ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-26
Raspunsuri - Pagina 17
mada23 spune:
Ioana...tu esti urmatoarea, in februarie urmezi, ma rog pentru tine 

, apoi ne predai stafeta noua
, anul acesta o sa fie plin, am inceput bine 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png
mada23 spune:
Andreyutza...un leac babesc dar care da rezultate foarte bune: frunza de varza verde strivita putin, iti ia durerea cu mana.
Si eu cand imi vine incep sa fac polidin
, tre sa-mi cumpar varza multa :))
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png
blahblah spune:
Lucialu, incerc sa ti raspund, desi nu cred sa fie de mare ajutor
Ce am citit eu contra aderentelor era valabil imediat dupa operatia de endo, in prima saptamana. Eu una am inceput sa iau aspirina abia cand am ajuns acasa, pt ca eram cam imobila si-mi era grija de tromboza. Continui sa iau aspirina si azi, gandind ca nu strica si poate poate ajuta.
Uite aici link-ul
http://humrep.oxfordjournals.org/cgi/reprint/13/6/1486.pdf
"Postoperative adhesion prevention with low-dose aspirin"
Si eu am avut aderente solide de la endo (dr a zis ca incepuse sa transpire :P), dar au trebuit rezolvate operativ. Nu la ele ma refeream, ci la cele inevitabile datorate leziunilor intraoperatorii. Orice leziune in timpul operatiei poate sa se lipeasca de ceva atunci cand se vindeca. Dupa cum spuneam, trebuie vazut dinainte si vorbit cu dr pt ca aspirina afecteaza coagularea sangelui si cine stie ce mai iese dupa aceea...
In prima zi cand m-am dus la spital a venit o prietena cu mine, dar a plecat seara si in rest am fost singura in spital si acasa. Nu cred ca ar fi functionat in Ro...
Kia spune:
Buna fetelor,
Va urmaresc demult timp dar scriu foarte rar.
Am si eu o intrebare. Ati incercat acupunctura pentru vindecarea (ameliorarea endometriozei)? Eu am inceput acum in ianuarie (am facut 1 sedinta) si vreau sa merg pe calea asta ca vad ca alte sanse nu sunt. O fi dat rezultate la cineva?
Toate cele bune,
Alina
andreyutza spune:
Ana-Alexia, Mada23, va multumesc mult pt. raspunsuri!!!
Diana, asteptam sa ne povestesti de cununia religioasa!

Vreau o minune, vreau o minune-n viata mea!!! Criss
lucialu spune:
Ioana
multumesc ca te-ai gandit la mine
.Dar eu sunt un porcusor comod
si nici macar nu mi-am batut capul cu tehnici de continuare a capitolelor.M-am obisnuit sa mi se de-a de mazgalit si m-am naravit asa...
In plus nu cred ca voi fi foarte activa pe forum pentru ca am si eu planurile mele de inceput de an
si n-are sens sa incurc mersul lucrurilor aici.Incerc sa va am aproape,sa tin un ochi pe voi,sa nu pierd momente cheie prin care veti trece,dar si sa fiu relaxata si nestresata de odioasa zi 1.Chestie care nu se prea poate daca voi atarna toata ziua pe forum,pentru ca ma voi gandi
mereu si numai la BB...Incerc sa ma bucur de viata(si imi iese)
,mai ales ca acum am primit si vesti bune.Inca o data iti multumesc din inima ca te-ai gandit la mine!
Blahblah
deci e vorba de aderentele obisnuite sa zic asa...Speram sa fie totusi ceva si pentru cele date de endo,dar asta este!O sa citesc si iti multumesc ca mi-ai raspuns atat de prompt!![]()
Mie mi-a lasat in burtica un lichid care sa formeze un fel de bariera sau ceva de gen,sa pluteasca ovarul cu problema in el ca sa nu se lipeasca datorita manevrelor operatorii de dezlipire.Mi-a spus ca dincolo ar exista si un gel (costisitor pentru noi in spital) care ar face aceeasi chestie si care se pune tot in timpul operatiei de catre dr-i.Eu am primit in spital antibiotice intravenos si antiinflamatoare(care sunt bune la o adeca si pentru aderentele obisnuite),acasa am continuat cu antiinflamatoare,iar la o saptamana de la operatie am inceput sa iau de la mine putere ovulele Cervugid-12 la numar care sunt foarte bune pentru multe.M-am sfatuit si cu Anca de la subiectul nostru care este in domeniu medical si mi-a spus ca n-am facut rau,dimpotriva.Ah!si in seara de dupa operatie am eliminat cu dureri multe un cheag maaaare si negru si lucioooos cum nu mai vazuzem pana atunci.Ceva o fi fost
.Sa stii ca personal am tras niste concluzii de cand sunt pe forum si sunt unele chestii pe care le avem in comun atat fetele cu endo sau cu fibrom sau cu PCOS:estrogen in exces,progesteron mic iar ca efecte tot felul de excrescente pe instalatiile noastre.Chestia asta a dus la a "fura"de ici de colo din ce au descoperit fete istete ca remedii naturiste si nu numai.Am mai spus ce am luat si mi-a facut bine sigur-sigur.Pentru ca fix inainte de operatie am luat vitaminele si mineralele mentionate plus ceiuturi si mi-au iesit hormonalele bestial!N-am luat homeopate in acea luna ca sa nu influentez analizele cumva sau CM.Si asta a fost cea de-a doua laparo cu vesti muuuuuult mai bune ca prima data.
Sper sa nu mai treci prin nimic urat de acum incolo,sa vina soarele si pe strada ta asa cum isi doreste inima ta si te admir pentru curajul de care ai dat dovada sa infrunti totul tu cu tine!Sanatate maxima!
Mai vreau sa adaug ceva tot legat de "puntile"nostre comune sa zic asa.Esti ce-a dea 2-a persoana care a aparut in timp scurt din pacate...cu 2 dintre afectiunile mentionate impreuna:fibrom si endometrioza.La TV am vazut o femeie care se confrunta cu infertilitate cauzata de endometrioza si PCOS.Chestia asta vine din nou din pacate in sprijinul la ce am spus mai sus.Probabil ca dereglarile hormonale sau cauzele care duc la afectiunile mentionate au parinti comuni,sa spun asa.Nu stiu cat ma coafeaza dpdv medical chestia asta pentru ca imi prind urechile,nefiind de specialitate medic de nici un fel,dar ca remedii naturiste/homeopate care la unele fetele au dat rezultate in mod sigur pot"proba".Am mai povestit:in cazul televizat era vorba de acea femeie cu endo si pcos dar si de o alta cu endo,ambele facand parte dintre pacientii care s-au sus la o clinica de dezintoxicare,unde era inclusa si aceea pe baza de clisme(eu n-am incercat...but never say never
).Coordonatoarea(una dintre ele) confruntata la randul ei cu probleme de infertilitate in trecut mentiona importanta detoxifierii corpului si folosirea unui regim alimentar sanatos si in vederea mentinerii glicemiei/greutatii in limite normale.
Alina
tu intrebi de acupunctura.Gabita nu mai scrie de mult aici,dar ea mergea la un domn chinez si facea acolo acupunctura.Din pacate mai multe nu stiu sa-ti spun...Ba da stiu:bine ai venit printre noi!
Si sanatate si tot ce iti doresti!
Si inca o observatie mai as avea de facut.Stiu ca durerile erau date si de nr de prostglandine care au legatura si cu alimentatia.Dar la mine au fost si pe baza de stres.Ori de cate ori eram mai nervoasa,stresata,emotiva aveam dureri cumplite.Stim ca boala actioneaza si la nivel emotiv,psihic,de altfel dl dr.T mentioneaza acest lucru pe situl dansului.Este extrem de important sa fim stapane pe viata noastra si sa fim calme si optimiste. Nu stiu daca acupunctura (de ex) vindeca,dar cu siguranta orice tehnica de relaxare/de echilibrare a energiei noastre trebuie sa aduca un plus de bine.
Ancule
ai incercat sa prelungesti/reglezi faza luteala in mod naturist?Poti folosi ceai de napraznic asa cum recomanda naturistele noastre preparat,dupa ovulatie si poti sa iei Mastodynon.
Am intrat ca am uitat ceva
Hera
merci de raspuns!Pot sa iau progesteron dar mai stau un pic daca tu spui asa.Stiam ca ceva poate sa schimbe dar nu stiam cam cat timp.Oricum semne am de ceva vreme numa' ca nu mai vine porcu' si magaru'
.La tine probabil ca nu s-a eliminat tot diphe din corp.Stai linistita sa nu intarzie si mai mult pe baza de "nerabdare"
Si te-ai gandit bine:mergi la dr in ultima instanta.
Gata! nu mai scriu o luna!
ca m-am intiiiiiins si revenit!Iertati o baba senila
O fi pleonasm?![]()
Va doresc o zi excelenta!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
anca la multi ani!!! scuze pentru intarziere
28 de anisori sunt tocmai buni pentru o mami![]()
fetelor, ce ati mai scos capetele din barlog la vestile bune. ce-mi place![]()
eu pe troienele de azi am fost la eco de 20 de saptamani, a durat mai mult sa scot masina din parcare decat drumul pana la cabinet, si de frica sa nu raman blocata undeva, am luat una bucata tata dupa mine,dotat cu lopata, ca una bucata sot fusese retinuta la munci. m-am jenat sa-l invit pe tata sa asiste le eco, nu de alta, da sa nu se gandeasca iosup c-o fi tatal lui bebe, nu tatal meu
sunt nebuna, nu? da la mine niciodata nu se prinde nimeni ca e tata, ca eu sunt cu un cap mai inalta ca el, si tot timpul am auzit comentarii pe strada, cum c-am fi impreuna
bebe e bine, nu am reusit sa-i vad mutritza fiindca s-a jenat de nu se poate si s-a ascuns, a avut 2 palme si doua talpi in dreptul fetei,contorsionist de-a dreptul, cred ca vrea sa ne faca o surpriza![]()
am luat 8kg 
dar fiind pentru o cauza nobila, nu ma mai agit asa tare si avand in vedere ca am scapat
de suspiciunea de placenta preavia, putem sa mergem la sport, ceea ce vom si face incepand de maine.
haideti fetelor, puneti-va pe treaba ca se pare ca va fi un an roditor.
legat de documentarul "the secret", va invata baba cum sa faceti rost de el. pe DC++ se gaseste de downloadat, eu l-am tras aseara si a durat cam 5 min procedura. deci instalati-va DC-ul si gasiti puzderie de filme, muzici, si alte cele.
va pup pe toate,
ralu si tudor
-da, avem si nume, scrie si pe ecografie
a venit toamna...cu un bebe albastru
!!!
19+
drumul lui bebe
AMR
aerlilian spune:
Ralu drag,ma bucur din suflet ca sunteti ok si tu si Tudor al tau (super masculin numele acesta,imi place tare mult!!!).Asa sa o tineti pana la capat!!!
Lucia ,am avut un vis tare frumos legat de tine.Aparea pe acolo un cal alb(am inteles ca e tare bine)si numele tau alaturi de un Mihai intr-o inimioara...De unde pana unde...nu stiu,dar gandul era la tine...
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!!

Ralu_t felicitari pentru cele 20 de sapatamani!
Lucialu am inteles iubita, ma bucur doar ca nu ne abandonezi total! Stii ca si eu m-am mai rupt de forum, nu mai sunt la fel de activa ca acum doi ani, insa tot ma gandesc la toate fetele mele dragi de aici si nu pot sa nu intru din cand in cand, sa vad ce mai faceti! Faceti deja parte din viata mea!! Multa bafta in tot ce ti-ai propus (aflu eu ce pui la cale, stai linistita!
)si un an plin de vesti bune, i-ti doresc!!!
LilianaFi ce mai faci iubita, pe uinde esti???
Mada23 multumesc frumos de urare
, sa fie pentru toate fetele ce-si doresc un bebe!!
Boo vezi ca nu te-ai trecut pe prima pagina la gravidute, sau astepti sa te trec eu???![]()
Eu am inceput de curand cu anticonceptionalele si sunt un pic ametita de la ele si cu ceva dureri de cap, dar vor trece ele, cu gandul la scopul meu = FIV-ul norocos!![]()
alexia28 spune:
Ralu_t
burtica cu bebe Tudor
Ioana
ce faci? Nu am mai vb de mult timp. O sa fie FIVul cel norocos o sa vezi![]()
Boo cred ca ti-a adus noroc si injectia facuta de Liliana
Lucia, Mada
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
AMR 7 SAPTAMANI