PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
bulinuta27 spune:
babee observi ca in colaj rares e langa Rebeca
...cum mai esti azi?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Babee spune:
Buli vazut..si se uita pe furis...eheeee
Semne ceva?![]()
Io-s nitel cu nasul infundat, de-ale burticoaselor as putea spune.Burtica facu azi noapte disco dar eram asa obosita ca mangaiam si ziceam:nani pui ca mami doarme
.
Ce rufe de calcat azi..ca ne-am trezit la 9 juma(eu si fi-mea
).Noroc ca l-a dus sotul pe Phillip la gradi si am putut sa mai sforai si eu.Si ca sa ne lase sa dormim s-a dus el sa cumpere apa si fructe asa ca mai iesim doar dupa amiaza sa iau ce-mi trebuie pentru luni.Poate s-or calca rufele alea singure sau daca stiti o zana s-o trimiteti si la mine![]()
Cristinico
nu da cu biciul ![]()
Am kilul de portocale langa mine ca-mi ies mongolezii de aseara pe nas![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
doniro spune:
Mama, ce harnicute ati fost; bravo! Venim si noi cu raportul:
ieri am fost la serbarea bradului la mami si la tati la serviciu, Daria a fost super incantata de avioane, ca pe Mosul nu a apucat sa il vada (era imbulzeala rau si nu am bagat-o acolo). A reusit sa si raceasca (probabil de la rochita de Craciunita i se trage), dar sa speram ca nu o sa fie decat mucisori... Punem si poze sa vedeti ce cariera de "piloata" ne asteapta:
http://s216.photobucket.com/albums/cc226/doniro/serbare%20tarom/
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai (AMR 3 SAPT.)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Babee spune:
Am pus sarmalele la fiert, dupa ce se racesc le bag la congelator si le scot marti dimineata.Mai raman de facut piftia,salata si tiramisu luni dupa amiaza.Prajituri de Craciun am luat de la gradi, sa nu uit sa iau un vin de fiert si gata ne-ajunge.Cozonac nu iau ca nu se omoara dupa el si o sa ma omor eu cu kilele apoi
(gasesc eu o felie la biserica sa-mi fac pofta).
Cristinico sunt mari cu totii
si sa vezi cand ajungem si la 2 ani si la 3..s.a.m.d.
Doniro m-am uitat pe furis la poze sa nu ma vada Phillip ca ar fi urlat sa il duc si pe el intr-o cabina de pilot.Si-asa e topit dupa avioane si tot ce implica ele...
Tie de-abia ti se vede burta, la mine apare intai burta si apoi eu![]()
![]()
![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
gina_butnaru spune:
Buna fetele,
Am intrat si eu un pic, ca mi s-a culcat piticul. De azi sunt in concediu pana pe 6 ianuarie. M-am apucat si am facut putina curatenie si m-am chinuit sa-l adorm pe pitic. Pana la urma a adormit singur.
Ati scris o gramada. Trebuie sa citesc din urma si revin.
Pupici la toate mamicile si piersicutele! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
larissa_79 spune:
Hop si eu!
La multi anisori, zarzaru' la un an jumate! Sa fii tot asa vesel si insufletit ca mama ta si nu cred ca iti mai trebuie nimic in viata!
Eu mai rarut pe aici...ca am muncit in ultimile luni de nu mai stiu de mine. Acum hop si vacanta si desi sunt foarte obosita sunt in mare forma.
Madyn si eu tot in post! Doamne ajuta!
Si eu intru in clubul atarnache...plecam la mama, soacra etc....si tot asa primim si la pachet. Asa ca pana pe 15 ian m-am cam scos cu mancarea! Tzoaca mea e o mare sotioasa si mai are un pic si da cu laptopul de parchet. I-am luat scaunel sa stea si ea ca oamenii. Tot o cainam lui ta'su ca se aseaza saracul copil pe aspirator cand fac eu curat...i-ar trebui si ei un scaunel. Zis si facut. De o luna avem scaun si urlete in fiecare zi de la el. Il ia pese tot si se urca sa ajunga unde pofteste. Drept pentru care sta scaunul exilat majoritatea zilei pe balcon. Mai are un hobby fi'mea sa intinda orice lichid pe unde s-o putea. Adica cere apa sau lapte ca sa verse.
De vorbit nu prea vorbeste. Zice doar atat: apte ( lapte), apa, mama, tata, coco, pipi, bibi, da, baie si atat. Intelege dar nu vrea sa zica! In rest e o mare alintata si astepata toata ziua, gadilata, pupata...ma musca de nas etc.
Va pup si mi-e dor sa stau cu vorbe la taclale...da' n-am timp deloc deloc! Poate din ianuarie....Mamicile cu bebici pe drum sunteti minunate! La mine e o oscilatie continuua in gandire. Cand am o zi mai grea, zic ca il fac pe bebe in 3 ani...daca e o zi mai buna mai scade, iar o zi mai proasta iar creste perioada!
Cred ca tre' sa ma imbat si cu asta basta 
Va pup si va urez Sarbatori fericite ca noi maine de dimineata plecam! Dar avem net si la BT asa ca revin...si va citesc cu mare drag...desi scriu mai rar! Bun venit si mamicilor noi si piersicutelor proaspete!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
gina_butnaru spune:
Am revenit.

"La multi ani!" lui Lucu. Sa se faca mare si sanatos, voios, voinic! 

Cristina_Ioana, sa va aduca numai bucurii! 
Noi mai avem 6 zile pana la 1 an si jumatate!
TaniaForsea, felicitari pentru fetita! 

Cristina_Ioana, eu i-am dat telemea de vreo 4 luni, de cand a avut enterocolita si nu avea voie mare lucru sa manance, ne-a zis dr. ca poate sa manance telemea si ii place mult.
Cartofii frantuzesti si eu ii fac cam la fel ca cei ai Anisiei, dar eu nu pun rondele de oua, bat ouale si le torn peste compozitie, dupa ce am pus un rand de cartofi fierti felii, un rand de branza rasa si tot asa. 

Map, sanatate multa! 

Anasia, te declaram bucatar-sef, cred ca in unanimitate! 

Babee, ce harnicuta esti! Am inceput si eu, dar mai timid. Sanatate multa! 

Doniro, si eu l-am dus la serbare la mama mea la gradi, dar s-a speriat de mosu' si a inceput sa planga. O sa pun poze! 

Am uitat sa va spun ca al meu copil a fost bine o zi, marti dimineata si pe urma a inceput iar sa tuseasca, iar aseara abia respira si i se auzea si un zgomot la plamani. L-am tinut in brate si s-a linistit, a dormit bine azi noapte, a facut putina febra si i-am dat nurofen, dar azi e mai bine. I-am dat eurespal si salbutamol si aseara zirtec. N-as vrea sa-i mai dau iar antibiotic, ca abia am terminat luni de luat. Voi ce ma sfatuiti? Stiti cum se face siropul de ceapa? Ca am inteles ca e foarte bun. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
doniro spune:
quote:
Originally posted by Babee
Doniro m-am uitat pe furis la poze sa nu ma vada Phillip ca ar fi urlat sa il duc si pe el intr-o cabina de pilot.Si-asa e topit dupa avioane si tot ce implica ele...Tie de-abia ti se vede burta, la mine apare intai burta si apoi eu
Gabriela, Phillip si Rebecca
Pai sigur de vina sunt culorile inchise ale hainelor, ca burtica e destul de mare, zic eu... Sau cel putin asa o simt, pt ca zici ca explodez, abia astept sa scap!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai (AMR 3 SAPT.)POZE
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by doniro
Mama, ce harnicute ati fost; bravo! Venim si noi cu raportul:
ieri am fost la serbarea bradului la mami si la tati la serviciu, Daria a fost super incantata de avioane, ca pe Mosul nu a apucat sa il vada (era imbulzeala rau si nu am bagat-o acolo). A reusit sa si raceasca (probabil de la rochita de Craciunita i se trage), dar sa speram ca nu o sa fie decat mucisori... Punem si poze sa vedeti ce cariera de "piloata" ne asteapta:
http://s216.photobucket.com/albums/cc226/doniro/serbare%20tarom/
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) sicu Victor Mihai (AMR 3 SAPT.)
POZE
doniro, super pozele! E tare "piloata" ta!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

avem oficial un an juma'