timp nu au, de-i noapte, zi,
Sa mai faca nebunii !

CLAU
29 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ramo_cata spune:
clau-
misto poezia
ramo26
+
23 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'
pucca spune:
Cam putine randunici azi. Eu va citesc de azi dimineatza, binenteles din pat. Ar fi trebuit sa fiu si eu la petrecerea de sfarsit de an, dar de ..... Eu m-am obisnuit cu statul la orizontala. Cam greu pentru ca stau singura toata ziua, ca muta, asteptand seara sa-mi vina randunoiul acasa. Cu Gynipralul vad ca m-am obisnuit, nu-i mai simt efectele secundare. E mai greu cu ridicatul din pat, pentru ca nu stiu cum sa ma ridic sa nu imi incordez burta, stau cu stres sa nu supar colul.
Cat despre bebelina, am inceput sa-i cunosc programul de somn si de joaca. Desi uneori ma sperie pentru ca misca prea jos, si atunci mai bag o perna sub fund.
Cam atat despre programul meu incarcat ![]()

la toate randunicile
+24,
Bianca Maria
mihutza11 spune:
Ramo
... da era innebunit micul... se baga unde era zapada mai mare si alta nu ![]()
Clau super poezioara! 
Maryb si la mai mare! 
si restul de randunici! ma duc si io acasuca acum!
Mihaela
26+ cu
Andra
Pozici
Bebitza