Fond de ten

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu folosesc acum Yves Rocher, sunt multumita
am folosit Max Factor, Radiant, L'Oreal, Avon...toate au fost bune
dar le mai schimb, ca ma plictisesc repede de ele

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Sa stii ca si eu tot de asta le schimb. De plictiseala. Sunt innebunita cand am un produs nou, abia astept sa il testez, sa vad cum e.
Vroiam sa trec la o alta etapa cu fondurile de ten dar am facut asta cu rimelul. Am luat Lancome in locul lui Max Factor si m-a dezamagit. Credeam ca o sa fie un "super rimel". Si s-a comportat la fel ca unul de 40 lei.
Ma mai gandesc daca sa dau 150 lei pe un fond de ten. Mai ales ca Max Factor se comporta destul de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Parerea maea este ca raportul 'calitate-pret' nu e intotdeauna foarte echilibrat,altfel spus,nu se justifica pretul ,si de muilte ori am surpriza sa iau ceva foarte scump in ideea ca tenul meu merita ce-i mai bun,si sa iau o mare tzeapa... s-a intamplat sa cumpar si cosmetice mai ieftine care sa ma satisfaca mult mai mult decat unele care ma costa o carutza de bani...asa am patit cu rimelul...am luat un l'oreal exagerate,si am primit cadou unul de la RRIMEL si unul de la oriflame.Credeti-ma ca cel mai mult mi-a placut ultimul...(care costa 5 ron!!! uncalduros si Sarebatori fericite!!

Iza & Matei 21-09-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Ma scutati;L'OREAL CU EFECT TELESCOPIC SI RIMMEL EXAGGERATE ,le-am incurcatsi si oriflame cat womann sau asa ceva...

Iza & Matei 21-09-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

super fond de ten lichid de la Biguine si de la Bourjois. Ultimul este chiar minunat.

34+ Tudor Gabriel
AMR 28 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, dar pentru cine accepta asa ceva si nu are de ascuns cine stie ce imperfectiuni ale tenului. Eu de exemplu, nu ma impac deloc cu Burjois.

Mergi la inceput