Costum spiridus pentru copil de 3 ani

Costum spiridus pentru copil de 3 ani | Autor: onitza

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

Am si eu o mare mare rugaminte! imi spuneti si mie unde gasesc luni , costum de spiridus pentru baietelul meu de 3 ani? costumasul ni s=a spus de d-na educatoare ca trebuie sa aiba culorile: rosu, verde si auriu!
Marti are loc serbarea...credeti ca pot gasi pe undeva acest costumas de spiridus????????

Multumesc si apreciez raspunsurile voaste!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

quote:
Initial creeata de onitza

Buna tuturor!

Am si eu o mare mare rugaminte! imi spuneti si mie unde gasesc luni , costum de spiridus pentru baietelul meu de 3 ani? costumasul ni s=a spus de d-na educatoare ca trebuie sa aiba culorile: rosu, verde si auriu!
Marti are loc serbarea...credeti ca pot gasi pe undeva acest costumas de spiridus????????

Multumesc si apreciez raspunsurile voaste!

Buna!
Noi am avut deja serbarea de Craciun la gradinita si fetita mea a fost ingeras. Costumul i l-am cumparat de pe www.jokeshop.ro, dar am auzit la alte mamici ca exista magazine de unde se pot inchiria si ca ar costa 30 RON pt 24h. Da un google poate gasesti ceva in acest sens. Bafta! Si petrecere frumoasa!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

pt costume de inchiriat poti incerca la:
http://www.partyfactory.ro/ro/inchirieri.html

succes!

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Multumesc pentru raspunsuri...nu au culorile specificater si am hotarat sa il fac eu ...ce-o iesi , Dumnezeu cu mila si noi pe langa el! o sa pun poze cu costumul , dupa ce e gata:D

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput