Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)
Raspunsuri - Pagina 15
lore03 spune:
Salutare fetele!!!!!!
Laura merci pentru cafea si clatite
Aida imi pare rau ca nu pot veni diseara dar Laura nu este vindecata complet si trebuie sa merg cu ea la control.Dar te pup si data viitoare vin sigur
.
Maria lasa-l mai de Figo ,cauta unul mai disponibil.
Pisi ,Laura este mai bine.
Sunt la lucru ,sunt obosita,azi noapte am fost la cumparaturi in Real si tot nu am cumparat tot .
O zi buna si distractie placuta diseara.
un suflet trist
katik spune:
noi am cumparat laptop pt fata ieri
asta a fost un punct de pe lista pt mos craciun. si am mai rezolvat un punct: trusa de dentist si cu astea doua s-a terminat bugetul, dar mai sunt si rude
katik spune:
lore, si noi am fost ieri pe la cumparaturi, la metro am gasit o parte de jucarii, la selgros cealalta parte, la real era aproape gol la cap jucarii, l-am gasit doar pe "Bucuros", din colectia de pitici.si, cum zici, tot n-am cumparat tot.
mai am de cumparat carnatele, astea de la giroc de la aida si legume/fructe din piata+varza murata.
va dorim sa fie bine la dr, sunt convinsa ca asa va fi!!!!
va asteptam cu vesti bune!
Pisicuta spune:
Fetele mele,
nici eu n-am reusit sa cumpar jucarii la copchii si mi-e groaza de ce-oi mai gasi prin rafturi, dac-oi mai gasi ceava...
Problema este ca nici nu am idee ce vor anul asta pruncii, ca Bady al meu, sursa mea de inspiratie, se suceste in fiecare zi si azi vrea una, maine alta, de nu mai stiu care-i adevarata lui dorinta!
Lore, ma bucur ca Lauruta-i mai bine! Pup dulce la voi, sa va treaca intr-o clipita viruseala!
Pisicuta, de 2 X mamica!
katik spune:
pisicuta, pai si la noi e cam asa cu fata, cu suceala
drept urmare, am luat cite ceva de pe lista, om vedea cum va reactiona
Ana68 spune:
Salutare si de la mine,
Eu ma simt tare rau azi...am luat aseara un ketonal si mi-a facut tare rau,stare de voma si ameteala si am stat pe sfanta buda la greu....Ieri ne-a recoltat sanje la servici si taman la mine mi s-a spart vena,asa ca am mana mov si ieri ma taiau toate sentimentele posibile de durere...am dat cu hematotrombin si gel cu arnica...si ketonalul mi-a pus capac.Nu prea pot sa indoi cotul,dar cum nu ati mai vazut drac mort...se cheama ca-mi revin eu.
Azi vine Mosu' aici la lucru...iar diseara chef la restaurant.Cum ziceam ieri,diseara la 18 caut sa vin si eu,macar 10 minute...
Na,va pup si sa aveti o zi excelenta...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Fac o pauza de aspirator si vin sa va dau un sfat, la cele care se tot razgandesc copii ce vor de la Mos... bey, pai voi nu ati dus scrisoarea la posta?
ca eu am dus-o pe bune, cu Ines de fata, asa ca sorry, ce scoate dupa, nu se pune...scrisoarea a ajuns la destinatie cu explicatia ca acum nu mai putem schimba nimic, ca-l inebunim pe Mos...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, coolll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noi am trimis mail si nu s-a intors deci inseamna ca mosul l-a primit sigur, a venit confirmarea
ana, off mai, tocmai acu te-o apucat si pe tine. sanatate mama, sa te repari repede ca ai un chef in fata
claudia74 spune:
Salutare,am observat ca mesajele mele sunt MODERATE de zor,am raportat si la moderator,am scris si email dar intr-adevar trebuie sa am rabdare poate dupa ce postez vreo 10 mesaje nu vor mai trebui moderate,azi am vazut ca sunt postate mesajele mele din 18 dec,pana acum nu au putut fi vizualizate,nu prea am vreme de troci,tre sa merg imediat la spital la fiica-mea,ieri a fost operata (nu cred ca ati citit) de mandule si ia fost ft rau ieri toata ziua a vomitat,nu a putut inghiti nimic,a avut perfuzie deci a primit ce ii trebuie organismului sa nu se deshidrateze,in fine asta e stiu ca si eu am trecut prin asta acu vreo 8 ani,se regenereaza greu locurile taieturii,merg imediat la spital si stau pana seara cu ea.Pai de Pasti o sa vin cu fiica-mea sa ii fac Pass dar nu vom putea sta de Pastele ortodox ca atunci incepe deja scoala aici,da am noroc ca v-am descoperit,intr-adevar ma simt mai aproape de casa cu voi.Pusi
Pisicuta spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Fac o pauza de aspirator si vin sa va dau un sfat, la cele care se tot razgandesc copii ce vor de la Mos... bey, pai voi nu ati dus scrisoarea la posta?
ca eu am dus-o pe bune, cu Ines de fata, asa ca sorry, ce scoate dupa, nu se pune...scrisoarea a ajuns la destinatie cu explicatia ca acum nu mai putem schimba nimic, ca-l inebunim pe Mos...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Super idee! Merci fain!
Asa am sa fac si eu! Noroc cu experienta altora, ca mai invatam si noi, novicele!
Anita, imi pare tare rau ca nu esti bine , dar fii tare, si-arata-i ca tu esti seful, nu pardalnica asta de bolejnita! Haleste-o cu fulgi cu tot!
Pisicuta, de 2 X mamica!