ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-26

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

La mine a tipat ca am trecut dincolo de o linie , cand m-am dus sa imi scoata firele, imi spusese sa fiu fix la o ora anume, am fost , am mai asteptat , nu e nevoie sa te schimbi, Ana.

Dupa ce a tipat la mine, a disparut , m-am mai rugat de cate cineva sa imi spuna unde este doctorul, pentru fire si foaie de externare cu ddagnostic, a aparut si m-a dat in grija unei doctore tinere, nu o cunosteam. Nu m-a durut nimic la fire.

mi-a dat diagnosticul si mi-a spus pana nu imi vine CM sa nu ma mai vada

asa sa fie

eu totusi ma duc sub ingrijirea altui doctor de saptamana viitoare,

La Multi Ani pentru toata lumea !!!

Sanatate si sa nu mai avem parte de minciuni, necazuri, boli,, si tipete si asa mai departe .

Dumezeu sa ne ierte si sa ne ajute !

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Alexa Ioana,

multa sanatate , la cum am vazut ca esti de puternica , si ai un suflet cum rar intalnesc , cand vorbesc cu tine, simt ca nu vei fi rau, ca va fi totul bine, si te vad pe un drum spre vindecare. Cum ti-am mai spus si eu, ai facut operatia, o sa fie foarte bine, LA MULTI ANI !! alaturi de papusica ta cu ochi superbi, si Dumnezeu este cu tine tot timpul, si sper sa fie si cu mine , si cu toata lumea.

SANATATE !!! SI VESTI BUNE !!!

va pup,

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Primiti colindul?

http://www.youtube.com/watch?v=6Q2hGUyqH9A&feature=related

Sfantul Craciun sa va aduca in case si in suflet multa bucurie, sanatate, sperante, impacare, iertare, fericire, dragoste, alinare si tot ce va doriti.
La multi ani si sa fiti iubite!

Nasterea Ta Doamne sa ne aduca minunea mult visata. Amin.

Va iubesc si va respect. Numai bine.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Mada Primim colindul, cum sa nu! Iar diseara il asteptam pe Mosul, ca niste fete cuminti ce am fost
Dragele mele, va doresc in primul rand multa sanatate, voua si sotilor vostrii, putere de munca si rabdare, armonie si echilibru, ca sa fiti in forma ca viitori parinti
Nasterea Domnului sa va aduca, bucurie si lumina in suflete!
Craciun Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor iar sub brad sa gasiti cheia succeselor viitoare!CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Va doresc Craciun Fericit si Anul Nou sa va aduca tot ce va doriti!

Monica 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Dragele mele va doresc un Craciun Fericit cu multe bucurii, sanatate si implinirea tuturor dorintelor, in special cea de a deveni mamaici cu toate.
Eu mi-am pus dorinta in fata bradului, ca sa devin si eu mamica cat mai curand.
Va pup si Sarbatori Fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

CRACIUN FERICIT

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

am intrat sa va spun ca trebuie sa aveti incredere, endometrioza poate fi depasita! eu am endo, am fost operata si am ramas cu un singur ovar de la 20 de ani si acum am un baietel de 4 luni! l-am nascut la 34 ani, dupa 2 ani de asteptare, dar am reusit! si veti reusi si voi! am ramas insarcinata natural, fara tratament, la 1 an dupa o laparo exploratorie la care mi s-au scos aderentele.

va urez toate cele bune in Anul Nou si bebe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

ANDREAIOSIFesti cumva Mos Craciun plin cu vesti bune si incurajari?
Eu tocmai vroiam sa declar Z1,dar fara suparari ca stiam ca nu e nimic......totusi a fost stresanta perioada aceea cu inseminarile si cu sperantele.....imi era dor de o adevarata zi1 cu dureri adevarate
Eu am intrat sa va doresc (cu intarziere)SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE si sa ne auzim cu bine..........
Pupici la toate fetele din tot sufletul meu...........

Mergi la inceput