Ingineri fosti, viitori...(17)
Raspunsuri - Pagina 12
katik spune:
neatza! haideti la cafea!
anca, multa sanatate tatalui tau si tie, la fel! bine ca ati trecit cu bine peste aventura cu drumul.cit despre hemoragie, nu stiu ce sa-ti zic decit ca trebuie neaparat vazut de dr si asta cit mai urgent!
claudia, pina la urma a nins la voi?uite aici ce am muncit noi:
un pic de zbenguiala in zapada
va pup pe toate, sa aveti o zi buna!
hcclara spune:
'Neata!
Kati, multam de cafea! ce frumoasa e Krisztina!!!! la noi nu a nins deloc, daca aveam macar atata cat ati avut voi, era bine!
Anca, multa sanatate tatalui tau si voi bine ca n-ati patit nimica, ni s-a intamplat si noua intr-o iarna in ro sa ajungem intr-o curba pe banda cealalata si aproape in sant!
Miha, mai zi ceva...cum ati petrecut?
Eu sunt cam suparata pe idiotii aia unde am dat atunci examenul de limba, inca nu au trimis rezulatele si iar am programare saptamana viitoare marti, insa fara certificatul ala nu ma pot duce sa-mi depun actele!!!
Marc a facut o enterocolita, cred ca a luat de la noi, am avut eu pe la Craciun , apoi tata-su iar acum e iar el la rand! nu s-a trezit inca,dar sper sa fie mai bine, nici nu stiu ce se da in cazurile astea, in afara de regim...i-am dat nurofen aseara!
va pup, o zi buna sa aveti!
Claudia
http://community.webshots.com/user/hcclara
aurora56 spune:
La multi ani !
Multe realizari si un an mai bun pentru toate inginerele.Eu am inceput munca si abia acum am intrat pe forum.Abia astept sa ajung acasa ca avem petrecere .De fapt continuam petrecerile de la revelion incoace (am inceput anul bine).
nma spune:
salutare
claudia
. nici noi nu avem zapada desi in toata tara se plange lumea. la noi a fost in 1 doar de o bulgareala. poate o nige si pe aici. frig e dar eu tot o scot pe andra.
kati la cat mai multe nopti fara treziri. eu mai am mult pana ajung acolo. sa va fie de bine joaca in zapada.
gabi sper sa ai parte de un an cu multa liniste, sa poti sa iei decizia corecta. poti oricand sa te descarci aici fara probleme.
anca multa sanatate tatalui. pacat ca ati inceput anul asa, dar poate ca s-au dus toate cele rele. ai grija de tine si tinem pumnii sa na anunti cat de curand ca esti
.
vad ca va puneti pe superdiete si aratati foarte bine. deci trebuie sa ma simt si eu sa dau jos cele +6kg? nu de alta dar para sunt gravida
am reusit si eu sa pun cateva poze la semnatura. nu am avut timp sa-mi fac alt album, iar aici se incarca tare greu pozele
va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
misha-germ spune:
salutare...intru mai rar ca nu prea am timp, bebeii sunt ok, tata mai are 6 sap de ghips, chiar acum cand am nevoie de el. LA rev a fost tare fain, m-am distrat si cu nemtii, credeam ca nu st sa se distreze dar, m-au surprins placut.
Sa se faca bine puiutul, sa nu-i mai dai lactate , mai bine stiksuri, biscuiti si cat o gura de cola, asa mi-a zis doct..of ca nu se mai trec bolile astea.
pupici si sa mearga mai bine anul asta
miki-mami de trei muschetari!
Otiliav spune:
Anca, doamne ce sperietura ai tras, plus alunecatul pe drum care am aflat si eu iarna asta cum e. Si la gazda noastra a ajuns salvarea in noaptea de revelion la 3 dimineata, cand a venit doctorul avea tensiune 22, el are aparat la inima si l-au luat la Fundeni si pana la pranz l-au stabilizat si au venit acasa. Dar a fost vina lui ca a facut efort, nu si-a luat furosemidul si a ajuns sa aibe apa la plamani si sa faca o criza. Evident ca a refuzat internarea
. Nu stiu de ce e asa de greu sa-i convingem sa se menajeze cand este evident ca nu mai pot risca.
Referitor la partea a doua, eu cred ca era tesut endometrial, o sarcina chiar si incipienta cred ca arata diferit, daca nu ma insel termenul folosit de doctori este "aspect sau fragmente de caduca". Ce ai descris tu seamana cu lohiile dupa nastere cand uterul se curata foarte bine si se elimina si fasiute de pe o portiune mai mare.
Nico, ce silueta draga ca mi-e si rusine sa scriu ca am inregistrat recordul de 64 de kg seara, mancata bine
. Ce-i mai nasol ca nu reusesc sa scad nici pe fond de stres si nici cu putin regim, zici ca m-am blocat la 60 de kg, imi vine sa urlu. Sunt convinsa ca stai mai bine ca mine, plus ca esti de 2 ori mamica.
Gabri-andrei, ma bucur ca ai aparut. Ser sa ai un an bun, sa fiti sanatosi. Si nu uita ca aici poti sa-ti descarci sufletul cand simti nevoia, nu te inchide si nu incerca sa treci singura prin greutati. Sunt convinsa ca fiecare putem sa te ajutam cu un gand bun, numai sa ne spui ce se intampla.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
nma spune:
am scris un mesaj si mi l-0a sters andra. incverc sa rescriu daca ma lasa.
fv gn.,m.bmhjgkjh
acum a scris ea.
si eu am 60 kg dimineata ca seara nu indraznes sa ma cantaresc
. tu ce inaltiome ai/
hai ca nu ma lasa sa scriu
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
hcclara spune:
Dragutza de Andra, vrea si ea la povesti!
Nico, e frig la voi?
Am vazut pe pro tv international ce geruri sunt pe alocuri, apoi am sunat-o repede pe mami sa vad si in vest e asa frig, insa la ei nu!
Noi azi am plecat la zapada, dar din pacate n-am avut noroc, cand am ajuns acolo (la vreo 60 km de noi,) o mama de ploaie ne-a udat ciuciulete, mi-a parut rau ca am coborat din auto.Insa de frumos e ft frumos, sunt piste si pt sanius, si pt schi, au teleferic, exista si trenulet pe sine cu care te poti cara, au multe modalitati de distractie, asa ca vom mai merge... aveau niste masinarii cu care fac zapada artificiala, numai sa nu ploua, ca asa aluneca azi, am si cazut, noroc insa ca langa masina si numai cu un genunchi! insa o poza in ploaie acolo tot am facut daca tot ne-am dus. dar nebunii schiau si pe ploaie, habar n-aveau ca curgea apa ca la robinet!
Eu am calcat, acum am pus sa le fac o mamaliga, eu fac ft rar, sper sa imi reuseasca, apoi bag copii la nani!
pupici si noapte buna!
iepumic spune:
Buna seara, dragele mele. Iaca si eu pe aici, ma pregatesc sa incep "anul muncitoresc" de maine.
Oti, of, si voi ati avut aventuri!!!!!!!!! Urasc chestiile astea. Chiar nu stiu ce sa zic relativ la cum ar trebui convinsi oamenii astia sa o lase mai moale cu munca si sa se menajeze....sa recunoastem acum, ca nici noi nu excelam la capitolul asta, chiar daca suntem mai tineri!
Nico, sa stii ca m-am uitat la pozele tale si nu stiu de ce te plangi tu ca mai trebuie sa slabesti ca arati foarte bine!!!!!!!!!!!! Esti o mama foarte frumoasa si tanara cu doi copii minunati! cateva kg in plus o sa le trimiti tu la plimbare urgent!
Va pun si eu niste poze de la Revelion acum, noi am fost mai pensionari: stat, mancat,baut, dormit....si iar..si iar...tot asa , ne-am facut plinul pt un an intreg.
Uitati AICI ceva poze de la Revelion
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Gabi_K spune:
Of, zapada peste tot... numai noi n-avem nici un gram... numai ploi...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!