nu mai rezist:(
Raspunsuri - Pagina 2
babyname spune:
crede-ma ca te inteleg perfect...eu am vomat fff mult si de 10-12 ori pe zi, slabisem 7 kg, nu mai urinam , eram ff deshidratata, dar am mers in spital, am facut perfuzii cu vitamine...apoi m-am simtit mai bn. acum am 17 sapt si inca nu au trecut de tot greturile, dar sunt rare.....eu de exemplu pap multe portocale si mandarine. eram in aceeasi stare, credeam ca o sa fac o depresie, nu mai suportam, eram ca o epava, dar mi-am mai revenit si burtica creste...si sunt tare fericita cand il simt pe bb. sanatate multa....gandeste-te la puiul ce creste in interiorul tau si la momentul cand il vei tine in brate si vei uita de fiecare moment greu.pupici.
mergi la dr ca nu e de joaca...mai ales cu scurgerile!!!!!!
17+
yuyu
irlandeza spune:
quote:
Initial creeata de ella83buna tuturor mamicilor si viitoarelor mamici.am 24 de ani,si sunt in aproape 3 luni.sunt noua pe forum,am tot cautat disperata remedii contra greturilor,simt ca o iau razna in curand,ma gandeam si sa intrerup sarcina,chiar nu le mai suport,de vreo luna si ceva ma tot chinuiesc,sunt zile cand abia cobor din pat,am si ameteli,si dureri de cap,uneori de stomac,de curand si niste scurgeri maronii....stiu ca nu sunt prima femeie insarcinata,dar sincer cred ca cedez....nervos!am fost la doctor,mi-a recomandat metoclopramid la nevoie,dar n-am luat decat o data ...de frica sa nu-i fac rau bebelului...am slabit cateva kg,de vreo 2 sapt nu prea mai mananc nimic,doar lichide...de vomat nu am vomat decat de vreo 3 ori pana acum...dar ma simt si arat ca un zombie:(...oare cat mai dureaza?imi voi mai reveni vreodata?ce sa mai fac?
Imi pare rau sa aud ca te simti rau. Din pacate unele femei patimesc mai mult. Asa am fost si eu. Pana la 4 luni, am vomat de cateva ori pe zi, mancam cate un fruct sau o gura de apa si le dadeam afara. Mancare gatita n-am putut manca. Am slabit si eu cateva kg, am fost si la dr. dar aici nu se da nimic contra greturilor . Am ajuns la un moment dat ca in decurs de 12 ore sa vomez din 10 in 10 min. Atunci am fost dusa de urgenta la spital si tinuta in perfuzii cateva zile. Atunci m-am simtit mai bine, dar dupa terminarea perfuziilor a reinceput chinul. Dar la 4 luni s-a terminat. Din pacate vin alte "rele" , cel putin peste mine au venit, dar nici una nu-i mai rea ca greata si voma.
Am auzit ca acupunctura ar face minuni, dar am aflat prea tarziu de asta , asa ca nu stiu sa-ti spun daca functioneaza intradevar.Altceva cred ca nu prea ai ce sa iei, asta-i cursul sarcinii. Si se spune , ca cu cat iti e mai rau, cu atat e sarcina mai bine instalata, deci macar pt. asta ar trebui sa fi bucuroasa.
Eu iti doresc sanatate multa, si rabdare, ca doar cu sacrificii obtinem ceea ce ne dorim.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 17 zile !!! 
giulia81 spune:
si eu m-am simtit la fel ca tine la prima sarcina, dar eu am si vomat de cel putin 10 ori pe zi, pana am ajuns in spital cu disgravidie.ar trebui sa vb cu medicul sa iti faca niste perfuzii, ai sa vezi ca te vei simti mai bine.nu astepta prea mult.
multa sanatate si rezista!
narcisa.s spune:
In dosarul pe care doctorul mi l-a dat aici scrie ca pentru greata si varsaturi trebuie sa iau dimenitrat vit b6 (asta inteleg ca e substanta activa - numele medicamentului e Dramin B6 dar nu corespunde in Ro) sau cloridrat de meclizina (Meclin). Nu stiu daca funstioneaza pentru ca inca nu am luat...Si eu am vomitat de cateva ori, unele zile au fost chiar oribile dar acum slava Domnului sunt ceva mai rare chiar daca nu ma simt foarte foarte grozav...Oricum, incearca sa mergi la spital, incearca niste perfuzii cu glucoza si vitamine...Domnul sa te ajute
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
zarala spune:
ella ce sa-ti spun?
asa e !!! la unele femei..la altele...nu !
eu sunt in luna a saptea - primele 3 lunid e zile am zis ca eu nu am sa reusesc sa duc sarcina la bun sfarsit - ajunsesem sa-mi fie greu si sa vorbesc - senzatia de voma, greata, oboseala, era permanenta
.zi...seara....noapte...
dar........soarele rasare si pe strada ta - ai rabdare !
la mine imediat cum am implinit 16 saptamani ma simteam bine- radiam
asteapta si ai sa vezi
ai grija de tine si incearca sa intelegi ca este doar o faza a sarcinii
prima faza ( primele 3 luni - groaznic....depinde de caz )
faza doi - (de la 4 pana la sapte luni...super..cel putin pt mine )
faza 3 - (7 luni....pana la momentul fericit - ah.....nu mai pot - am impreisa ca nasc in fiecare zi - misca misca si iar misca - parca as fi in filmul alien )
stiu ca va trece si asta - si va fi bine !
fii optimista si ai grija cum treci de sarbatori - ( cu mancare si oboseala )
te pup
numai bine
lulu_boches spune:
Eu am avut sarcina toxica.A fost groaznic.Am slabit foarte mult.Am stat in spital unde mi-au fost facute perfuzii cu vitamine.La 4,5 luni mi-am revenit.Acum am o minunatie de printesa care are 5 ani.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
rhoneea spune:
Ella...
Asa e unele femei sunt mai norocoase altele mai putin.
Eu pana la 5 luni am avut greata de dimineata si daca nu vomitam nu ma simteam bine toata ziua.Am avut dupa 2 luni de sarcina niste greturi ingrozitoare,desi dr imi daduse supozitoare anti-greata tot degeaba,singurul fruct pe care il puteam manca era kiwi si aveam limba ferfelita de la el.
Imi aduc aminte plangeam ca nu mai am putere,aratam ca un zombi si slabisem ingrozitor.Dupa ce au trecut greturile(exceptand cele de dimineata),am inceput sa imi revin,mancam orice,chiar am luat 20 de kg in plus mai apoi.Sincer abia prin luna a 7 a m-am simtit bine.Culmea e ca dupa toate astea numai la mancare ma gandeam
...
Nu-ti spun ca aveam rani pe trahee de atata vomat,luasem tratament de o saptamana cu ecoflorina(sper ca nu am gresit)!A fost ingrozitor!!Stateam numai in pat acoperita sa nu vad,sa nu miros,orice ma facea sa vomit.Uneori ma piscam de mana atat de tare sa nu ma gandesc la greata.Mi-aduc aminte coborasem pana jos la magazin si pana acolo si inapoi am vomitat de doua ori.Groaznic.
Vei trece si peste asta,va veni si clipa cand greturile astea vor disparea cu desavarsire si iti vei plimba burtica mandra.Se spune ca greturile sunt semn ca sarcina evolueaza.
Iar scurgerile maronii sunt totusi o alarma,ar fi bine sa-i spui medicului tau!
si ai sa vezi ca o sa fie bine!
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Va uram un Craciun feeric alaturi de cei dragi!
Biribu spune:
ella sper ca te simti ceva mai bine, doar vroiam sa-ti spun ca poti lua metoclopramidul de trei ori pe zi fara probleme, nu ii dauneaza cu nimic lui bb si decit sa ajungi internata cu perfuzii, mai bine iei pastiluta.
Mami de Anna (5.02.2007)