Copiluti de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
Aurasa spune:
Aaa, cu energia asa-s si ai mei. Catalin pe la pranz oboseste, s3e aseaza in pat, bea un bibe de apa si se ridica dupa o jumatate de ora fresh. Ma ia de proaspata. Sa nu mai zic de Alexandru care e nazdravanul familiei. Vrea sa mearga in picioare. Si il plimb toata ziua de manute prin casa. Urla cand il pun in carucior. Nu a ramas colt de casa neumblat de el, il trage de par pe Catalin cum il prinde... nazdravan, ce mai! Dar se si iubesc, se pupa, Catalin il tine de manute sa mearga, vrea sa il ia in brate. Minunat. Oare... cand au crescut?
Craciun 2007
Aurasa, Catalin si Alexandru
Androix spune:
Cu intarziere dar cu mult drag urez si eu LA MULTI ANI pentru ANDUTZY si pentru PATRICK! Sa fiti sanatosi, iubiti si norocosi!
Si LA MULTI ANI pentru toti Stefanii si Stefaniile de azi! Sa traiti cu numele!
Eu sunt rupta in paispe. Dupa ce in ajun am muncit de mi-au sarit okii din cap, pe 25 am fost la masa la cumnatul meu (din pacate sora mea si el divorteaza iar ea nu a fost la aceasta masa
) Filip a alergat cu verisoarele, a fost o kindereala de zile mari, la un moment dat erau toti lac de transpiratie si i-am dezbracat la dres si maieu pe toti. In masina a dormit tun si apoi cand am ajuns acasa mi-era teama ca invie dar a cazut lat pana ieri dimineata. Si ieri am avut noi o tura de musafiri nasii cu fetita lor si sor-mea. Alta tura de kindereala
Casa arata deplorabil, am un munte de vase si nu am nici un strop de apa pana la 18 

Isi gasesc unii niste momente sa repare cred ca nu au creier in cap vecinii mei 
Am pus si eu poze si filmulete de la mosul de la serviciu si din ziua de craciun www.4shared.com/dir/4360536/2503bd83/sharing.html" target="_blank">aici Sa-mi ziceti daca functioneste. Sunt si eu plina de nervi pe astia de la 4shared ca nu am accesat linkul o luna si mi-au sters toate pozele pe care le aveam deja puse acolo ![]()
SI am o problema care ma seaca la ficati: am trimis in berceni un copil exemplar care si noaptea in somn se trezea sa-mi spuna ca vrea pipi la oala si am luat inapoi un copil care se pisa pe el si nici macar nu mai plange
Am inceput sa ma trezesc eu noaptea si sa-l pun obligat fortat la oala dupa ce in prima noapte a facut pe el de doua ori si a doua oara nici macar nu s-a mai deranjat sa planga. Si dupa ce cand era acolo soacra-mea imi povestea cu o unda de repros ca Filip cam face pe el, acum cand am intrebat-o cat de des a comis-o imi spune ca nu prea des, o data sau de doua ori cat a stat acolo 
Si pe langa problema in sine, ieri am fost nevoita sa pun o masina la spalat ca nu mai aveam frate cu ce sa-l imbrac atata s-a pisat pe el de mult ca am epuizat aproape toate hainele...
Ma duc in urma sa vad poze de copii frumosi in asteptarea mosului 
Andreea mama de Filip si Georgia
babygirl spune:
nelia, am citit si eu despre folia de aluminiu, dar cu ce as putea sa o inlocuiesc. aici nu se gasesc pungi asa de mari:(
LA MULTI ANI STEFAN, STEFANIA!!!
Va rog, fetelor pe care v-am invitat la noi, sa ne confirmati prezenta voastra, ca sa ne putem organiza.
patriciaRO spune:
Andreea, faine rau pozele Si tu arati excelent.
De ce nu pui tu pe www.multiply.com Iti faci pagina ta cu poze, filmulete si nu ti le sterge nimeni...
Monica este in drum spre Bucuresti. Au plecat de la noi de dimineata.. A fost foarte scurt timpul parca nici n-am apucat sa facem cate lucruri ne-am propus, dar a fost bine. Copiii sunt copii si ei se joaca, se impaca, cum ii ziceam si lui Monica. Asta este... Cand vor creste se vor potoli. Una peste alta imi vor lipsi fetele. Antonia este o grasuna cu niste ochisori mortali iar Alexia o desteapta ce vorbeste de ne-a spart. Ca un om mare si intelege absolut tot.
Monica, multumim ca ati venit pe la noi! Va pupam! Sa ajungeti cu bine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Stefan, Stefania
Sa fiti sanatosi...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
LA MULTI ANI STEFANI SI STEFANII!
Sa fiti sanatosi si bucurosi!
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
ChrisDun spune:
'Neata si de la noi!
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor, multa sanatate !
Noi am petrecut singurei anul asta, si taaare bine a fost !
Aproape ca scapasem neimbuibati - cand s-a gandit socrela sa ne cheme pe la ea, si am plecat rostogolindu-ne ...
Da, Tdi, anul asta n-am mai fost asa plimbareti, chiar daca am fi putut merge la Paltinis, in acelasi loc si cu aceiasi bani ca anul trecut. Dar tot mai bine e acasa... Oricum, sper din tot sufletul sa mergem dupa Revelion la Brasov, si sa stam cateva zile sa profitam de zapada...
Babygirl, ai mesaj privat 
Androix, arati excelent, m-am uitat si eu pe pozele voastre.
Am vazut si pozele Beatricei si Monicai - imi place ca misunati peste tot... aveti mobilitate, dom'le. Bravos! - si ale Aurasei - sunteti o familie tare frumoasa - si l-am vazut si pe Andrei Stefan - tare cuminte, dragul de el - si am tras cu okiu' si la pozele lui Andutzy - Frumos!
Intrebare de baraj pentru cine mai cumpara Pampers : cine a luat Pampers Fresh Lotion? Va impacati bine cu ei ?? Fetita unui coleg de serviciu (6 luni) s-a oparit ingrozitor din cauza asta, si partea proasta este ca el n-a mai gasit Pampersi vechi...