Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hmmmmm!!!!! nu stiu cum va fi! cel putin 1-2 pauze sigur vor fi. muci mai are, i-am pus karvol si picaturi in nas, respira bine, de tusit mai tuseste dar azi noapte nu l-am auzit deloc tusind.
in schimb m-a trezit fata ca i s-a terminat apa din canitza. o intreb daca ii este sete si mai vrea apa, imi zice ca nu vrea apa dar e goala cana, de asta m-a chemat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Imi pare ff rau ca nu am putut veni. Incerc sa-mi imaginez scenele ... si vreu mai multe detalii...

Am avut o zi extrem de grea si incarcata, am dat bataie sa termin tot ce ramasese in coada de peste pe anul asta, la serviciu ma refer. Dar si rasplata a fost pe masura. Au trimis banii cei de la Telesport, cu bonificatia de rigoare iar sefii de la firma au pus si ei un cadou consistent in tolba mosului. Plus liber pana in 7 ianuarie!!!!

Katik dau eu un tzar, merci mult ca nu m-ai uitat cu lucrusoarele. Poate maine dupa amiaza??

Maine la 11 vine Mosu la tati la serviciu si duc spiridusul la serbare.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

dana, in principiu e ok. eu ma mai circul dupa cumparaturi dar vorbim. iau la mine pachetul ca poate e asa mai usor.
felicitari pt prime, deci are ce cara mosu' saracu'!
si la noi la servici vine miine mosu' dar vedem doar pachetele ca pe mosu' nu-l vedem, nu exista serbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Danutza !! ce fain e sentimentul cand 'tragi' tot anul dar macar stii pentru ce!
bravosss!! sa-ti traiasca sefu'

apropo de Figo, Lore, nu trebuie mai accesibil sau cum ai zis, e nashpa daca e accesibil cu Figo nush daca mi-as putea tine labele acasa
Dana, intre timp raman in visare.stop. imi imaginez ca fac impulsuri garla.stop multam de numar de telefon.stopvrem detalii ce-ti aduce mosu de prima asta.STOP

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

ioi, iara telegrafic, mai!!!!ntz!ntz!

Mergi la inceput

Katik te sun eu eventual in jur de 1 dupa ce termin cu serbarea. Ba la TVR vine mosu, de ani de zile acelasi coleg, mai in varsta, cu ovoce ragusita, face pe mosu. Pana acum spiridusul l-a cam tratat cu timiditate da anu asta a anuntat ca ii canta cantecel!

Mariaa pai concret cadou mare lucru din bani nu va fi. I-am luat deja spiridusului pantaloni, helanca si bluza noua pt serbarea de maine si dac tot am avut bani i-am luat din alea de fitze, va mai fi miniconcediul de la munte unde se duc alti bani, tragem gazul pana in ap - 10 milioane, RCA -ul la Logan, diverse "gauri de astupat" si as vrea sa mai ramana si ceva de pus deoparte.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

dana, ok, vb miine!
de-abia astept sa vad poze cu spiridusul la serbare!!!!!
na, ma duc acum la nani ca mi-e tare somn. sotzu' e la o adunare cu ceva voluntari pe la un club, nu stiu cind vine, profit si eu...
somn usor sa aveti!

Mergi la inceput

Katik bine ca zisesi, am uitat de poze!!!! Bine ca ai spus sa nu uit sa luam si un aparat. De filmat filemaza gazdele ... da vreau si poze. Noapte buna, somn usor!

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Scuze ca intru abia acum.

Va multumesc pentru tot si si
Nu imi pot imagina zilele fara voi. Of , unde ati umblat atatia ani de cand sunt in Timisoara?

Emma este foarte incantata de cadouri si de intalnire.
Mi-a facut mare placere sa observ ca ii plac copii ... copii care nu ii cunoaste. A fost foarte interesata de Maya si am vazut in expresia ochilor ei ca foarte grijuliu s-a purtat cu ea si nu stia ce sa ii faca ca sa o faca sa se simta bine.
Primul lucru cand l-a vazut pe tati i-a zis:"pfoai tati stii ce m-am distrat! Ne-am intalnit cu tipele de pe fouum. Pfoai , stii ce fain a fost! Si am primit exact ce imi doream , hai sa iti arat!"

Cum sa va povestesc ... ma uit in jur si vad cum arata casa ca dupa taifun. Dar asta nu conteaza , Emma a fost foarte fericita.
Nu mai vroia sa plece de acolo. In drum spre iesire a sarit din carut ca sa danseze cu anda ... nu conteaza ca are gips si ca era in sosete
Parca toata lumea era a ei ... si ea chiar asa simtea.

Va multumesc mult ca ati venit si ca ne-am intalnit , va multumesc ca ati fost langa noi chiar si cu gandul. Sunteti exact ce nici nu am gandit vreodata.
Va si va si sper ca Dumnezeu sa va aiba in inima si sa va ocroteasca pe voi si familiile voastre.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...Timisoara...

Gata cafelele...
Fara frisca...fetele stiu de ce...

Aida, ne-a facut tuturor mare placere, sa daruim...sa o vedem pe Emma fericita, iar daca am reusit, macar putin, sa o facem sa danseze, sa rada, inseamna ca ne-am atins scopul...
Si noi ne bucuram ca va avem aproape...

Ana, cum te-ai distrat? hai sa ne zici...

Eu il astept pe Radu, bem o cafea, apoi plecam la printesa, sa impodobim bradul...

Aveti capitol nou...editia de craciun 2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput