Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata bey!
Eu azi nu m-am trezit dimineata. Trebuia sa scot gunoiu la poarta o pubela si 2 saci mari cu cartoane reviste bidoane de apa goale ... si am ramas cu ele ... nu stiu ce o sa ma fac.
Daca nu ma insel pana dupa Revel nu mai vine masina

Voi vad ca ati inebunit rau cu Elfii vostrii dar hai sa va zic ceva. Acolo unde voi ati pus poza la sotiori ... elfu' ala are tzatze ... uitati-va atent.

Ana Luana ta.

Lore o sa vezi ca dupa 3 zile de antibiotic o sa fie mult mai bine ... daca nu dupa 5 ... am mai vazut

Ma duc sa bag jumate de pachet de tigari ca tot nu mi-au trecut nervii
HAI POLIII

Sa aveti o saptamana buuuna!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Io nu am reusit sa vad Familia Bungau....ca tre' sa instalez programul si nu se poate la birou....o sa incerc acasa...

Simonico si Aida,sar'na!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Lore,sanatate micutei tale!Mai vrei un bebe????!!!!Frumos gand!
[

ANA din pacate si daca as mai vrea zece nu ii mai pot avea .Nu stiu daca ai inteles dar sotul meu a decedat acum 6 luni.
Cred ca Laura (gyongy )era cea cu copilasii,cred.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lore, draga mea, ia fa tu bine si schimba-ti semnatura aia, intr-una frumoasa, care sa te reprezinte, ceva care sa emane speranta in viitor...
Sa vezi ca te vei simti altfel...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Mai Doris eu dezactivam pana acum semnatura dar am uitat si am lasat-o sa se vada.Asta este deocamdata starea mea de suflet.

Cand voi simti alceva o sa o schimb .
Ma bucur ca am intrat in grupul vostru ,chiar nu m-am mai simtit asa singura.Am scris aici tot ce aveam de spus si nu aveam cui.O sa va spun intr-o zi si tot ce s-a intamplat in ziua accidentului.

Va pup pe toate

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

lore, eu iti doresc sa reusesti cit de repede sa schimbi macar o litera din semnatura!!!!!!!(cu pasi mici, asa se trece marea!)
mariaa, am fost io pe faza la lectiile su sindroamele da' acuma am niste draci de aia am zis ca nu stiu care este valabil
aida, cool faza cu elfii fetelor! ochi de soacra, ce mai!!!!
ana, noi tot cu medicamente da' am avansat, acuma toti patru suntem raciti, deocamdata siropele ca inca nu s-a inrautatit chiar asa situatiunea. om vedea pina miercuri cind pediatra este dupa-masa. poate nici n-o sa avem nevoie de serviciile ei(ce optimista sunt!!!!).
azi am fosta harnicutza tare, am spalat toate perdelele (adica masina nu io), io am spalat ceva geamuri, inca mai am da' acuma am luat o pauza de masa, adica de DC
ma duc sa pap ceva apoi la treaba, pina vine taifunitza acasa ca dupa aia nu-i chip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by lore03

quote:
Originally posted by Ana68

Lore,sanatate micutei tale!Mai vrei un bebe????!!!!Frumos gand!
[

ANA din pacate si daca as mai vrea zece nu ii mai pot avea .Nu stiu daca ai inteles dar sotul meu a decedat acum 6 luni.

un suflet trist

Lore,ba da ,am inteles perfect si departe de mine gandul de a vrea sa fiu cruda sau rautacioasa.Si tot la fel de perfect iti inteleg tristetea,supararea...stiu foarte bine....Insa viata ne e data s-o traim asa cum ne este dat,toti ne purtam crucea pana cand Al de Sus ne cheama...dar la fel de bine trebuie sa mergem mai departe in viata asta,cu bune si cu rele si e bine sa ne gandim la viitor si la cei dragi noua!Te pup cu drag!

Kati...sa aveti sanatate,dragilor.Nashpa rau la voi!Bay ce bine ca ai spalat...la mine masina a inceput sa picure pe dedesupt si mi-e ca ma lasa balta taman acuma,cand am nevoie de ea...

Doris...pune si tu filmul ala sa-l vaza si popoarele mai sarace,bre!Ca io nu-l pot dashchide la birou....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei, la mine nu vine nima sa faca curat, v-ati capiat ?! mama ce ma asteaptaaaa...
io-s in faza de bilant a anului ce tocmai trece...si in faza de pus tintele pe anul viitor.
anul asta greu, foarte greu am castigat mult! enorm de mult! intr-o zi va zic si ce si nu e vorba de nimic material...am inteles multe lucruri importante si am descoperit multi oameni buni care mi-au imbogatit viata, inca n-am inchis lista, inca mai cuget.

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ana,da, bine ca am spalat, de fiecare data am emotii ca scoate niste zgomote de ma sperie. sper sa nu ma lase inca sa apuc sa string ceva banutzi pt una noua. o apucat-o batrinetea si pe ea saracutza
mariaa, pai daca stai tu baby sitter, io vin!, macar ma relaxez activ
io inca n-am apucat sa cuget
poate peste vreo 18 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
lore03
membru incepator

Piiiii Doamne ma fereste acu' de o potarnichie mica,nuuuuuuu........mi de ajuns bubulina deocamdata pana o sa avem casa noastra si dupa aia ma mai gandesc.

Silvana tu?? Tot la shoppig esti?

Dorisuka mamuca....hahahahaha.....vorbesc si'n rime acu'....schimbe draghe cu harnicutza la Lore
Azi ce mai facusi?

Fetilii pe mine azi dimineata ma apucara neshte -i de imi venea sa iau la pe cineva. Imi spune tanti ca nu poate decat vineri sa vina la pai si eu cand puii mei mai termin bradu,impodobitul geamurilor,facut cozonacii

Am fost la Real si mi-am luat 2 tavi de cozonaci.
Am spus ca de anul acesta in fiecare an de Craciun si de Paste voi face reteta de cozonaci in memoria bunicii mele.
Facea draga de ea neshte cozonaci ca uneori abia ii putea scoate din cuptor si reteta este originala moldoveneasca.
O sa pun si poze numa sper sa imi iasa ok pentru ca va fi prima oara cand fac asa ceva.
La noi era o traditie,cu cozonacii.
Cei mari aveau cate un cozonac mareee iar noi fetilii mici aveam cate unu mic facut intr-o forma rotunjoara pe care trebuie sa o caut si eu prin magazine pentru -nele mele Maya si Alexia.
Le voi face an de an acest lucru.
Mama hai ca m-a luat deja smiorcaiala si nu vreau.
O sa fac asa pentru Craciun:
1.Cozonaci cu nuca
2.Cornulete cu nuca
3.Supa de curcan
4.Sarmale
5.Piure de cartofi
6.Friptura
7.Oua umplute
8.Platou cu mezeluri,branzeturi,verdetzuri si maslinutze

Voi ce vreti sa face-ti bun de papa pentru masa de Craciun?
Sa nu ma bateti da vreau si eu sa stiu ce face-ti voi poate schimb ceva la mine in meniu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput