PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
Genie spune:
Pentru fetele care intrebau de portite de montat la scari pentru protectia copiilor, am vazut ca au bagat la ikea, doua modele, unul din fier alb si unul din lemn, absolut bestiale. Si pretul e foarte ok, eu am dat dublu pe ele ca le-am luat de pe net, pentru ca la ikea nu aveau acum vreo 2 luni si ziceau ca nici nu mai primesc.
Babee spune:
Nicolica scuze de reteta, dar daca si tie iti prinde bine cu placere
Map eu cumpar mereu de la Merur, nu situ daca si voi aveti.kumer este firma si sa stii ca eu sunt multumita(oricum nu pun multa maioneza ca nu imi place).
Andreea vazut si poza prajituricii, o sa vedem daca si mie imi iese ca din cate am citit depidne de cuptor daca se separa sau nu.
Doamna C iau "scula" cu mine si va arat imediat si poze cu copilul
(la Rebecca asa am facut si am socat neamurile ).Ca mi-am adus aminte, doctorita facea broderia de rigoare si ma suna sotul prietenei mele sa imi spuna ca vor veni la Viena a doua zi.Si ma intreaba ce fac, la care eu ii spun:acum 10 minute am nascut
si ma coase.Nu cred ca are rost sa va spun cum a decurs conversatia in continuare...asa ca sa va asteptati ca va fac surprize![]()
Buli ne mai gandim daca sa mergem sau nu, partea buna ar fi ca m-as relaxa si oricum pe Phillip l-am dat la bone si s-ar ocupa sotul mai mult de Rebecca(mai usor cu unul
).Oricum sa vedem cum decurge ziua de astazi si cum va fi si maine si sambata dimineata daca e ne hotaram.
Phillip a avut astazi serbarea de Craciun si l-am dus.Si dadui o tura iar la Scs si m-am intalnit cu mamica unui coleg de-al lui Phillip.Asa ca ne-am insotit reciproc si ne-am distrat![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Babee spune:
tania felicitari pentru fetita, stiu cum e cu clamite si altele...Vezi ca sunt costisitoare tare fetele![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Amami spune:
Hop si eu pe aici 
Babee pupam burtica si sa mai stea BB acolo cuminte pana ii vine vremea.
si dintisorul Rebeccai.
Mada distractie placuta in concediu in Ro. Sa decurga totul asa cum ti-ai propus.
Tania felicitari pt.
Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si sa fiti amandoua sanatoase.
Doniro tare scumpa fetita ta cum papa singurica.
Crissa cu intarziere La Multi Ani cu sanatate, mult noroc si spor in toate.
Buli plimbareatzo, pe aici cand vii?
Nicolica bine ca ati scapat de febra.
Of of cat ii chinuie dintii
astia pe micuti. Lui Sebi ii tot ies unul dupa altul. Ieri si azi noapte iar a facut febra 38-39C, i-am dat baby Tylenol (un fel de paracetamol) si i-a mai scazut. S-a trezit plangand pe la 2AM. L-am facut cu Baby Oragel pe gingii si apoi a adormit. Sa fie oare de la dinti? Ca asa reactie intarziata de la vaccin ma cam indoiesc... (l-am facut acum 3 sapt.) Sun azi iar la Dr. sa vad ce zice.
bulinuta27 spune:
Amami eu am fot si am stat un an in california...nu cred ca ajung prea curand ca soata mea e fricoasa rau de avion ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Cristina_Ioana spune:
Pup gagicile
Babee, imi pare rau sa te dezamagesc, dar pe mine m-a sunat shefu' cand ma coseau de zor...crezand ca o sa ii raspunda sotul...gresit
si el nu intelegea cand o sa nasc, la fel cand i-am zis ca am livrat si unde eram in acel moment, conversatia a continuat intr-un mare fel...ca sa concluzionez, esti de-a mea...nu ai nici tu toate piulitzele la locul lor ![]()
Tania felicitari pentru fetita, sa ai sarcina usoara in continuare si nastere asemenea!
Buli, pup californianca ![]()
Miruna, cum mai e Alexeiu'? Pupam gingiutzele
Ma apuc de un somon + cod negru la cupt
Cristina_Ioana spune:
Vroiam sa zic ca ma apuc de un peste la cuptor cu piure si salata verde, dar netu' cred ca luat-o inainte de foame
Astept sotzu'
ca poate se leaga ceva 
Pup Genie si Amami si Map si Anasia si restul gastii... 
Babee spune:
Cristinico eu as manca peste toata ziua dar ...mai rarut ca usuca portofelul.Acum 2 seri am facut dar cu cartofi natur si patrunjel proaspat..dar n-as zice nu si azi
.Facem galerie pentru seara asta?![]()

Miruna cu tine chiar ce e?
Amami of dintii astia, sa iasa si sa fie bine![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Pana se apuca mami de cina, ne-am facut coifuri si dansam de mama focului, e super muzica pe U la ora asta...luca danseaza cu un mos craciun mare in brate si mami cu crocodilul....
...ora de fitness pentru mami si dixt
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, voi ati dat copiilor pana acum branza telemea de vaca?
Rasa asa peste un cartof sau ceva garnitura...putina...?