Ingineri fosti, viitori...(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna!
Oti, multumim de tratatie, ft buna si mancarica si sampania!!!
Nico, cat ii de faina bubulina, iti vine numai sa o pupi toata ziulica... si ce-i placea pe calut dar si Alex e tare dulce, seamana cu tine! pai de la fasolica ce ai mancat-o plange Andra, sa-ti fie de bine!

Am descarcat si eu poze in comp, insa acum sunt la laptop, asa ca altadata pun.
noi am fost la socrii azi, acum seara am facut salata de boef pt maine, am imbaiat copii si deja dorm, iar acum sunt eu la programul de frumusete, m-am imbaiat, epilat, peeling, cremuit si acum trebuie sa plec sa-mi usuc parul, iar apoi am rufe de intins, ca iar am spalat duminica, rusine sa-mi fie!

va tzuc, seara placuta tuturor!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La Multi Ani, sa fiti sanatosi, sa aveti un an bun, multe bucurii si impliniri, sa primiti numai vesti bune si sa va mearga bine in cariera!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Anul nou sa va aduca multa sanatate, fericire, dragoste, bani, si tot ce va doriti!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Si eu va doresc un an nou fericit si numai bine sa nea D-zeu tuturor in noul an!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

intru si eu sa va urez Un an nou mai bun si un LA multi ani! din inima...noi ne pregatim sa ne distram la un restaurant, dar ca in fiecare an trebuia sa se intample ceva si petrecerea de anul asta e cu o stangere in inima, ca tata si-a rupt mana pe 29, asa ca zilele astea prin spitale am stat, si era cat pe ce sa-l si opereze...se intampla, dara cand e la sf de an parca e mai greu cu distracti.
Va urez voua sa va distrati

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI! Sa aveti nu an plin cu bucurii, multa sanatate si tot ce e mai frumos. Va
Fug ca am musafiri.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI INGINERELE!!!!!!
sa va aduca 2008 tot ce va doriti, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!!
si pt. otilia si cristina!!!!!!!(cu un pic de intirziere dar din inima)!
miki, multa sanatate tatalui tau!!!!!
poze voi pune si eu cind voi apuca
ma duc si eu sa-mi termin sampania!!!!!

Mergi la inceput

La multi ani!!!! Mai dormiti fetelor? La cafea cine se inscrie?

La multi ani si sarbatoritelor!!!

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Salutare si la multi ani!

eu Gabi, vreau cat mai multa ca ai mei dupa ce ca s-au culcat la 1.30, s-au trezit la 8!!! si am avut si la 4 o pauza! oare mai vine vremea cand oi dormi si eu o nopate intreaga fara pauza??? probabil cand or fi ai mei baieti in armata!
acuma se cearta,Marc construieste, Luca strica, atunci incepe bataia...piticul musca, alalalt plange...acu Marc ii zice da in nemteste: "Mai raule, dispari tu?"

Miki, sanatate tatalui tau! copii sunt bine?
Kati, sa stii ca chiar ma gandeam oare ce o fi cu voi, ca nu mai dai nici un semn!

va pup, ma doare capul de oboseala de imi plezneste, la 12 mergem iar la vecini ca a ramas mancare multa si trebuie consumata! iar copii s-au simtit tare bine azi nopate la ei, asa ca mai dam o tura.

Claudia

Mergi la inceput

si a mea pitica degeaba era treaza inca la ora 1, ca la 9 a si dat desteptarea As vrea sa vad concertul de anul nou, dar n-am tv liber. Copiii se uita la un film, mama la alt film (despre viata lui Strauss- deci tot e atmosfera de concert) eu merg sa fac ceva papica.

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput