Fond de ten
Raspunsuri - Pagina 4
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by buli
max factor
age renew
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
nu merge pe ten mixt/gras, ingrasa tenul si luceste, daca pun pudra pe el se strange.

si unde mai pun ca in reclamele arata ca ascunde ridurile fine si de expresie...frectie la piciorul mesei, nimic mai fals
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
anda spune:
avand tenul mixt, da mixt raaau de tot :) am dat o avere pe tot felul de porcarii care nu mi s-au potrivit deloc. acu 2 luni mi-am luat matifiantul de la chanel. bun, fara miros, tine destul de bine, dar tot nu cred ca merita investitia pentru tipul meu de ten. inca mai caut. o sa incerc revlonul.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
rall spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Daca rog pe cineva care foloseste Radiantul -Time proof sa posteze o poza ,va suparati. In obsesia mea pentru acest fond de ten vreau sa incerc sa-l caut si cu privirea .,poate ca0l au si nu stiu exact despre existanta lui,pentru ca atunci cand intreb se uita la mine ca la ...farfurii zburatoare.
L-am pozat eu pe al meu:
http://i10.tinypic.com/7w75smr.jpg
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by rallquote:
Daca rog pe cineva care foloseste Radiantul -Time proof sa posteze o poza ,va suparati. In obsesia mea pentru acest fond de ten vreau sa incerc sa-l caut si cu privirea .,poate ca0l au si nu stiu exact despre existanta lui,pentru ca atunci cand intreb se uita la mine ca la ...farfurii zburatoare.
L-am pozat eu pe al meu:
mULTUMESC DIN SUFLET.INCEP SI EU CAUTARILE,DACA NU,DOAR SA AJUNG LA GALATI DUPA SARBATORI.LA NOI NICI URMA DE ASA CEVA .NIMENI NU ARE DOAR AU AUZIT DE EL.

Monikka
NinaR spune:
quote:
Originally posted by rallquote:
L-am pozat eu pe al meu:
Tot fond de ten Radiant am cumparat si eu, dar ambalajul nu arata asa, este un tub . Oare nu este la fel?!? Chiar sunt nedumerita.
Orice fapta isi are rasplata ei
Nina
rall spune:
Nina, tu ai spus ca ti-ai cumparat Lumi - Lift, asta din poza e Time Proof.
L-ai incercat? Cum e?
NinaR spune:
quote:
Originally posted by rall
Nina, tu ai spus ca ti-ai cumparat Lumi - Lift, asta din poza e Time Proof.
L-ai incercat? Cum e?
Sunt multumita de consistenta/calitatea produsului, nuanta este foarte naturala dar imi doream o nuanta cu aspect de ten bronzat.
Nina
NinaR spune:
Am facut o fotografie cu fondul de ten dar nu stiu cum sa o pun pe pagina. Cum se procedeaza?
Nina
Carrye spune:
NinaR, nu da banii pe un fond de ten cu aspect bronzat ca o sa iti strici toate hainele mai ales acum, iarna! Crede-ma ca sunt obsedata de bronz, sunt blonda si obisnuiam sa imi cumpar fondul de ten de la Seventeen, aceeasi firma cu Radiant, cred ca au aceeasi consistenta. Il luam pe cel mai inchis, Terracote. Arata misto pe fata mea, o facea putin lucioasa, parca stralucea pielea. Dar nu reuseam niciodata sa scap de efectul de masca. Si de fiecare data, cu ideea asta in cap, intram in magazin si tot cu "7 tonuri" imi luam mai inchis fondul de ten.
Acum m-am linistit, cumpar fondul de ten cu un ton mai inchis si fac solar. Eventual un blush mai inchis pe pometi, putina pudra mai inchisa pe la tample si pe nas si aia e. Sau cauta un iluminator, are niste particule stralucitoare si da foarte bine pe ten peste fondul de ten.
Fa o comparatie: da-te cu fond de ten la lumina de bec si apoi iesi la lmina zile sa vezi diferenta! Eu efectiv nu imi dadeam seama ce faceam pe fata mea, ca in baie aratam foarte bine si la lumina zilei era un dezastru...Acum ma machiez la geam. :)