MAMICI DE ITALIA (17)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina85ss spune:
Fetelor am primit pe 26 decembrie la ora 18.49 urmatorul mesaj de la Stefania:
Sarbatori fericite si numai bucurii!! Noi suntem bine,am ajuns acasa si incercam sa ne adaptam cu noul format.
Stefania noi asteptam sa iti cunoastem fetita,cand vei avea putin timp liber.Sper ca Stefania cea mica te lasa sa dormi noaptea 
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
katiapam spune:
Buon giorno ![]()
cum v-ati petrecut craciunul?
mai e putin si ne pregatim de rev ![]()
buone feste in continuare
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
cristina85ss spune:
Salut fetelor
Eu am tot fost invitata de rude peste tot de craciun. Pe 24 am fost la bunica sotului ( din partea mamei) unde am pranzato insieme, ne-a facut cadou ptr Giulia in bani ( desi eu sincer mi-as fi dorit sa-i cumere o jucarie,as fi fost mai multumita ptr ca banii se duc,dar jucaria ramane
) Deci,am mancat impreuna cu bunica si fiul ei.
Pe 25 am fost la clasicul pranz de craciun,cu rudele din partea sotului, adica bunicii din partea tatalui,matusi,unchi..etc. Pe 25 seara am invitat la noi prieteni de familie ( majoritatea au copii mici si a trebuit sa le cumpar cate un cadou la fiecare.) Pentru cena di Natale eu am gatit cam asa:
- antipasto cu pizzete, fiori di zucca e formaggio
- primo: tortelini in brodo
-secondo: arrosto di vittelo con pisseli,abbacchio al forno con patate
- frutta: ananas proaspat
-dolce: pandoro ( mie nu-mi place panetone,prefer pandoro)
Apoi de Sf.Stefan am fost tot la bunica sotului ( din partea mamei) si acolo a iesit cu cearta 

Ne-am dus sa-i facem auguri unchiului ptr ca se numeste Stefano,si am fost invitati eu,sotul,Giulia,soacra,Marinela( o matusa) si sotul ei. Acolo de fata cu toti m-am certat rau cu soacra,am plans toata ziua si inca mai sunt suparata.O sa va povestesc ce s-a intamplat,daca vreti bineinteles.
Sambata,pe 29 mergem iar acolo ptr ca este ziua de nastere a unchiului,i-am cumparat un plovar de la Calvin Klein ( l-am platit 120 euro
) iar de Anul Nou nu stiu ce vom face inca.Suntem nehotarati inca: intre familia sotului din partea mamei,noi 3 acasa singurei sau o seara cu prietenii nostri la ei acasa...booo Vom vedea noi
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
aaaa,am uitat sa va spun.Azi dimineata am fost in farmacie sa cumpar creme ptr Giulia si am gasit tot de la FISSAN formatul Maxi ( nu in clasicul tub,dar la cutie de 150 mg) Pasta di Fissan Delicata,forumla morbida con Ossido di Zinco, arricchita con calendula am luat 2 cutii, sunt de culoare roz -eu asa le deosebesc
.Cremele astea sunt cele normale ce se folosesc la schimbatul scutecului dar formula ce are calendula se gaseste doar in farmacie,nu si la supermercato.In consecinta sunt si mai bune.Am gasit si: Pasta di Fissan Alta Protezione formula con Ossido di Zinco e Lanolina naturale arricchita con calendula,este de culoare albastra tot la cutie nu la tub.Nu se foloseste la schimbatul scutecului in mod normal ci in momentul cand apare o iritatie de la pampers,funduletul rosu...etc. Eu le-am probat si sunt foarte multumite de ele,nu stiu daca va sunt sau nu de folos informatiile. Pe 3 cuti de 150 mg am platit 27 euro si mi-au dat cadou si un ursulet .
Eu si Giuia va salutam si va uram UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI !
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
slimatei spune:
fetelor ma scuzati ca nu am mai dat nici un semn..dar cred ca ma intelegeti..primul fiu..o gramada de emotii..mi se pare ca nu am timp nici pt. mine..defapt nici sa mananc..caci cand o vad ca scanceste fug repede la ea..sa nu planga ..mi-e asa de draga ..si daca incepe sa planga imi vine si mie sa plang...of... sper sa ma obisnuiesc cu noua formula...
acum cateva zile v-as fi trimis acest mesaj dar nu am avut timp nici macar sa-l trimit caci se trezise intre timp si .....
va multumesc tuturor de sustinere..am ajuns si noi acasa deocamdata suntem rupti de oboseala si eu si tati... inca nu am reusit sa citesc din urma dar sunt sigura ca ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut... cand o sa ne simtim un pic mai bine o sa va descriu indeamanuntit toata povestea... nu a fost usor... dar important e ca partea cea mai grea a durat asa de putin ca nici nu am realizat ce se intampla... cand ma gandeam ca mi-e mai rau si nu se mai intampla nimic.. a sosit un miracol... si eu nici nu am apucat sa-mi dau seama ce se intampla caci eram deja nascuta...si-mi tineam pe piept puiul... si nici tati nu a avut timp sa asiste la nastere caci a totul s-a petrecut f. repede...de la col inchis cu dureri groaznice...dupa cateva ore mi s-a spus ca incep sa merg pe drujmul cel bun ca mai tarziu de la dilatatie 2 direct la 10...fenomenal...fara nici un fel de ajutor...extern...nici acum nu realizez...important e ca a trecut si noi suntem bine....acum incercam sa ne adaptam noii situatii...deocamdata nu prea stiu ce si cum..dar sper sa ma ajute DD si cu asta si sa pot face fata..sa ma obisnuiesc repede intre timp am reusit sa bag cateva poze....cu fetitz
va pup pe toate multumesc inca odata si va doresc numai bucuri
mai avem putin...putin...
cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
katiapam spune:
Slimatei-ce ma bucur de vesti
sa va traiasca junioara 
e tare scumpa si frumoasa 
p.s.-de acum incolo trebuie sa ne-o arati cum creste ![]()
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Roxali spune:
Cristina cine te-a facut sa plangi scumpo...pai sa nu aud ca ptr niste barfe ai dat apa la soricei...pup fata dulce
Slimatei ma bucur ca santeti sanatoase.
Eu am avut oaspeti din Ro si acum trebuie sa-mi mai revin din alergari...cand la Siena,Firenze, Arezzo...noroc cu mama ca ma lasat-o cu fata.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
VA UREZ UN AN NOU FERICIT PLIN DE BUCURII SI TOT CE DORITI
LA MULTI ANI!!!!!
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Roxali spune:
Multumim Katia !
si din partea mea "UN AN FERICIT SI PLIN DE IMPLINIRI!"
ps anul trecut aveam un singur vis :un alt bebelus, iar acum visul a devenit realitate.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze