ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-26

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

unducthable, esti inca pe injectii? Daca da, atunci nu lua vitex, vitexul poti sa incepi sa il iei doar dupa ce revii la normal si ai menstruatie. In schimb, pulbere de orz verde poti sa iei, are o gramada de vitamine si minerale, de care ai nevoie oricind. Eu am luat timp de 3 luni de zile, pentru ca atita m-a tinut provizia de acasa, iar in Elvetia n-am gasit asa ceva.
Eu ceai de napraznic n-am luat, am baut in schimb ceai de cretisoara de care am citit ca e bun pentru sustinerea sarcinii.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

multumesc pentru mesaj

am terminat ultima injectie pe 9 decembrie, de 2 saptamani

am notat sfaturile tale, voi tine cont

multumnesc si Craciun Fericit !

Diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

MadaS ,sunt absolut convinsa ca traiesti o drama...Nici nu vreau sa ma gandesc cum e.E cumplit.Poate ca e cea mai urata poveste din cate am citit.Dar da-mi voie sa-ti dau cateva explicatii.Ne doare putin ca ne certi despre cum merg treburile pe forumul nostru.Nu stiu daca ai retinut,dar capitolul se numeste "Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe".Asta inseamna ca luptam cum putem noi mai bine sa o invingem(eu sunt una dintre norocoase,la mine nu s-a confirmat endo).Dar sunt absolut convinsa ca gandirea pozitiva ne ajuta pe toate.(tu ar trebui sa sti asta mai bine ca oricine,inteleg ca esti de formatie psiholog!!!).Fiecare dintre noi traieste o drama(pastrand proportiile!).Drama este pentru fiecare dintre noi z1,drama ar fi pentru Boo daca fiv-ul ei nu ar reusi,etc.Sunt convinsa ca intelegi ce vreau sa spun.Si atunci,toate discutiile noastre sunt importante daca ne ajuta sa gandim pozitiv si sa nu mai bocim in fiecare zi gandindu-ne ca nu vom deveni mame.Asa incat devine important si cum e vremea la Cluj si daca la Oradea e isteria asta generala legata de culoarea mov si ce iaurt face bine la un regim pentru endo.
Cat despre sfaturi medicale...mi-e greu sa cred ca vreuna dintre noi este atat de bine pregatita.Avem pregatire superioara o mare parte dintre noi,dar nu stiu daca vreuna este medic ginecolog.Eu sunt absolventa de Ac de Politie si de Comunicare, mi-e greu sa cred ca ar interesa pe cineva aici cum sta treaba cu cercetarea la fata locului sau cu formarea imaginii publice a liderului politic dar cu siguranta,fiind femei ne putem bucura toate de lucruri marunte,femeiesti.Si asta ne ajuta sa ne depasim problemele...
Asa ca te rugam mult sa ne intelegi,sa ni te alaturi,sa incerci sa uiti de boala alaturi de noi,sa ne ajuti sa gandim pozitiv.Pentru ca probabil tu poti asta mai bine ca oricine.Iti doresc din tot sufletul sa te insanatosesti cat mai curand,sa redevii puternica si sa ne dai lectii de optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenutel spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari.
pt. Hera 25Ciclul mie mi-a revenit repede. Dupa ultima injectie de diphereline am luat o luna anticonceptionale logest, ca sa-mi provoace ciclul.
Ceea ce nu stiu este care este perioada de repauz dupa un avort spontan, vreau sa spun cat trebuie sa astept pana pot incerca sa concep din nou un bebe.
Monitorizarea am facut-o la Baia Mare, si medicul de aici mi-a spus ca dupa o luna doua pot incerca din nou. Eu cred totusi ca perioada e destul de scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Intru si sa va salut , imi lipsiti ,dar ce sa fac acum s-au ingramadit toate...
MadaS...e cuplit prin ce ai trecut, DD sa fie cu tine.
Eu ,cel putin, am nevoie de discutiile astea lungi si aparent pe langa subiect, ma ajuta sa merg mai departe si sa-mi pastrez optimismul ca intr-o zi sa pacalesc putin endo si o sa am bebelinul mult dorit, am nevoie de prietene care inteleg prin ce trec si pot sa ma sustina atunci cand "omul negru" imi intuneca mintile.Iti multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta.
De spus ar fi multe , dar ma opresc aici...am gasit niste cuvinte frumoase si merita sa le cititi :

"Cele mai pretioase daruri de Craciun pe care le poti da celor dragi tie sunt cuvintele si faptele de dragoste, compasiune, iertarea, aprecierea, intelegerea si acceptarea"

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Si eu la fel am nevoie de discutiile astea. In timpul tratamentului cu Diphe a fost cum a fost dar acum parca e mai rau, nu din punct de vedere fizic, ci moral.
Pur si simplu nu mai am rabdare. Si stiu ca nu fac bine deloc.
Ce ma voi face cand vor trece lunile si bebele meu mult asteptat nu va veni?
Nu stiu da e greu. Si am nevoie de voi fetele de pe forumul asta, am nevoie de vorbele voastre frumoase, de povestirile voastre, caci altfel nu stiu cum as trece.
Aici pe forum m-am bucurat pt reusita fiecarei fete si am plans pt nereusita altor fete. Asa ca nu stiu ce m-as face fara voi fetelor dragi?
Cu ajutorul vostru vom putea trece cu mai multa usurinta pt fiecare z1. Asa ca eu aici ma simt cel mai bine, chiar dc uneori mai mult citesc decat scriu. Dar probabil ca dea acum inainte voi scrie mai des, pt ca am nevoie de sustinerea voastra.
Va pup pe fiecare in parte, fara exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Boo ma bucur ca totul a mers foarte bine pana acum si astept cu nerabdare anul nou sa aflam vestea buna. Tin pumnii si ma rog pt tine!

Aerlilian imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar cu Z1 vine o noua speranta si e foarte bine ca esti mai optimista si nu ai lasat sa te deprime prea mult z1 cea urata. Hai ca acum de sarbatori sunteti mai relexati si poate se intampla luna asta.

Romanitza asa cum ti-am mai spus e foarte bine sa faci laparo, vei trece usor si cu bine si peste asta si dupa aia sigur va veni bebele. Daca mergi la medicul meu, sunt convinsa ca te va ajuta, e specializat chiar in laparoscopii, asa ca sigur va face treaba buna. Trebuie sa fii optimista.!

Hera va veni ciclul si la tine, mai putina rabdare si nu te gandi ca vei sta cateva luni si nu va veni bebele. Gandeste-te ca va veni!

Lucia ma bucur ca esti bine, sper sa ne auzim vesti bune si de la tine cat de curand.

Alexa Ioana nu pot sa inteleg cum de nu au facut biopsie la chisturi ce au scos, trebuia facut obligatoriu, asta chiar ca e lipsa de interes si neglijenta din partea medicilor sau nici nu stiu cine e de vina pt treaba asta. Oricum, sa speram ca totul e ok, ma gandesc ca e foarte greu sa stai linistita in conditiile astea dar trebuie sa ai incredere ca esti bine si nu e nimic grav.

Madas imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, e groaznic, dar bine ca macar s-a terminat cu bine. Si eu am facut analiza aia de sange CA125 dar nu stiu cat mi-a iesit ca medicul nu mi-a zis decat ca e ok. Desi aveam endo de stadiul 4. Se pare ca la boala asta nu te poti lua nici dupa simptome, nici dupa analize din pacate. Si ai dreptate ca se discuta multe alte chestii pe forum, dar eu zic ca nu se poate sa ne limitam doar la informatii medicale pt ca pt multe dintre noi forumul reprezinta ajutorul de care avem nevoie, discutii cu cei care ne inteleg cel mai bine, incurajari si sfaturi. Aici s-au format prietenii intre multe fete si daca discutiile astea ne ajuta pe fiecare, nu vad de ce am renunta. E drept ca e mai greu sa gasesti o informatie cand cauti, dar poti sa pui o ontrebare si sunt sigura ca cele care sunt bine documentate vor raspunde imediat. Iti doresc sa-ti revii repede dupa operatie si sa mai treci pe la noi sa povestesti ce mai faci si cum te simti.

Ancaoradea multumesc de intrebare,eu sunt bine acum, de o saptamana nu am mai avut tensiunea peste 120, asa ca e bine. Incerc sa mananc mai nesarat, e greu dar ma voi obisnui si cu asta.

Lenutel imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat, viata e asa de cruda uneori, dar trebui sa mergem mai departe orice se intampla si sa nu pierdem speranta.

Fetelor, va pup pe toate si haideti careva cu o veste buna sa avem ce sarbatori. Daca nu, mai asteptam pana ne da Boo vestea.

Monica 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Astazi iar am avut o zi grea...La mine la serviciu a fost serbarea de Craiun.Toti colegii au venit cu copiii,cadouri,Mos Craciun,colinde...a fost superb.M-am jucat cu doua fetite dragalase iar una dintre ele m-a mangaiat pe obraz si mi-a spus "ce buna esti cu noi...".Mi s-au inmuiat picioarele,mi-au dat lacrimile...stiti voi...tot tacamul.
Uite de-aia am nevoie de voi,pt ca stiu ca ma intelegeti,pt ca stiu ca ati fi simtit la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

sunt in concediu.........sunt in concediu...........pana in 3 ianuarie.........
Azi am fost la o casa de copii sa ducem cadouase si papalica si bunatati la bietii copilasi.In plus am dus si niste copii de la Palatul Copiilor sectia de teatru ca sa le mai oferim si putina distractie..........erau atat de draguti......nu mi-a venit sa cred.Erau 3 copii frati,6,7,9 ani si care sunt adusi acolo de vreo 5 ani.Si m-am gandit...........e corecta viata asta?De ce mama lor a putut sa faca 3 si sa nu poate avea grija de nici unul si altele se chinuie atat..........nu e corect.Cel mic era mortal.....toti erau dar ala mic.......m-am topit.......si m-am gandit ca pana la urma e asa nedrept pentru ei.......singura lor sansa este sa ii ia cineva pe toti 3........daca ar lua numai unul ar fi cred o tragedie....intr-un fel ma simt impacata ca i-am ajutat cu cat ne-a lasat bugetul,intr-un fel m-am intristat .........cat de nedrept.......Si ma gandesc tot mai intens la infiere.........pana la urma de ce nu ai ajuta un puiut amarat si vai de capul lui.........
Pupicesc fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Neata

si eu sunt in concediu pana pe 3 ianuarie.

De cand am fost la aceasta doctora , atat de sufletista si care m-a ajutat cu sfaturi medicale, dar pe cale naturista, timp de 3 ani, de cate ori am avut nvoie, ma simt ffff bine.

Cine este interesata pot sa ii spun cum sa ajunga la ea , sa ii explic. Si cele cu care vorbesc , vom vorbi cand mai avem timp, dupa sarbatori , ca sa va spun cum ma ajuta , totul este stiintific si efectiv ma ajuta , ma duc la ea cu o migrena imennsa si cu ajutorul acelui aparat de acupunctura plec far nimic, foarte relaxata. Nici eu nu am crezut , si acuma doresc numai aceasta terapie. Ne poate ajuta in multe multe probleme, inclusiv somn si asa mai departe, plus sistem imunitar.

Sambata mergem la Asezamantul Sf. Luca, la azilul de batrani , cu tinerii ortodocsi de la ASE-Cibernetica, si eu si sotul, sa cumparam fructe multe.

Duminica mergem la bunici ... de-abia astept.

Odihna si vizte la parinti plus prieteni . Plus meditatie cu cei doi baietei mici, la engleza, deci saptamana viitoare stau acasa dar nu stau .

Si acuma am rochie de mireasa , caut in cartier o Biseriica sa programez cununia religioasa in ianuarie.

cam atat , despre viata mea , va pup, sanatate si bucurie,

Diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput