Ingineri fosti, viitori...(17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ei, fetele, claudia si pisicuta, voi va plingeti ca nu aveti curaj sa conduceti. io n-am curajul sa incep scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

quote:
Originally posted by katik

ei, fetele, claudia si pisicuta, voi va plingeti ca nu aveti curaj sa conduceti. io n-am curajul sa incep scoala

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Kati, scumpete, crede-ma ca scoala-i parfum!

Ai comenzi duble la masina, meseriasul in dreapta ta, raspunderea a lui ... da sa vezi cum e cand tu esti "seful" si nebunii zburda in jurul tau pe strada, si te clacsoneaza si fac ce vor ei, manevre neasteptate si nesperate si trebuie sa-i feresti si pe ei si pe tine si nu mai sti care-i stergatorul si care-i faza la masina ta ca la scoala era alfel si ... vai si-amar!

Repet, scoala-i parfum!

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

off, asta da incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Ce, Kati, nu te-am incurajat???

... Inseamna ca am nevoie de o alta strategie ca sa te conving ca este fain la scoala de soferi???

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Kati,Pisi va multumesc!!!

Hai mai Kati, ca nu e asa rau, da eu am facut scoala cand eram tinerica si am avut parte de un instructor tare "porc", pipaia toate femeile in masina, el era putin trecut de 40, dar eu pe vremea aia ziceam ca era mos...in fine, cu mine nu i-a prea mers, a incercat de vreo 2 ori sa ma pupe, iex ,cand stau sa ma gandesc mi se face greata si acum, pana la urma l-am parat la ai mei si spre final s-a "cumintit", nu stiu inca daca ai mei luasera legatura cu cineva din politie (aveam cunostinte la politia rutiera), cert e ca de cate ori eram in masina, nu ma relaxam deloc, strangeam volanul ala de era tot ud si el si eu, iar dupa ce a,m luat carnetul n-am mai condus! Si cum Christian ma duce peste tot unde am nevoie, pana acum nu a fost o necesitate!

Eu fac la impozit ca de 3 zile n-am mai pus mana pe el, si n-am nici o tragere de inima!

Nico, cand povestesti de pitica, parca o vad in fata mea, mama ce as mai smocai-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

felicitari Claudia, pai sper ca si eu dupa cursul sa iau 1, abia am dat A1 si am luat si eu 1, dar mai am de invatat...azi toti am luat note proaste la test ca nu stim cand e ..den si dem, dar dupa ce ni le-a corectat am priceput cu totii.
pupici la toate

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

claudia felicitari pt nota. cu softul o sa te descurci tu. eu tin pumnii sa gasesti un job la care sa mergi cu placere.
kati e bine la scoala de soferi. poti sa conduci cum vrei ca are instructorul grija de masina. el meu nu a prea avut caci chiar la ultima sedinta am dat cu spatele intr-un stalp . nu s-a intamplat nimic, dar ne-am speriat foarte tare acum la mine e mai greu cu sofatul caci nu avem casco si a avut grija sotul sa-mi spuna "sti cat ne costa daca o lovesti?". si acum el vrea sa ne luam o masina mai buna ... eu tot sper sa-mi iau o masinuta pt mine.
gh jxv si-a bagat andra manuta. iar alex e agatat de spatele meu.
pisicuta tu nu conduci?
va pup ca s-a enervat andra

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetele, cat oi fi eu de bolnava, vin la voi si va bat bine!!!!!!! ce-i aia ditamai inginerele sa nu conduceti? Lasand gluma la o parte....si eu ma lamentam la fel acum un an....iar acuma ma lamentez ca tb sa merg iar cu tramvaiul si mi-e tare dor de masinuta mea!!!!!!!!! Cu tot traficul si toata nebunia din Bucuresti...........mie imi place sa conduc!!!!!!! Mai am de prins ceva experienta in afara orasului si in conditii de iarna, dar in conditii normale ma descurc bine (mereu e loc de mai bine dar nu se poate perfect din prima). Of......vraeu sa conduc!!!!!!!!!! V-as da eu niste meditatii dar sunteti cam departe..in principiu chiar nu e mare filozofie...trebuie doar ceva vointa, atentie si....placere! It's all about the attitude. Intrebati-o si pe Oti, poate sa confirme.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata suntem in we. Noi tocmai am admirat artificiile pe geam, stateam pe canapea si dintr-o data am inceput sa le vedem, maine este deschiderea oficiala Stavanger 2008 capitala culturala europeana si incepe distractia.

Anca are dreptate cu condusul, bineinteles ca si noi am avut emotii la inceput dar uite ca in cazul meu mai am putin si fac un an de cand coduc si Anca tot cam asa. Scoala este parfum pentru ca nu ai responsabilitatea care o ai cand esti singur in masina. Eu am condus de cateva ori in ro, masina parintilor si tot timpul cu teama sa nu le-o stric si sa-mi faca scandal. Iar pe-a sotului nici o sansa sa pun mana. Dar daca aveti motivatie atunci sigur veti reusi. Eu nu aveam de ales aici, transportul public nu ma ajuta prea mult si stiam ca voi ramane singura cu fata si va trebui sa rezolv totul cat mai repede iar aproape de gradinita ei nu este nici un autobuz si este cam la 3 km de servici si 1 km de casa. Ca sa nu mai spun cum am patit cand avea 2 ani si era bolnava si am mers pe un frig crunt si ploaie cu ea in brate la doctor si mi-a adormit si mi-am blestemat zilele ca nu aveam de ales ori mergeam ori asteptam un autobuz ce venea in 45 de minuteca taxiuri nu sunt pe drum trebuie sa le chemi. Si de la doctor la fel am plecat pe jos si fara nici un medicament ca nu avea decat febra 41, deci in opinia lor ei nu aveau ce sa faca si mi-au zis sa merg la o benzinarie sa cumpar antitermice ca in we nu era nici o farmacie deschisa decat la 20 de km de unde eram noi la camera de urgenta. La fel cand stateam cu prietena mea, s-a intamplat sa lucrez pana seara si nu am mai putut pleca acasa ca nu sunt autobuze in zona industriala decat 3 ore dimineata si 3 ore seara iar taxiul o fi el scump in Ro, dar aici e de cateva ori mai scump, distanta mare si nu-mi permiteam sa arunc banii asa pe geam si am stat toata noaptea pe forum . Al in comun, si transportul in comun, dupa ce ca sunt rare autobuzele, de catva ori din statie pana la servici m-a prins ploaia si mi-a udat complet pantalonii ca uneori ploua la orizontala .
M-am intins cam mult dar vedeti ce nevoie aveam de masina si sunt convinsa ca si voi ati avea viata mai usoara daca ati conduce.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Aoleu...vorba lui Anca ditamai inginerele cu frica de condus.....pai daca nu aveam masina eram moarta la propriu acum, de foame si de plictiseala. Pai noi mergem zilnic pe undeva un carefour, o ikea, o prietena, o finuta, o sora....fimiu de dimineata face tu-tu. Sa nu mai zic ca la mama nu am cum sa ajung decat cu masina. Asa ca.....curaj mai inginere. E misto condusul asta.
Azi l-am dus pe Vla la mama sa mai fac niste treaba. De abia am dat cu aspiratorul cat a dormit. A! Nu mai am femeie ca e bolnava rau de tot saraca. Are cancer...ea vrea sa mai vina dar eu am o mare pb. Stiu ca nu se ia dar mergand prin spitale mi-e sa nu se mai pricopseasca cu altele si sa-i dea lui Vla. Asa ca mai bine stam cu deranj in casa. Acum mi-e frica de oricine. Cel mai important e Vla. In fine, nu va mai plictisesc cu asta. Si cum va spuneam suntem la progrm casnic de curatenie. maine mergem la Mobexpert sa terminam prima lui Cristi de Craciun. Am atatea pe lista. Apropo sunt reduceri mari la Mobexpert. Apoi in Carefour la shopping-ul de weekend cu de-ale gurii si casei.
Fetelor ma bate gandul de bebe 2 si Cristi nu mai vrea. Mai stau un an si apoi il iau la rost. Asa ma gandesc ca e nasol sa fii singurin viata. Ma uit la mama ca nu are frati, e si divortata si sta cu bunica-mea. Mi se pare nasol. Trebuie sa-l conving cumva.
Vad ca ma intind la vorba si nu mai fac treaba!!!!
Va pup si noapte buna si unora linistita!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput