Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

underqueen, nu te juca cu cistita! fugi si fa-ti analizele de urina si vezi ce se ascunde pe acolo! mie mi-au gasit E.colli, care, ac si multe alti carcaiasi de teapa ei, pot sa duca la infectarea lui bebe, la nastere prematura, la ruperea membranelor. pe mine m-a speriat dr. mea, dar m-am speriat cel mai tare de figura serioasa pe care a facut-o cand a vazut rezultatul si mai ales ca nu o puteam trata decat cu un sg. antibiotic. se pot lua anumite antibiotice in sarcina! fa-ti analizele si o antibiograma si vezi ce si cum. nu o lasa netratata, ca nu e de gluma!

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata
Eu sunt tare binde dispusa azi pt ca am dormit asa de bine asta noapte cum nu am mai facut-o de mult...

Naty - imi inchipui cat de greu iti este tie in spital, sa nu poti dormi cand vrei, sa nu poti avea liniste atunci cand simti nevoia, sa nu poti face baie in cada ta si lista poate continua, ca sa nu mai vorbim de funduletul tau care este ciuruit...dar cand o vei vedea pe Iulia la tine in brate, vei uita toata suferinta asta pe care o induri acum.
Eu nu ma plang, tot ce imi doresc este sa fie bb sanatos, sa se dezvolte normal si sa vina cat mai aproape de termen...preferinte pt nastere nu am, voi naste cum va crede doctorita ca este mai bine pt noi.
Referitor la intrebarea ta, cred ca depinde de preot...asa cum unii accepta nasi la cununie care sa nu fie casatoriti, altii nu accepta decat cununati si tot asa...deci cred ca depinde de preot
simo - nu sunt panicata deloc, tot ce imi doresc este sa fie bb sanatos si sa vina la timp, pe mine poate sa ma puna sa stau si in cap, la cat ne-am dorit noi copilul asta si de cand il asteptam...
sovi -
bubu - cred ca cezariana va fi de mine,dar cum am mai zis-o bb sa fie sanatos , mai ales ca d-l Lucas nu s-a intors ca capul in jos inca, si mi-a zis dr ca daca nu o face pana la 32 de sapt nu o sa se mai intoarca...
delphin - faza cu schimbatul datii la mine este ca eu nu stiu cand am avut ultima menstruatie, decat luna, nu si ziua, iar ei acum incearca sa afle ce varsta are sarcina mea. Dupa cum am mai povestit eram disperati sa facem un copil si doi ani am stat numai cu calcule, cu zile, cu temperatura luata ca sa fim siguri ca sa prinde ceva si nimic, pana cand mi-am zis ca nu mai dau nici o atentie la nimic, si atunci s-a prins...si de aceea nu stiu data
ariel,kitzy - si insanatosire grabnica

27+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kitzy,multa sanatate...cred ca aproape toate ne-am confruntat pana acum cu raceala,acum doar e sezonul virozelor,nu?Stai la caldurica,ia pastile si sa vezi ce repede trece!

Azi ia si sotiorul meu bradul,o sa il lasam afara,in curte iar de impodobitul lui o sa se ocupe baietii,mi-e cam groaza cum o sa arate,dar anul acesta avem sarbatori "de sacrificiu",ca nu o sa fie totul asa cum as vrea eu,adica perfect!Dar,la anul ,in 4,sigur voi recupera!

Spor la treaba,celor care nu si-au terminat curatenia si spor la cumparaturi(asta ,cred ca imi lipseste cel mai mult),sa cumparati si pentru mine,da?!
Dimineta asta sunt tare ranjita!!!

Simo,mamica lui DAVID, 29+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ariel acu' ma panichez si eu...ma gandeam deja sa merg la doctorita...faza e ca , in cazu ca e cistita, e doar incipienta...

mihutza,Giani, Simo

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 29+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!
Haideti mai..Ce vazurati voi sexy pe-acolo..ca io nu vad nik..Mai sunt infofolita si pana-n gat
Ma bucur ca v-a placut de Rita-zapacita!A fost taare incantata de plimbarea prin parc!Sarea ca un iepuras si ii placea sa se bage numai prin zapezica mare,netasataSa fi vazut ce-am mai uscat la ea pe urma..
Giani n-am mai scris nicio poveste de we pt.ca m-au luat niste palpitatii de nu-ti pot povesti si-usor,usor incepusem sa vad sclipirici in fata ochilorAm stat putin sa-mi revin si apoi am sarit pe tensiometru..152/87mmHg.!! Va dati seama ca nu mi-a mai ars de nimic,m-am intins frumusel in pat,in secunda 2 BB a inceput sa se zbata cum nu va pot descrie,m-am hidratat,la 1/2ora m-am tensionat din nou si am constatat ca imi scazuse la 120/60mmHg. dar am ramas cu un tremurici ci o oboseala inexplicabila..Cred ca trebuie sa urmaresc fenomenul..
Sovi nu-ti pot spune cat de rau imi pare si mie ca nu ne-am vazut la targ..Mai ales ca aveam sucul de morcovi asigurat!
Doamne fetelor!!Ati ajuns la 30 de saptamani!M-a luat de emotie!Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul!Maine-poimaine o sa ni se predea stafeta!
Felicitari Simo si Ioana!!Nici nu stiu daca sa va spun sa va bucurati ca mai e putin si scapati sau-mai bine-sa va bucurati de burticuta cat mai puteti..Eu una cred ca o sa mor de dorul burticii!Atat de tare mi-am dorit sa o am..
Super bancul Ursuletule!
Ariel imi pare asa de rau de tine!Saracuta mamica..Suntem alaturi de tine!!
Felicitari Irina pt. nazdravana ta!Asteptam pozicile sa-i vedem si noi zambetul!
Clau ma bucur ca-i totul bine cu Rebeccuta si mamica ei!..Maai..dar numai in petreceri o tineti!
Off..mai PuccaAi grija de tine si incearca sa asculti sfatul medicului!Bine ca-i inchis-totusi..Maaai au luat-o razna colurile astea!Ce le-o fi apucat?!
Hai mai Naty ca nu-i asa de negru..Sunt foarte multe femei care au nascut natural/cezariana si le-a fost foarte usor si bine si-la fel de multe carora le-a fost al naibii de greu..Depinde de fiecare organism,ce tolereaza mai bine..Important e sa fim cat mai bine pregatite pt.ambele situatii,sa adunam cat mai multe informatii si-la final sa fim impacate cu decizia luata..Doamne-ajuta sa trecem cu bine peste asta si sa aducem pe lume copilasi sanatosi tun!
Miha burtica rotunjoara si apartinatoarea ei!
Fetelor iertati-ma ca nu va mai nominalizez!!Va pupez pe toate si va imbratisez tare,tare!

Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!

Ela.. in 26+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Butucica, Mihutza, Simo va multumesc pt gandurile bune.
Ariel sigur nu tu mi-ai dat ceva batziulush? Tin pumnii si eu, sa vii cu vesti bune!
Underqueen nu te lasa asa, fa-ti un examen la urina ca nu-i de joaca. sa treaca repede.

22 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Multumesc Zoze, o sa incerc sa pun in seara asta sau maine, ca nu am laptp-ul acasa si nici aparatul de fotografiat, ca le-a luat bitu' si vine abia deseara, ca calc. de acasa este cam antic si nu ma complic cu el si sa fac poze cu tel.
Promit ca am sa le pun....am sa pun si cu pasarica...ca mi-a facut dr. o poza special....ca l-am intrebat daca s-a schimbat sexul.

IRINA
+23
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si de la mine harnicute randunici!

Ce ma fac eu, ca am facut acum o nevralgie de toata frumusetea, toata noaptea m-a durut partea stanga a capului, masele, ochi, ureche, cap si gat! Am luat paracetamol si mai tarziu no spa, dar nu m-au ajutat cu nimic, din pacate...Si ma sacaie ingrozitor durerea asta! Voi stiti vreaun remediu ceva?

Vorbeati de infectia urinara, asa e , nu e de glumit cu ea, eu am avut , am luat tratament cu zinat ( dar l-am luat pe jumatate , numai 5 zile din 10 ) si acum am repetat urina si urocultura , insa mi-a iesit neconcludenta analiza. Trebuie sa o repet din nou...si sunt aproape sigura ca nu am scapat de aceasta infectie si o sa fac iar tratament cu antibiotic. Doctorita mea mi-a zic ca trebuie neaparat tratata caci exista risc de nastere prematura din aceasta cauza, asa ca si eu am un morcov bine infipt!

In ianuarie stabilim si data nasterii, ea vrea sa o programam la 39 de saptamani, daca nu se grabeste bebelina intre timp. Deci si la mine AMR-ul este tot 10 saptamani!!!!!

CLAU 29 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

bey , mie pina se deschide o fereaastra uit ce vroiam sa scriu.

offffffff!

Raluca m abucur esti bine dispusa si ai dormit, ia maii baga neste mesaje sa mai luam si noi din starea ta de bien, nu fi egoista.pup io fata bine dormita

Ariel , bravo fetitza pentru smnicul dulce avut , la mai mare!!

Ela , mami ai grija de tensiune, de la ce o fi luat-o ca nebuna pina la 15??????stai linistita la orizontala cu niste laptic caldutz si

am facut un referat si l-am dat celor implicati.si au ris tare de mine ca au zis ca acu cu sarcina asta am vedenii mult mai mari decit inainte si sunt mult mai circotasha, in plus toti rid de mine cat de gras am ajuns si mai si striga dupa mine "GRASO", da pe mine inafara de spate( si ala de la spondiloza , ca e musafir fidel), nu ma doare nicari( cum se spune in ardeal).si uite asa le fac in ciuda sic sic.

si nu mai stiu ce trebuia sa scriu

Giani ,.... 29+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna randunicilor!

Gianni, cam pe unde stai tu in Bucuresti??? Ca sa vedem cum facem cu soriciul!
Mihutza, daca ai tu o solutie sa stii ca facem cum vrei numai sa papi si tu piele de porc
Clau, daca nu sunt pb cu herpesul si alte bazaconii si noi cred ca il programam pe Yannis tot la 39 de saptamani dar mai e pana atunci asa ca deocamdata ramane nestabilit! Si noi tot in ianuarie o sa stabilim concret! Tare bine iti shade cu AMR-ul ala! Doamne Ajuta la toate randunicile si nu numai! Si imi pare tare rau ca te-ai pricopsit cu nevralgia aia! poate se sperie si fuge!

Multumesc tuturor ptr felicitari....va asteptam si pe voi! Maine poimaine dam drumul la nasteri...sunt curioasa cine va fi prima! Nu conteaza...imp este sa fie totul bine cu mama si bb si sa ne revedem sanatosi cu totii!

Va doresc o zi excelenta!

mami de Luca si 30+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 10 sapt!!!!

Mergi la inceput