Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
Mie ieri de la pranz nu mi-a mers forumu.
Ieri am cumparat cadourile pentru Paul, mai trebe sa iau hartie sa le impachetez, trebe sa iau cadoul pentru tata si cam atat...
Pisicuta, eu am stat in Mehala ... acum stau ... ca m-o pus saracia sa joc la loteria vizelor ... glumesc
Lore, ma bucur ca Laure e bine.
Doris, frumoasa poezie, bravo Ines. Intro- seara ne-am uitat la pozele de la Cina de la ziua lu' Ines si tu stii ca Paul si-a adus aminte tot
Gagici va pup, fug ca trebe sa-l trezesc pe Paul sa merem la scoala
Revin
Silvana si Paul
Poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danitin spune:
Salutare, salutare. Am trimis si SMS dar daca tot sunt in fata calculatorului profit de ocazie sa-mi cer scuze ca nu ajung la ora 18 dar s-a anuntat sedinta cu ambii doi sefi. Daca am mirosit eu bine e vorba ca de maine avem liber si ceva prime asa ca, va dati seama, nu pot sa lpisesc.
Va salut asadar pe toate si daca mancati si daca beti si daca va distrati ganditi-va si la mine.
Cum spuneam, se pare ca de maine am liber de la servici no. 1. La Telesport s-ar putea sa se mai iveasca ceva daca vine Paul Codrea, Contra sau Chivu acasa de sarbatori. Oricum am promisiuni ferme de la sotior ca bagam o excursie la munte inainte de a se termina anul asa ca abia astept.
Pupatzi si din partea mea matza mica si dulce. Aida pupici multi si tie si multa sanatate amandoura!!!
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lormi/Lormi.jpg)
Lormi spune:
Saluti gagici!Acu ma pregatesc sa merg la scarbici,ultima zi ,pupati-o pe
mica din parte mea dar si pe mama ei,multa sanatate si multe bucurii.Mi-as fi dorit tare mult sa fi venit si eu cu voi
.Va pupez pe toate si va doresc distractie placuta!
Lormi
silvana75 spune:
Claudia se pare ca inca esti moderata, vad ca ai postat dar nu se poate citi mesajul.
Fetelor, n-ati ajuns inca acasa?
Silvana si Paul
Poze cu noi
Mariaa spune:
am ajuns eu, sara buna!
o zi nebuna incheiata insa tare frumos!
claudia, posteaza si tu bla-bla-bla si tra-la-la primele 10 mesaje, unul dupa altul...nush, o idee, sa nu pierdem nimic si sa mearga mai repede!
pacat ca nu ati putut ajunge Lormi si Danutza...pentru reactie Emma merita Oscarul! un val de bucuriee mareeeee cu ochisorii mari si chitait de matz si pe urma lacrimi de crocodil de emotii...si da, creca are nevoie de role Aida
Emma se misca ametitor cu tot cu ghips
apropo, Lormi, cum stai cu 'exercitiile'? poate va prieste zapada din Alpi
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Mariaa spune:
si ca sa adaug...Cristinuta si Maya au fost bestial de scumpe si de data asta! news on town: la vara aveti liber, la piscina cu voi, cupii consemnati la 'sedinta' cu Oscar in curte
*nota : Oscar de data asta e catelul, nu premiul
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
katik spune:
am ajuns si io tare devreme acasa dar cu copilu' atomic nu se poate sta intr-un loc mai mult de 10 minute(cu indulgenta)
, plus ca noi cu muci si tusit nu aveam ce cauta acolo. data viitoare, cind va fi cald si frumos afara, facem ointilneala undeva cu toti copilutzii si de ce nu, sotzii si atunci ne desfasuram in liniste
. krisztina m-a tot intrebat de ce n-a putut sa se joace cu emma si maya, ca tare ar fi vrut
. a intelesa care e miscare dar tot greu este cu explicatul
dana, imi pare rau ca nu ai putu sa vii dar imi pare bine de vestile bune (prime!!!!).tu prin lipovei nu ajungi sa-ti dau pungulitza cu lucruri? da un tzignal, acum ca vei fi libera sau ce sa fac, iau punga cu mine in masina, poate ne-om gasi prin oras?
lormi, concediu!!!!cooooollllll!!!!!
mariaa, nici tie nu ti-ar strica o tura de exercitii! ti-o trimit pe fii-mea cind o apuca .
silvana, ce-i cumperi lui tati?
katik spune:
mariaa, asta da veste buna(pentru noi). da' pe robi nu pot sa-l trimit la sedinta cu oscar?????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Da, vin si eu cu o mica completare la ce a descris atat de frumos Maria...
Nu voi uita niciodata gestul pe care matza l-a facut, sa-si frece manutzele de emotie si bucurie...
A fost asa naturala, scumpa si dulce...
Emma sa te bucuri de ele...
Si na...nu ma pot abtine...ce sa fac...tre sa o complimentez pe Ana, azi era atat de frumoasa, machiata, eleganta, asortata, cu o manichiura faina, ce mai...Doamna de Doamna...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories