Bucurii de sept-oct 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 20
lilina spune:
MamiLili, ce frumos ai zis tu "careul de asi"
si eu am doar cateva prietene, insa, din pacate, cele din careul meu de asi s-au evaporat subit....n-am avut parte de gasti misto in timpul anilor de studii (ce pompos m-am exprimat)
iar sunt singura cu un pahar de vin rosu si ma uit la telenovela si IAR stau pe triburi
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
lilina spune:
azi am avut niste dureri de cap cumplite....eu sunt dependenta de cafea si daca nu beau intru in transa.
asa patiti si voi ? sau boala mea chiar e grava :(
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
scumpik_lui spune:
mersi Lili de ajutor, i-am dat un tub intreg dar dizolvat in apa, ca asa nu vroia sa-l ia. Nu pot spune ca e racit, ci doar stranuta tare des, si am zis sa nu-l las sa raceasca acum de sarbatori
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by lilina
azi am avut niste dureri de cap cumplite....eu sunt dependenta de cafea si daca nu beau intru in transa.
asa patiti si voi ? sau boala mea chiar e grava :(Lilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
cred ca e dependenta...asa patesc eu daca nu beau cola/pepsi. Dar acum am 3 zile de cand nu am mai baut nici macat o picatura si inca nu m-a durut capul. Sper sa reusesc sa ma las
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
va las ca plec la nani.
Noapte buna si somnik dulce. Va pup pe toate si pe ingerasi
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
lilina spune:
of, cola asta....boala curata
eu nu beau sucuri decat f.f.f...rar...cred ca beau maxim 5 pahare pe luna...cred ca beau mai mult vin sau mai multa bere decat suc
deci nici eu nu-s prea 'sanatoasa'
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
itzy-bitzy spune:
Baaaauuuuuuuuuu
Hopa stai asa ca am cu cine vb in seara asta...ce faceti dragutelor n-aveti somn?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Hai mai ce-ati facut ati plecat la culcare cand credeam ca am cu cine barfi un pic...
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Nu mai scriu nimic ca tre sa deschida cineva capitol...si eu nu stiu..
pup si vb maine mai mult...
Itzy-Bitzy
cu
lilina spune:
eu nu ma bag la deschis capitole
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe