PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
maryion spune:
Buna ziua tuturor piersicutzelor si mamicilor lor.
Va mai amintiti de noi? Nu am mai trecut pe aici de un "car de ani". Sincer am avut foarte multe de facut si deschideam DC-ul rar si nu aveam timp nici macar sa citesc. Si rareori am mai raspuns la subiecte fierbintzi strict legate de ocupatia mea din momentele respective.
Sa nu fiti suparate pe mine si daca da ... iertati-ma, dar am lipsit motivat.
Acum sa va povestim ce mai facem.
Darius creste si face din ce mai multe pozne, dar suntem tare fericiti ca il avem. Ne umple casa (ce-i drept garsoniera mica in care locuim momentan). Si acum vestea cea mare: ne-am cumparat un apartament cu 3 camere (credit
) si ... amenajam ... amenajam ... mai mult sotzul, dar merge destul de greu pt ca au venit sarbatorile si ... timpul si ... banii, ca trebuie sa luam totul de la zero: ferestre, usi, tavane, gleturi, vopsele, parchet, gresie, faianta, mobilier, etc. si va dati seama ce de-a "banet" inseamna asta la 3 camere, dar sper sa reusim pana la primavara, ca Darius nu mai are loc in garsoniera sa se joace
si nici noi unde sa ne desfasuram activitatea de zi cu zi intr-un mod civilizat.
Eu am facut si scoala de soferi si am dat examen
, dar nu l-am luat, deoarece nu am putut sa ma concentrez la traseu (luasem niste calmante si am facut multe gafe incepand cu faptul ca am plecat cu frana de mana trasa), dar poate pe 8 februarie voi vea noroc, daca nu va fi patinoar pe strada.
As mai avea multe de facut si nu am reusit sa fac anul acesta si le pun pe lista neimplinirilor profesionale
, dar asta este.
Felicitari tuturor mamicilor
care au avut curajul sa mai fac un bebe. Sarcina usoara si nastere usoara cand va fi sorocul. Eu nu am avut curajul sa raman din nou
, dar poate o sa imi iau inima in dinti si la anu' ne va aduce si noua barza un bebe mic, ca tare am dori o suriora sau un fratior pt Darius.
La multi ani! tuturor mamicilor
care si-au sarbatorit ziua de nastere sau onomastica in acest interval cand nu am mai trecut pe aici.
Spor la treaba si la cumparaturile pentru Craciun.
Sper sa mai intru pe aici si sa va urezi si Sarbatori Fericite!
Sa stiti ca nu v-am uitat si va iubim tare mult!
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
Anasia, hai poate alegi de aici ceva:
- ficatzel la cuptor cu o rosie feliata pe el + piure
- cartofi frantuzesti
- peste + broccoli la cuptor
- pui cu legume
- supa crema de legume
....mai zic?